• Aanvraag informatie: Bruidslocatie betaalbaar

Informatie aanvraag: 1 offertes/aanbiedingen
GESLOTEN
Wij hebben ons verloofd en zijn van plan om volgend jaar mei/juni te trouwen. Daarvoor zoeken wij nog een betaalbare trouwlocatie. Wij zouden graag met een beperkt aantal +/- 40 man eten en later het avondfeest en dessertbuffet met de rest van de mensen beleven. Het totaal zou komen op +/- 130 personen.

Er zijn 2 opties:

- We huren een aparte zaal ( bv parochiezaal). We laten een catering bedrijf komen in deze zaal en laten hen het eten en de tafeldekking regelen. Wij voorzien een aparte DJ en laten laten een ander bedrijf ( kennissen) het dessert buffet regelen. We betalen brouwersprijzen voor de drank en feesten tot in de vroege uurtjes. nadelen hier zijn dat je meestal de zaal de avond vooraf niet kan aankleden en dat je de dag erna nog een hele opkuis moet gaan doe terwijl je liever in elkaars armen lekker blijft liggen.Ook personeel voor te tappen en af te wassen moet je nog zoeken. Je zal ook alles nauwgezet moeten plannen zodat alles netjes in elkaar vloeit en je niet nog zit te eten als de avondgasten binnenkomen. Het voordeel zal de prijs zijn die lager zal uitvallen.

- We boeken ergens een all in formule eventueel met iedereen om te eten als je dit niet kan opdelen in eet en avondfeest gasten. Voordeel alles zal goed getimed zijn en alles wordt opgeruimd achter jouw. Het nadeel is de kostprijs waar ik na wat opzoekwerk toch een beetje van schrik. Je ziet dikwijls dat er maar 3 of 4 uur forfait drinken in zit wat gebeurt er hierna? Ik zoek dus liefst een zaal waar ik op voorhand weet wat ik kwijt ben en echt all inclusief en niet met nog extra bijkomende kosten achteraf.

Wie heeft er ervaring en kan ons helpen. Ik zou het liefste deze dag niets moeten doen en achteraf ook niet en dus voor optie 2 gaan. Wel wil ik het budget een beetje aan banden halen zodat we geen 10.000 euro kwijt zijn voor het feest alleen. Ik mik op een budget rond de 5000 a 6000 euro max. Alles hieronder is uiteraard meegenomen.

Alle tips naar zalen en/of andere formules hoor ik graag. Alvast bedankt.

Opties aanvraag


Vraag in het kort :
Bruidslocatie betaalbaar
Plaats :
Nijmegen - (Gelderland)
Voorkeur thema's :

Info aanvraag


Aanvraag ID :
206661
Geplaats door :
Michele
Datum geplaatst :
11-02-2016
Tijd geplaatst :
11:24
Aantal keer bekeken :
54
Aantal reacties :
1
Offerte uitbrengen :
GESLOTEN