Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Babyshower

Babyshower

Regel hier jouw Baby Shower!

Beschrijf in het formulier hoe jij precies jouw Baby Shower wilt organiseren. Hierdoor kunnen bedrijven jou vrijblijvend benaderen. Kies vervolgens zelf de beste aanbieding die je toegestuurd krijgt. Geef eventueel ook het aantal personen, datum/tijd, budget, locatie en nog meer op. Hoe meer informatie u aangeeft des te beter een bedrijf kan reageren.

  • checkmark Miljoenen bezoekers gingen je voor
  • checkmark Onze service is uniek en vindt je nergens anders
  • checkmark Gratis en vrijblijvend binnen 1 minuut en 2 stappen geregeld
  • checkmark Wij brengen de meer dan 10.000 aangesloten bedrijven op de hoogte
  • checkmark Binnen enkele uren al reacties die je kunt vergelijken
  • checkmark Stop dus met zoeken en vul het formulier snel in
Vraag in één zin

Informatie over een babyshower:

Is je vriendin of zus zwanger en wil je haar verrassen met een babyshower? Dan is dit natuurlijk een superleuk plan! Je bezorgt je vriendin dan een onvergetelijke dag. De aanstaande mama wordt nog even lekker verwend voordat de baby er is. Ze krijgt cadeaus en er worden leuke babyshower spelletjes gedaan.

Een babyshower is meestal een verrassing voor de zwangere en het feestje wordt door een zus, vriendin, collega of moeder georganiseerd. Er zijn tal van leuke babyshower spelletjes die je kunt organiseren voor je vriendin. Vind je het lastig om een originele babyshower te organiseren voor je zwangere vriendin? Laat je dan verrassen en laat een professioneel bedrijf een babyshower organiseren.

Voor vrouwen

Een baby shower wordt ongeveer twee maanden voor de bevalling gegeven. De zwangere vriendin of zus is dan nog fit genoeg om het feestje te doorstaan. Ook is er dan meer zekerheid over het verloop van de zwangerschap. Bij een babyshower worden de vriendinnen, collega’s en vrouwelijke familieleden van de zwangere uitgenodigd. Een babyshower is enkel bedoeld voor vrouwen.

De meeste vriendinnen die een babyshower organiseren voor een zwangere vriendin, pakken het groots aan. Dit is natuurlijk ook logisch, want een baby shower is eenmalige gebeurtenis.

Babyshower spelletjes en hapjes

Het lijkt zo gemakkelijk om een baby shower te organiseren, maar dit is het niet. Er komt namelijk meer bij kijken dan je denkt. Zo moet je onder meer denken aan het organiseren van babyshower spelletjes en het bereiden van speciale babyshower hapjes. Verder zijn op een babyshower ook vaak andere kinderen aanwezig. Iets waar je ook rekening mee moet houden. Een babyshower organiseren is dus een hele organisatie. Het is dan ook heel erg fijn als je hier wat hulp bij krijgt. Gelukkig ben je bij IetsDoenOfferte.nl aan het juiste adres. Wij hebben contact met tal van bedrijven die babyshowers organiseren. Zij kunnen je dan ook helpen met het organiseren van een geweldige baby shower voor jullie vriendin.

Babyshower ideeën voor spelletjes

Er zijn tal van leuke babyshower spelletjes die jullie kunnen spelen. Hieronder sommen wij er een aantal voor je op.

De buik nabootsen

Neem een blauw of roze lint en laat alle gasten proberen om de buik bij zichzelf na te bootsen. Wie er het dichtste bij zit, krijgt een klein cadeautje.

Babyvoorwerpen raden

Verzamel verschillende babyvoorwerpen, zoals een flesje, speld, rompertje en luier. Blinddoek de aanstaande mama en laat haar de voorwerpen raden. Voor elke goed geraden voorwerp krijgt ze een leuk cadeautje.

Rompertjes versieren

Koop een aantal witte rompertjes en laat iedereen deze versieren. Het is natuurlijk erg leuk om deze rompertjes aan een lijntje te hangen als de baby er is. Op de rompertjes staan allemaal bijzondere boodschappen voor de kersverse moeder.

Babyquiz

Stel een leuke baby quiz op met vragen over baby’s en zwangerschap. Wie de meeste vragen goed heeft krijgt een leuke prijs. Het is helemaal grappig om een prijs te geven in de sfeer van de babyshower, zoals een zwangerschapstest.

Memory met babyfoto’s

Verzamel actuele foto’s en babyfoto’s van alle gasten en speel hiermee een soort van memory. De foto’s die bij elkaar horen, vormen samen een memory. Dit spel staat garant voor een hoop lol.

Babyshower hapjes

Bij een babyshower horen natuurlijk ook lekkere en toepasselijke hapjes. Wij hebben alvast wat ideetjes voor je op een rijtje gezet.

Cupcakes laten bakken

Laat een cateringbedrijf roze of blauwe cupcakes bakken. Ze zijn heerlijk en passen ook nog eens goed bij het thema

Babyshower taart laten maken

Laat een mooie babyshower taart maken, bijvoorbeeld een taart die een zwangere buik moet voorstellen. Eet eerst samen een lekker stukje taart voordat jullie aan de babyshower spelletjes beginnen.

Hartige wraps bereiden

Zet ook iets hartigs op tafel, zoals wraps. Om toch in de roze of blauwe sferen te blijven, kun je er een prikkertje met een roze of blauw vlaggetje in doen.

Cateringbedrijf inschakelen

Je kunt alle gasten baby shower hapjes laten maken, maar het is natuurlijk veel makkelijker om een bedrijf in te schakelen dat heerlijke hapjes bereidt. IetsDoenOfferte.nl kan een cateringbedrijf voor je vinden dat de meest lekkere babyshower hapjes bereidt.

Babyshower bedankjes

Als vriendin van de zwangere wil je de gasten natuurlijk graag bedanken dat ze op de baby shower zijn gekomen. Hiervoor kun je ze een aandenken geven in de vorm van speciale babyshower bedankjes. Babyshower bedankjes kun je vaak bestellen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van babyshowers. IetsDoenOfferte.nl brengt je hiermee in contact.

Tips bij het plaatsen van een aanvraag
Als je graag een babyshower voor je vriendin wilt organiseren dan kunnen wij je hier dus bij helpen. Door hier gratis een aanvraag te plaatsen, brengen wij je in contact met tal van bedrijven die babyshowers organiseren.
Voordat je gratis een aanvraag plaatst, geven wij je nog enkele tips.

Vermeldt in je aanvraag onder meer:
– Hoeveel gasten je op de babyshower verwacht
– Of je vriendin in verwachting is van een jongen of een meisje
– Wanneer je je vriendin met een babyshower wilt verrassen

Aan de hand van de informatie, gaan wij voor je op zoek naar bedrijven die babyshowers organiseren. Zij sturen je dan weer offertes toe. Vergelijk deze met elkaar en kies het bedrijf dat een onvergetelijke en betaalbare babyshower organiseert. Je vriendin beleeft dan zeker een geweldige dag waar ze met veel plezier aan zal terug denken.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemming instellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid