Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Blog

DJ John maakt van jouw feestje een bruisende party

Een feest wordt pas echt een spetterend feest met de juiste muziek. Met een goede DJ krijg je iedereen op de dansvloer. Een ervaren DJ, zoals DJ John Valk, speelt goed op het publiek in en maakt iedereen enthousiast. Hij maakt van jouw feest dan ook echt een bruisende party.

Het maakt niet uit of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, straatfeest, verjaardag of jubileum: DJ John maakt het altijd tot een swingend feest. Dit doet hij vanachter zijn DJ-booth en met zijn professionele geluidsapparatuur. Deze echte vakman heeft al meer dan 38 jaar ervaring en weet dus precies hoe hij iedereen op de dansvloer krijgt. Hij maakt jullie feest tot een echte happening waar iedereen nog lang aan terugdenkt.

allround dj john valk huizen

allround dj john valk huizen

DJ John verzorgt graag feesten met een seventies, eighties of nineties thema. Toch draait hij zijn hand ook niet om voor moderne popmuziek. Het maakt niet uit wat voor muziek je wilt horen, hij draait het allemaal. Het is immers jouw feestje.

Wil je nog iets extra’s op je feest? Dan kan DJ John ook een saxofonist of zanger regelen. Bovendien kan hij het feest nog spetterender maken met een confetti kanon, een droogijs effect, lasershow of bellenblaasmachine.

Een echte Amsterdamse avond

Echt een bijzonder feest organiseren? Wat dacht je dan van een speciale avond, zoals een echte Amsterdamse avond? Een avond waarop je je in Mokum waant. Zing mee met André Hazes of ga lekker los op René Froger. DJ John Valk organiseert deze avonden. Natuurlijk hoor je muziek van bekende Amsterdammers als Willy en Willeke Alberti, René Froger, Tante Leen, Danny Nicolay, René Riva en natuurlijk Johnny Jordaan.

Grote drive in Show

Grote drive in Show

Live optreden van Amsterdamse artiesten

Een Amsterdamse avond wordt pas echt compleet met een live optreden van echte Amsterdamse artiesten. DJ John heeft al diverse Amsterdamse artiesten te gast gehad, zoals Willeke Alberti, Robert Leroy, Harry Slinger, Mick Harren en de zingende ijscoman Freddy Cornell. Afhankelijk van jouw budget zorgt de dj voor een of meerdere artiesten op jouw Amsterdamse avond.

DJ huren voor jullie bruiloft?

Wil je een dj huren voor jullie bruiloft? Voor de mooiste dag van jullie leven, is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Met zijn jarenlange ervaring weet John Valk precies hoe hij jullie dag tot een feestje maakt. Dit doet hij alleen of met een live optreden van een bekende Nederlander, zoals Gerard Joling, Gordon, Trafassi of Willeke Alberti. Natuurlijk neemt de dj eerst jullie wensen door, zodat hij de muziek kan draaien die jullie willen horen. Het is jullie dag dus jullie bepalen wat voor muziek er wordt gedraaid. Hij laat jullie bruiloft swingen. Het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten!

WC krukje verbetert stoelgang op kantoor

Jarenlang had ik last van mijn stoelgang op het werk, zonder plezier ging ik naar het toilet. Ik kreeg wel eens de tip om een WC krukje  te gebruiken maar dat was natuurlijk niet makkelijk in een cafe of discotheek. Een WC krukje om je stoelgang te verbeteren? Dat leek me vreemd, maar vooruit, ik gaf het een kans.

Op WC-krukje.nl bestelde ik een WC krukje voor bij ons op kantoor. Een eenvoudig, maar toch mooi wit krukje welke precies om onze toilet paste.

De eerste keren vond ik het raar. Je zet je voeten op zo’n krukje dat 21 centimeter hoog is. Opeens zit je in een soort hurkhouding op het toilet. Nou had ik al gelezen dat ze dat op internet de squat houding noemen, en dat het gewoon zo hoort.

WC krukje zorgt voor hurkhouding

Deze squat-houding schijnt goed te zijn voor je darmen. Je darmen komen open te staan en je hoeft niet meer te persen. Zelfs de Maag Lever Darm Stichting raadt het gebruik aan.

Met deze feitjes in mijn achterhoofd gebruikte ik het WC krukje dan ook de eerste paar keren. En verdikkie, ik merkte al snel verschil. Hoe sceptisch ik van te voren ook was over het toiletkrukje. Ik was al snel om.

Met plezier naar het toilet

Het gebruik van het toiletkrukje zorgt ervoor dat ik nu veel eenvoudiger naar het toilet ga. De WC is geen vervelende plek meer, zoals dat eerder soms wel was.

Elke keer voordat ik naar het toilet ga pak ik mijn krukje onder het toilet vandaan. Nu ga ik er gewoon lekker voor zitten. De hurkhouding is inmiddels peanuts voor mij. En ik doen mijn boodschappen met het grootste gemak.

Wie had dat ooit verwacht van zo’n eenvoudig krukje. Bijkomende voordelen is dat je het ding makkelijk onder de toilet wegzet. Mocht het nodig zijn, dan kun je hem tevens makkelijk schoonmaken.

Toiletkrukje goed voor je gezondheid

Voor iedereen de last heeft van zijn of haar stoelgang raadt ik het zeker aan. Maar ook mijn partner, die geen last heeft van zijn of haar stoelgang vindt het krukje geweldig. Hij had nooit ergens last van, maar ook hij gebruikt het krukje. Volgens hem helpt het krukje ook voor een soepelere stoelgang als je geen echte klachten hebt.

Tot slot schijnt het wc krukje ook te helpen bij obstipatie en aambeien. Maar daar had ik geen last van.

Wil jij jouw huis verhuren?

Ben jij opzoek naar een manier hoe dat jij jouw huis verhuren kan? Ga jij voor een wat langere periode naar het buitenland en zit jij er niet op te wachten om jouw woning onbeheerd achter te laten? Dan raad ik je aan om eens contact op te nemen met Stoit. Dit bedrijf hanteert diverse mogelijkheden om dit probleempje te voorkomen. Zij beschikken namelijk over een zeer ruim aantal kandidaten welke jouw woning graag willen huren.

Eerste keuze

Het is natuurlijk te begrijpen dat jij graag wilt weten wie er op dat moment in jouw woning bevindt. Het is en blijft immers jouw eigendom en daar zorg jij goed voor toch? Doordat jij als eigenaar zijnde alsnog beschikt over deze woning, dan zullen zij dit ook goed met jou communiceren om ervoor te zorgen dat jouw woning veilig verhuurt gaan worden.

De stap naar de toekomst

Zodra jij een afspraak hebt gemaakt met Stoit, dan zullen zij bij jou langskomen. Allereerst vind er een kennismaking plaats om vervolgens door het huis te gaan. Het is natuurlijk van belang dat jouw woning ook geschikt is om te kunnen verhuren. Wanneer dit allemaal akkoord is, dan zullen zij een overeenkomst op gaan maken met een bevestiging dat jij hiermee akkoord gaat. Overigens is dit het enige wat jij zelf nog moet doen! Wat er hierna nog geregeld of getekend moet worden is niet meer voor jou. Jij kunt op dat moment rustig bezig zijn met het inpakken van je koffers voor jouw lange reis in het buitenland. De huur wordt zelfs door Stoit gevorderd en vervolgens aan jou uitbetaald. Hierdoor heb jij vrij spel en hoef jij je even geen zorgen te maken om jouw eigen woning in Nederland.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan ook spoedig contact op met Stoit.nl!

Energieprijzen vergelijken. Waar moet je op letten?

Wil je overstappen naar een ander energiebedrijf? Dan is het zinvol om eerst de verschillende energieprijzen te vergelijken door bijvoorbeeld de website Energieprijzen-vergelijken.nl te gebruiken. Door een prijsvergelijking van de energie prijzen te maken, vind je al snel de goedkoopste energieleverancier.

Het vergelijken van energieleveranciers

Bij het vergelijken van de energieleveranciers en de prijzen, zijn er een aantal punten van belang:

  • Je jaarverbruik
  • Het soort energiecontract
  • De algemene voorwaarden
  • De prijs voor gas en elektriciteit

Je jaarverbruik

Als je de energieprijzen wilt vergelijken, dan is het van belang dat je weet hoeveel energie je jaarlijks verbruikt. Hier kom je achter door je energiebedrijf te bellen of online je verbruik te checken. Zodra je weet wat je jaarlijkse energieverbruik is, kun je de energieprijzen vergelijken bij een prijsvergelijker.

Het energie contract

Je hebt de keuze uit twee soorten contracten. Dit zijn een contract voor onbepaalde tijd of een voor bepaalde tijd. Als je kiest voor een contract voor onbepaalde tijd, kun je dit altijd opzeggen. Je hebt dan niet afgesproken hoe lang je bij het energiebedrijf blijft.

Bij een contract voor bepaalde tijd, dan zit je hier een periode aan vast. Dit kan bijvoorbeeld een jaar zijn. Als je het contract eerder opzegt, dan moet je hier vaak een vergoeding voor betalen.

De algemene voorwaarden

Elke energieleverancier heeft algemene en bijzondere voorwaarden. Het ene bedrijf heeft weer betere voorwaarden dan het andere. Zo kan het zijn dat een bedrijf zeer goedkope energie levert, maar er mindere voorwaarden op na houdt. Het kan dan gebeuren dat je uiteindelijk veel meer betaalt, dan bij een bedrijf met hogere energieprijzen. Lees dus eerst goed de voorwaarden door, voordat je een contract afsluit. Let hierbij op de volgende punten:

  • Boete: krijg je een boete als je een maand niet op tijd betaald?
  • De betaalmogelijkheden en de eventuele kosten
  • De overstapmogelijkheden
  • Automatische verlenging of niet. Sommige energiebedrijven verlengen het contract automatisch als de looptijd is beëindigd.

 

De prijs voor elektriciteit en gas

Ga na wat de prijs van elektriciteit en gas is. De prijzen verschillen vaak heel erg. Je betaalt wel altijd vaste kosten en variabele kosten die weer afhankelijk zijn van de energie die je maandelijks verbruikt. Zo zijn er energiebedrijven die een redelijk hoog vast maandbedrag rekenen, maar wel weer lage prijzen hanteren voor het energieverbruik. Dit kan soms weer veel voordeliger zijn als je veel energie verbruikt. Let dus ook op de vaste kosten en niet alleen naar de kosten voor het energieverbruik.

Kortingen

Ga ook na welke kortingen je krijgt. Zo krijg je vaak korting over de leveringskorting, maar deze korting geldt weer niet voor de transportkosten van de stroom. Bovendien zijn sommige kortingen in centen, in plaats van euro’s.

Prijsgarantie

Met een prijsgarantie blijft je energieprijs gedurende de contractduur hetzelfde. Dit klinkt heel aantrekkelijk, omdat je dan niet snel voor verrassingen komt te staan. Echter, als de elektriciteit goedkoper wordt, profiteer je niet van de lage prijzen. Vaak is een contract zonder prijsgarantie dan ook voordeliger.

Energieprijzen-vergelijken.nl
Verlengde schrans 131-N
8935BA Leeuwarden
BTW nr: 11021102B01
KvK: 52005747
e-mail: info@energieprijzen-vergelijken.nl

Animatiefilmpje laten maken

Op zoek naar een originele manier om je product of dienst te promoten? Dan is een animatie laten maken een goede optie. Een animatiefilmpje is een unieke marketinguiting om reclame te maken voor je bedrijf en de producten of diensten die je aanbiedt. Een animatie laten maken is een ideale methode om je boodschap onder de aandacht te brengen bij een groot publiek én je doelgroep.

 

Met een origineel animatiefilmpje bereik je al snel een groot publiek. Mensen delen je leuke filmpje graag, zodat het door een grote groep wordt bekeken. Bovendien kun je een lang verhaal, eenvoudig en kort samenvatten tot een explanimation, oftewel een animatie video, van een minuut.

Explanimation laten maken

Explanimation is een combinatie van de twee woorden ‘explain’ (uitleg) en ‘animation’ (animatie). In een explanimation leg je jouw verhaal kort uit in een animatiefilmpje. Animatie is dé manier om op een simpele manier iets complex uit te leggen. Zelfs een zeer ingewikkeld verhaal kan, met behulp van unieke, goed gekozen animatiebeelden, in een paar minuten helder worden uitgelegd.

 

2D, 3D of whiteboard animatie

Je kunt een animatiefilmpje laten maken in 2D of 3D. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een whiteboard animatie. 2D is de oudste manier van animatie, maar is nog steeds erg populair. Animatiefilmpjes in 3D zijn op dit moment erg in trek. Een mediabedrijf kan prachtige dingen voor je maken in 3D. Een whiteboard animatie is weer heel anders. Hierbij zie je een hand die de tekeningen maakt. Deze manier van animatie wordt vooral veel toegepast voor filmpjes waarin iets wordt uitgelegd.

 

De stappen bij een animatiefilmpje

De productie van een animatiefilmpje verloopt volgens een aantal stappen. Eerst wordt er een script geschreven. Dit script dient als de leidraad voor de explanimation. Als het script klaar is, wordt er een concept met verhaallijn bedacht. Vervolgens worden het script en de verhaallijn vertaald naar een storyboard. Dit ziet eruit als een soort stripverhaal waarin de opzet van de animatiefilm te zien is.

 

Als je het eens bent met het storyboard, worden de illustraties voor het filmpje uitgewerkt. Hierin wordt je verhaal dus gevisualiseerd. De schetsjes uit het storyboard worden uitgewerkt tot echte tekeningen in 2D, 3D of whiteboard stijl.

 

Nadat de illustraties zijn gemaakt, wordt het geluid gerealiseerd. Hierbij spreekt een artiest het script in. Het ingesproken script is een leidraad voor de snelheid van het animatiefilmpje. Hierna wordt je verhaal een echte animatie. De illustraties worden geanimeerd en karakters gaan bewegen. De scenes gaan dan ook in elkaar over. De laatste fase bestaat uit het toevoegen van de geluidseffecten en achtergrondmuziek.

Op zoek naar aanbiedingen Parijs?  

Op zoek naar aanbiedingen naar Parijs? Dan vind je deze al snel online. Er zijn verschillende soorten aanbiedingen naar Parijs, die allemaal zijn afgestemd op het vervoer. Zo kun je hier voordelig naar toe reizen met de bus, trein, auto of het vliegtuig.

 

Busreis naar Parijs

Een busreis naar Parijs is erg comfortabel. Je hoeft niets te doen en zit relaxed in de bus. Je reist dan ook erg onbezorgd. Vaak is er een reisleider in de bus aanwezig, die je alle mooie plekjes van Parijs laat zien. Het kan ook zijn dat de buschauffeur de gids is. De reisleider weet de weg naar alle bezienswaardigheden en kan je hier je alles over vertellen.

Treinreis naar Parijs

Als je op zoek bent naar een aanbieding voor een stedentrip naar Parijs, is het ook een optie om eens aan een treinreis te denken. Met de Thalys reis je binnen 3,5 uur naar deze wereldstad. De hogesnelheidstrein rijdt meerdere keren per dag vanuit Amsterdam en Rotterdam naar station Gare du Nord. Dit station is gevestigd het in het centrum van Parijs.

 

Autoreis naar Parijs

Vind je het fijn om met je eigen auto te rijden? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een autotrip naar Parijs. Met de auto reizen is ideaal, omdat je dan zelf bepaalt hoe lang je over de reis doet. Zo kun je geregeld stoppen onderweg of eerst een andere plaats ontdekken, voordat je naar Parijs rijdt. Vanuit Nederland rijd je binnen ongeveer zes uur naar deze stad toe. Als je met de auto naar Parijs wilt reizen, is het een advies om een goede wegenkaart te kopen. Houd er ook rekening mee dat je op tolwegen rijdt.

Vliegreis naar Parijs

Er zijn tal van fijne aanbiedingen naar Parijs waarbij je het met het vliegtuig naar deze stad reist. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks vluchten naar Parijs. De vliegreis duurt een uurtje. Vanaf het vliegveld ben je binnen drie kwartier in het centrum. Dit betekent dus dat je heel snel kunt genieten van een geweldige citytrip in Parijs.

 

Parijs is een stad die iedereen een keer gezien moet hebben. Er is hier ontzettend veel te zien. Zo is de Eiffeltoren natuurlijk dé mustsee. Verder kun je trekpleisters als de Arc de Triomph, Sacre Coeur, het Louvre en de Notre Dame ook niet overslaan. Of maak een boottocht over de Seine en ontdek Parijs vanaf het water.

 

Zin in een drankje? Geniet dan op een van de vele terrasjes van een heerlijke Franse wijn en rust lekker uit. Verder kun je ook goed shoppen in deze stad. Er zijn tal van winkelcentra gevestigd, waar je de prachtigste kleding vindt. Of maak een wandeling door een van de duurdere wijken, waar de winkels zijn gevestigd van dure designers.

Posted by in Zakelijk on 18 mei 2017

Bedrijven maken steeds meer gebruik van Whatsapp en social media

Het was 40 jaar geleden ondenkbaar dat we anno 2017 zouden communiceren middels een smartphone.
De opkomst van Whats App, waarmee men kan chatten, bellen en zelfs videobellen was helemaal ondenkbaar.
Tegenwoordig is WhatsApp niet weg te denken en zelfs voor grote bedrijven een onmisbare manier geworden om te communiceren met klanten.

WhatsApp voor bedrijven?

Een groot bedrijf dat bereikbaar is voor klanten middels WhatsApp, het klinkt niet logisch. Hoe moet een bedrijf communiceren met duizenden, zo niet honderdduizenden klanten als er slechts 1 telefoonnummer aan een WhatsApp installatie gekoppeld kan worden? Moeten ze al die gesprekken beantwoorden middels een smartphone of tablet? Nee, gelukkig werkt het anders.Sinds Facebook de app heeft overgenomen, is er een hoop verbeterd. Een van de vele positieve veranderingen is Whatsapp Web. Met Whatsapp Web kan iedereen gewoon zijn PC, laptop of tablet gebruiken. De gebruiker moet een website opzoeken van Whatsapp en kan dan een code scannen met de smartphone. Daarna worden automatisch alle contacten en berichten geladen en is het mogelijk om direct berichten te versturen. Alle opties die er gewoonlijk zijn, heeft de webversie ook. Het grote voordeel is dat je gewoon vanachter je PC, laptop of tablet kan werken. Een toetsenbord en een grote monitor zorgen ervoor dat berichten snel kunnen worden beantwoord. Aangezien veel klanten dezelfde vragen hebben, kunnen bedrijven deze makkelijk beantwoorden door te knippen en te plakken en het bericht iets te personaliseren.

De (potentiële) klant krijgt zo direct een oplossing voor zijn probleem of een passend antwoord op een vraag. Ondanks het feit dat Whatsapp al enkele jaren door bedrijven word ingezet, staan de algemene voorwaarden van de app dat eigenlijk niet toe. Facebook, eigenaar van de app, zie dat er veel vraag is en werkt momenteel aan een zakelijke oplossing.

Andere kanalen benutten?

Bedrijven die er voor kiezen om WhatsApp in te zetten zijn momenteel nog relatief zeldzaam. Veel bedrijven kiezen ervoor om slechts middels telefoon en email bereikbaar te zijn. Toch zien steeds meer mensen het nut in van social media. Met Facebook en Twitter is het mogelijk om op een veel laagdrempelige manier te communiceren met klanten. Mensen gebruiken social media om hun ervaringen te delen over een ieder onderwerp en dus ook over hun ervaringen met bedrijven. Voor een bedrijf is het van groot belang om daar direct op in te spelen. Potentiële klanten kunnen worden binnengehaald, ontevreden klanten kunnen door een webcare team tevreden worden gesteld. Tevens is er voor bedrijven een enorme hoeveelheid gebruikersgegevens te vinden die zeer interessant kan zijn. Door te adverteren op Facebook is zelfs mogelijk om na een analyse de volgers van een openlijk tevreden klant te benaderen en na twijfelaars klanten te maken.

Skype en videobellen

Skype en andere manieren om te videobellen zijn nog niet in gebruik. Er word veel gebruik gemaakt van internet bellen om klantcontact te onderhouden maar videobellen is nog niet erg gebruikelijk. Het zal nog enkele jaren duren, voordat dat wel het geval is. Waarschijnlijk zal virtual en augmented reality spoedig toenemen in populariteit. Bedrijven kunnen daar op tal van manieren op inspelen. Denk bijvoorbeeld aan een 3D avatar die klanten middels virtual reality te woord staat. Over 20 tot 50 jaar zal kunstmatige intelligentie zover ontwikkeld zijn dat een helpdesk volledig vervangen kan worden. En waarschijnlijk zal de consument in veel gevallen geen eens contact hoeven opnemen. Dankzij slimme apparatuur, welke samenhangt met het internet, worden fouten opgemerkt, doorgegeven en opgelost.

Hotels in Parijs vergelijken. Tips!!!

Goedkoop hotel in Parijs boeken? Kies dan niet zomaar voor het eerste hotel dat je online tegenkomt, maar maak dan eerst een goede vergelijking. Let bij het vergelijken van de hotels in Parijs niet alleen op de prijs, maar ook op de locatie en de extra kosten. Door een goede vergelijking te maken, vind je al snel een voordelig hotel dat helemaal aan je eisen voldoet. Lees hier onze vergelijkings tips.

Let op de locatie

Parijs heeft twintig arrondissementen (deelgemeenten). Deze liggen in de vorm van een slakkenhuis om de stad heen. Parijs heeft de postcode 75000 en hier wordt het nummer van de deelgemeente aan toegevoegd. De arrondissementen in het centrum van de stad hebben de postcode van 75001 tot 75009. Wil je in het hartje van de stad verblijven? Kies dan voor een hotel met een van deze postcodes. Je bent dan dicht bij alle bezienswaardigheden in de buurt. Kies in ieder geval niet voor een hotel in de buurt van de wijken Gare du Nord en Ga St. Lazare. Deze buurten zijn minder veilig.

Hotel boeken parijs

Hotel boeken parijs

Alle bekende bezienswaardigheden, zoals de Notre-Dame, het Louvre, de Champs-Elysées en de Eiffeltoren liggen tegen de rivier de Seine aan. Als je graag een of meer van deze plekken wil bezoeken, is het een aanrader om een hotel te boeken dat bij de Seine in de buurt ligt.

Met de auto naar Parijs?

Ga je met de auto naar Parijs? Kies dan voor een hotel aan de westkant van de stad, tussen de arrondissementen Porte Maillot en Place d’Etoile. Zo rijd je niet direct de drukke binnenstad binnen. Bovendien is het hier rustiger.

In de buurt van een station

Ga na of er in de buurt van het hotel een metrostation is. Dit is het snelste en meest overzichtelijke vervoersmiddel in Parijs. Wil je een citytrip Parijs combineren met een bezoekje aan Eurodisney? Kies dan een hotel dat in de buurt ligt van een treinstation van de lijn RER A. Je kunt dan direct de trein pakken naar Disney Parijs en hoeft onderweg niet over te stappen.

Inchecken hotel Parijs
Inchecken hotel Parijs

Lees de hotelbeoordelingen

Lees de hotelbeoordelingen. Sommige hotels zijn heel gehorig of hebben erg kleine kamers. Bovendien zijn er ook hotels die kamers zonder ontbijt aanbieden. Deze aanbiedingen zijn vooral interessant als je het geen probleem vindt om ergens anders te ontbijten.

Check de extra kosten

Heb je een leuk hotel gezien tegen een voordelige prijs? Controleer dan eerst of er nog extra kosten aan je boeking verbonden zijn. Zo kan het zijn dat het ontbijt niet bij de prijs is inbegrepen of dat je extra moet betalen voor een kluisje. Door al deze extra kosten kan de prijs ineens veel hoger uitvallen.

Ga toch glampen!

Al jaren is het een buzz-woord in de campingwereld en inmiddels is het er niet meer uit weg te denken; Glamping. Kamperen in luxe. De gemakken van een hotel gecombineerd met de gezelligheid van de camping.

Het idee dat kampeerders nog steeds met de wc-rol onder de arm naar het toilet gebouw rennen zit diepgeworteld in de anti-kampeerder. Inmiddels is dit wel wat achterhaald. Vele campings hebben hun voorzieningenniveau aangepast aan de wensen van de 21ste eeuw. Stacaravans en ingerichte tenten kenden we wel al, maar op steeds meer campings krijgen ook deze een facelift. Denk bijvoorbeeld aan een eigen terras met ligstoelen, ruimere bedden en meerdere badkamers met aparte toiletten. Kortom: accommodaties met oog voor details.

Ga toch glampen

Ga toch glampen

Hierdoor wordt ook een nieuw publiek aangetrokken. Publiek dat normaal gesproken niet 1-2-3 een camping zou bezoeken, maar dankzij deze glampingaccommodaties nu de camping weet te vinden. Daar ontdekken ze dat het leven op de camping toch echt anders is dan het leven in een hotel of in een huisje. Op de camping worden vele leuke uitstapjes georganiseerd, er is entertainment voor de kinderen en bovenal het is er gezellig. Je bent absoluut niet verplicht om aan alles mee te doen, maar voor dat je er erg in hebt, zit je tot laat in de nacht aan het volgende flesje rode wijn bij de buren.

De SunLodge

Suncamp holidays, aanbieder van familiecampingvakanties, zag deze trend een aantal jaar geleden ontstaan en is toen enthousiast begonnen met het ontwikkelen van onze hun eigen glampingaccommodatie; De SunLodge.

Sunlodges zijn ruime, comfortabele en stijlvolle accommodaties die je kunt vinden op de mooiste campings in de populairste plekken in Europa.

Inmiddels biedt Suncamp holidays al acht types SunLodge-accommodaties op meer dan dertig campings in Europa. Het kroonjuweeltje, de RoyalLodge, staat op camping La Vallée Verte in Zuid-Frankrijk. Deze luxe tent van 60m2 biedt plek aan vier volwassenen en bevat onder meer twee badkamer, twee aparte toiletten, een vaatwasser, een Nespresso-apparaat en airconditioning. Van basic kamperen valt hier dus niet te spreken.

Indien je iets minder te besteden hebt dan zijn er ook andere glampingaccommodaties die voor minder dan €200,- per week te boeken zijn. Kijk nu zelf op de website van Suncamp holidays of deze Sunlodge-accommodaties iets voor jou zijn en wellicht sta je komend kampeerseizoen wel te glampen.

Royal Lodge

Royal Lodge

Offertes opvragen bij lening aanbieders

Een goedkope lening afsluiten gaat tegenwoordig geheel online d.m.v. het aanvragen van meerdere offertes bij lening aanbieders. Hoe gaat dit precies in zijn werk en zijn de grotere banken nog steeds de beste keuze? Hieronder leggen we uit hoe je relatief snel en efficiënt een lening afsluit tegen lage rente en kosten.

Waarom geld lenen?

Iedereen heeft wel eens geld geleend in zijn leven toen hij of zij jong was. Bij de meesten van ons bleef dit bij het lenen van enkele tientjes of een paar honderd euro van je ouders, de studiekosten daargelaten. Deze kleine lening was doorgaans snel terugbetaald.

Naast deze onschuldige bedragen kun je later in je leven de wens hebben om een groter bedrag te lenen. Denk aan een nodige verbouwing van je woning of het aanschaffen van een auto of ander voertuig. Daarnaast zijn er legio andere persoonlijke redenen waarvoor je extra geld kunt lenen.

Hoe leen je tegenwoordig geld?

Geld kun je tegenwoordig nog steeds bij de klassieke banken zoals ING, Rabobank en ABN-AMRO afsluiten. Je kunt zoals vanouds langs een filiaal gaan, maar gebruikelijker is om eenvoudig online een offerte aan te vragen. Je eigen bank heeft al jouw gegevens al in zijn administratie, dus een offerte ben hen is zeer snel gemaakt. Andere banken zullen eerst gegevens van je nodig hebben alvorens ze een offerte kunnen toesturen.

Naast bovengenoemde banken zijn er tal van andere kredietverstrekkers en financiële intermediairs die online leningen aanbieden. Met name de intermediairs zijn populair omdat zij meerdere kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Dit vergelijken kan verstandig zijn om de partij met de allerlaagste rente en kosten te achterhalen.

Bankr is zo’n intermediair waar je uiteenlopende kredietaanbieders in detail kunt vergelijken. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je bij een selecte groep aanbieders offertes aanvragen. Met schulden en een negatieve BKR registratie zijn je opties beperkt en wordt aangeraden eerst schuldenvrij te worden. Heb je geen schulden dan is de aanbieder met de laagste rente meestal de beste keuze. Let wel goed op eventuele afsluitkosten en/of bijkomende boetes bij het vroegtijdig aflossen van de lening.

Hoe los je een lening af?

Een lening is altijd tijdelijk; houdt dit in het achterhoofd. Je wilt na het ontvangen van de lening het liefst direct een aflossingsplan in gang zetten. Zorg ervoor dat je naast de rentekosten óók extra kunt aflossen. Zo neemt de lening af en ben je op termijn schuldenvrij.

Bepaal aan de hand van jouw huidige uitgavenpatroon eerst hoeveel je additioneel kunt aflossen. Het is zaak dat je in deze periode afziet van luxe uitgaven die je niet per se nodig hebt. Laat die nieuwe leuke broek of jas dus nog even hangen en wacht totdat je geen schulden meer hebt.

Afhankelijk van de hoogte van je lening en jouw vaste lasten is het aan te raden stevig af te lossen. Leen je bv. 5000 euro tegen een rente van 10%, dan zul je in uiteindelijk 5500 euro moeten terugbetalen. Heb je getekend voor een looptijd van 24 maanden, dan zul je iedere maand minstens 229 euro (5500 euro / 24 maanden) opzij moeten leggen om de lening + rentekosten af te lossen.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×