Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje ? Plaats hier wat je wilt en het wordt geregeld!

Beschrijf in het formulier wat voor een bedrijfsuitje je wilt. Bedrijven kunnen je hiervoor vrijblijvend benaderen en zelf kun je de beste aanbieding kiezen die je krijgt toegestuurd. Geef eventueel ook het aantal personen, datum/tijd, budget, locatie en nog meer op. Hoe meer informatie u aangeeft des te beter een bedrijf kan reageren.

  • checkmark Miljoenen bezoekers gingen je voor
  • checkmark Onze service is uniek en vindt je nergens anders
  • checkmark Gratis en vrijblijvend binnen 1 minuut en 2 stappen geregeld
  • checkmark Wij brengen de meer dan 10.000 aangesloten bedrijven op de hoogte
  • checkmark Binnen enkele uren al reacties die je kunt vergelijken
  • checkmark Stop dus met zoeken en vul het formulier snel in
Vraag in één zin

Wat kun je doen met een bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje is het jaarlijkse hoogtepunt van een bedrijf. Het is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten. Waar je je collega’s normaal als werknemer meemaakt, leer je ze nu eens op een andere manier kennen. Soms blijkt die ene, wat stille, collega toch best een gangmaker te zijn.
Je kunt een personeelsuitje op verschillende manieren invullen. Dit hangt ook weer van het doel van het uitje af. Zo kan het een informeel bedrijfsuitje zijn om elkaar allemaal wat beter te leren kennen, maar het kan ook dat het bedrijfsuitje een serieuzer karakter heeft, zoals teambuilding.

Bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren

Tijdens een bedrijfsuitje kun je tal van activiteiten doen. Deze activiteiten hangen ook weer af van de omvang van de groep. Als het om een grote groep gaat dan is een personeelsfeest natuurlijk geschikter dan een teambuildingsdag waarbij jullie gaan kanoën.

Wanneer het om een bedrijfsuitje gaat voor een kleinere groep dan is een activiteit als kanoën juist wel weer geschikt. Het is een activiteit waar de deelnemers actief moeten samenwerken. Iets dat weer beter is voor de teambuilding.

Wil je een bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren? Dan heb je waarschijnlijk al ontdekt dat het nog best lastig kan zijn om een originele activiteit te bedenken. Gelukkig ben je bij IetsDoenOfferte.nl aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het organiseren van het meest geslaagde personeelsuitje.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een gratis aanvraag plaatsen op deze pagina. Zodra wij je aanvraag binnen hebben, gaan wij voor je op zoek naar bedrijven die originele bedrijfsuitjes organiseren. Wij brengen je in contact met diverse bedrijven. Deze sturen je vervolgens informatie en offertes toe die je weer rustig met elkaar kunt vergelijken. Je vindt dan al snel een bedrijf dat een geweldig bedrijfsuitje of personeelsfeest voor je organiseert.

Voorbeelden van originele bedrijfsuitjes

Er zijn tal van activiteiten die je tijdens een bedrijfsuitje kunt doen. Hieronder hebben wij een aantal originele bedrijfsuitjes voor je op een rijtje gezet. Doe alvast wat ideeën op en kies voor een van de vele leuke bedrijfsuitjes.

Kookworkshop
Citygame
Moorddiner
Paintballen
Cocktail workshop
Kanoën

Kookworkshop

Wil je een bedrijfsuitje organiseren waarbij je collega’s ook nog wat leren? Dan is een kookworkshop een ideaal personeelsuitje. Wat is er nu eigenlijk leuker om samen lekker eten te bereiden? Je kunt uit tal van kookworkshops kiezen, zoals tapas, sushi of mediterrane kookworkshops. Keus genoeg dus. Tijdens een kookworkshop wordt de groep in teams verdeeld. Ieder team bereidt weer een ander gerecht, waarbij het vooral aankomt op samenwerking. Ga de kookstrijd met elkaar aan en bereidt als team het lekkerste gerecht. Een kookworkshop valt ook weer goed te combineren met andere activiteiten, zoals een cocktailworkshop.

Citygame

Een citygame is een hilarisch, spannend en leerzaam bedrijfsuitje. Samen met je collega’s geniet je van een onvergetelijke dag in de stad. Het is niet zomaar een spel, maar een hele belevenis. Hierbij doorkruis je in een team de stad met een gps. Samen dienen jullie tal van opdrachten uit te voeren, waarbij jullie de stad beter leren kennen. Er zijn heel veel soorten citygames waar je uit kunt kiezen. Van het gekke crazy 88 of Gek op Holland tot aan Wie is De Mol of een fotospeurtocht. Een citygame is niet alleen heel erg leuk en grappig om te doen, maar heeft ook een positieve invloed op de werksfeer. Hiermee ontsnap je even aan de dagelijkse werksleur en leer je je collega’s op een heel andere manier kennen.

Moorddiner

Ben je toe aan wat spanning? Geef je team dan op voor een spannend moorddiner. Hierbij is de groep lekker aan het genieten van een heerlijk diner totdat ze het nieuws krijgt dat er iemand is vermoord. Waarschijnlijk is de dader iemand uit de groep. De groep moet deze cold case zien op te lossen en de dader vinden. Vanwege het samenwerkings element is een moorddiner personeelsuitje een ideale teambuilding activiteit.

Paintballen

Paintballen is een lekker actief dagje weg. Een dagje paintballen is zeer geschikt voor een personeelsuitje. Hierbij ervaar je een lekker actief dagje uit samen met je collega’s. Dankzij de competitieve eigenschap gaat het paintballen er af en toe best hard aan toe. Dit maakt het spel alleen maar leuker.

Cocktail workshop

Je collega’s houden vast wel van een lekker drankje. Geef ze dan nu eens de kans om zelf een keer een lekker drankje te creëren en geef ze eens op voor een workshop cocktails maken. Hierbij leert de groep om de allerlekkerste cocktails te maken. Natuurlijk mogen ze de cocktails na afloop ook opdrinken. Iets dat het leukste gedeelte is van de workshop.

Kanoën

Kanoën is dé perfecte activiteit voor een actief bedrijfsuitje. Tijdens een middagje kanoën, kan de groep bijvoorbeeld in teams worden verdeeld. Ieder team krijgt dan een gps en een kaart mee. Vervolgens gaan met de kano op pad. Tijdens een kanotocht komen ze weer langs diverse punten waar opdrachten uitgevoerd moeten worden. Aan het eind van het middagje kanoën wordt het winnende team bekend gemaakt. Kanoën is niet alleen leuk en ontspannend om te doen, maar het is ook een goede activiteit om de teambuilding te bevorderen.

Tal van leuke bedrijfsuitjes

De uitjes die wij hierboven hebben beschreven zijn slechts een aantal voorbeelden van leuke bedrijfsuitjes. Er zijn nog tal van andere uitjes je kunt doen, zoals een workshop chocolade maken, zeilen, een lachworkshop volgen of een walking dinner. Voor elk soort personeelsuitje is er dus wel een geschikte activiteit te bedenken.

Tips bij het aanvragen van een bedrijfsuitje
Het is een aanrader om in je aanvraag zoveel mogelijk informatie te vermelden over het personeelsuitje. Hierdoor kunnen wij gerichter voor je op zoek gaan naar een bedrijf.

Vermeldt in je aanvraag onder meer:
– Of het om een bedrijfsuitje of personeelsfeest gaat.
– Wat de grootte van de groep is die met het personeelsuitje mee gaat.
– Of hoeveel mensen je op het personeelsfeest verwacht.
– Waar je het personeelsuitje- of feest wilt organiseren.
– Wat het totale budget is van het bedrijfsuitje- of feest.

Tot in de puntjes geregeld
Door een professioneel bedrijf in te schakelen voor de organisatie van jouw bedrijfsuitje, hoef jij uiteindelijk niets meer te doen. De organisatie regelt dan alles voor je. Je bedrijfsuitje wordt dan tot in de puntjes geregeld en jij hoeft je nergens geen zorgen meer over te maken. Jij kunt je dan weer richten op andere, belangrijke, zakelijke activiteiten. IetsDoenOfferte.nl neemt je dan ook een hoop werk uit handen.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemming instellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid