Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Daily Archives: 28 januari 2017

Posted by in Feest Tags: on 28 januari 2017

SLAM! Het radiostation dat je energie geeft

‘Play Music, Play Life’. Dat is de slogan van hét radiostation voor jongeren, SLAM! En muziek is ook waar alles om draait bij SLAM! Luister je naar SLAM! dan krijg je een ‘hoog tempo, veel muziek en weinig gepraat’. SLAM! is de zender voor jonge, trendy mensen die van lekkere snelle muziek houden. Muziek die energie geeft, muziek waar je een feestje mee kan bouwen. SLAM! geeft je non-stop de beste en nieuwste dance en urban.

Digitaal platform en radio luisteren on demand

Natuurlijk ben je veel meer online dan dat je radio luistert. Daarom is SLAM! ook geen standaard radiostation, maar eigenlijk meer een digitaal platform op internet, dat ook nog een FM-frequentie heeft. Op die FM-frequentie kun je dus vooral heel veel dance beluisteren, van deephouse tot EDM en van gevestigde namen tot aanstormend talent. Op de vrijdag kun je de hele dag mixen van bekende dj’s beluisteren in de SLAM! Mix Marathon. Van Don Diablo bijvoorbeeld of de Partysquad. Overdag maken acht dj’s radio van 6 uur in de ochtend tot middernacht. In de nachten is er SLAM! Non Stop.

Vijf digitale radiokanalen

De website van SLAM! biedt je vooral interessante nieuwtjes, vette filmpjes en coole lijstjes. En natuurlijk muziek, heel veel muziek. Je kunt er switchen tussen een vijftal digitale radiokanalen: SLAM! Livestream, SLAM! Non Stop, The Boom Room, SLAM! Hardstyle en Juize. En je vindt er altijd de nieuwste videoclips van jouw favoriete artiesten. En, ook erg handig, je kunt er alle radioprogramma’s terugluisteren op een moment dat het jou het beste uitkomt. Radioluisteren on demand dus. Ideaal als je een feestje wilt bouwen en lekkere muziek wilt. Je hoeft alleen SLAM! maar op te zetten en de rest gaat vanzelf.

SLAM! Playlist

En dan is er natuurlijk nog de SLAM! Playlist. Een must als je op de hoogte wilt blijven van alle vette nieuwe platen die wekelijks verschijnen. Als je niets wilt missen, maar zelf niet altijd tijd hebt om alle nieuwe muziek te checken, hoef je alleen maar de verschillende Playlists bij te houden. Op de site of op Spotify, wanneer het jou uitkomt, onderweg naar school of werk of tijdens het sporten. SLAM! heeft Playlists voor allerlei genres, die wekelijks aangevuld worden met de nieuwste tracks, zodat je voortdurend op de hoogte bent van de nieuwste muziek.

Scootmobiel kopen?

Wil je een scootmobiel kopen? Dan wil je natuurlijk weten waar je op moet letten bij de aanschaf. Wij hebben een checklist samengesteld met de belangrijkste punten.

 

Een scootmobiel is comfortabel, compact en handig als je slecht ter been bent. Met dit vervoermiddel kun je toch nog veel zelfstandig blijven doen, zoals familie  bezoeken, tochtjes maken of boodschappen doen.

 

Ga na wat je nodig hebt

Scootmobielen zijn te koop in verschillende soorten en maten. Vanwege het ruime aanbod, is het een aanrader om je wensen een rijtje te zetten. Zo weet je goed welk model bij jou past.

 

Vast of opvouwbaar

Wil je een scootmobiel kopen voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of om op familiebezoek te gaan? Dan is het een vaste scootmobiel een goede keuze.

 

Ben je vaak onderweg? Of reis je graag? Dan kun je ervoor kiezen om een opvouwbare scootmobiel te kopen. Deze is licht, compact en je kunt hem heel makkelijk meenemen in de auto of het openbaar vervoer. Het is zelfs mogelijk om je opvouwbare vervoermiddel mee te nemen in het vliegtuig of op een cruise.

 

De snelheid

De snelheid is een ander belangrijk punt. Als je liever niet te hard rijdt, dan is een model met een snelheid vanaf 7 tot 15 kilometer per uur en goede optie. Als je vaak langere tochten maakt, zijn er modellen verkrijgbaar die 17 tot 22 kilometer per uur rijden.

 

Het bereik

Ga ook goed na waar je het vervoermiddel voor gaat gebruiken. Een scootmobiel is elektrisch en moet worden opgeladen met een accu. Als je het vervoermiddel vooral gebruikt om boodschappen mee te doen of de hond uit te laten, dan heb je genoeg aan een model met een bereik van 15 kilometer tot 40 kilometer. Wanneer je vaak dagjes weg gaat of veel onderweg bent, dan kun je het beste een scootmobiel kopen met een maximaal bereik tussen de 50 en 80 kilometer.

 

Het aantal wielen

Er zijn modellen verkrijgbaar met drie of vier wielen. Een driewieler is goed wendbaar en licht, maar is meestal wel iets langzamer. Met een vierwieler kun je vaak een hogere snelheid bereiken. Dit is ook de beste keuze voor het maken van langere tochten.

 

Een comfortabele stoel

Je gebruikt je scootmobiel (bijna) iedere dag. Het is dan ook belangrijk dat deze een ergonomische verantwoorde stoel heeft, zodat je comfortabel zit. Vooral als je een lange tocht wilt maken. Verder is de vering van de stoel ook een belangrijk onderdeel.

 

De maximale belasting

Let ook op de maximale belasting. Zo kun je een scootmobiel kopen met een belasting van maximaal 100 of 120 kilo. Zwaardere modellen kunnen maximaal 225 kilo aan.

 

Scootmobiel kopen? Volg een cursus

Als je graag een scootmobiel wilt kopen, heb je hier geen rijbewijs voor nodig. Wel moet je er mee leren rijden. Het is dan ook een aanrader om een cursus scootmobiel rijden te volgen. Zo vorm je voor jezelf en voor anderen geen gevaar op de weg.

 

Posted by in Verhuur Tags: on 28 januari 2017

Wil je graag een auto huren tijdens je vakantie? Dan heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Met een auto ontdek je de mooiste plekjes, zoals een prachtig verlaten strandje, een bijzonder gebouw of een idyllisch dorpje. Of wil je rondtrekken van plaats naar plaats? Ook dan is het natuurlijk fijn om een auto te hebben. Een auto huren is dan ook dé perfecte oplossing. Hoe boek je nu veilig en betaalbaar een huurauto? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

 

Huur vanuit je eigen land

Ook al is het vaak voordeliger om lokaal een auto te huren in het buitenland, toch is het een afrader om dit te doen. Doordat je de taal en de cultuur niet goed kent, kunnen er nogal wat misverstanden ontstaan. Zo kan de prijs achteraf veel hoger uitvallen. Huur dus altijd een auto vanuit België of Nederland. Doe dit altijd bij een internationale autoverhuurder. Hier kun je online een auto reserveren voor je autovakantie. Je kunt de auto dan in alle rust boeken via een Nederlandstalige website. Ook kun je de voorwaarden goed doorlezen in je eigen taal.

 

Kies een autoverhuurbedrijf met all-in prijzen

Tijdens je autovakantie zit je natuurlijk niet te wachten op onvoorziene kosten, zoals extra verzekeringskosten. Kies dan ook een autoverhuurbedrijf dat all-in prijzen hanteert. Je komt dan niet voor vervelende, financiële verrassingen te staan. Een all-in prijs komt neer op een onbeperkt aantal kilometers, een schadeverzekering voor schade door eigen schuld, terugbetaling eigen risico, diefstalverzekering, dakschade, dekking voor glasbanden en een standaard WA-verzekering tot 7,5 miljoen euro.

 

Huur een auto die groot genoeg is

Huur altijd een auto die groot genoeg is en waarin alle reizigers comfortabel kunnen zitten. Ook moet er genoeg ruimte aanwezig zijn voor de bagage. Als bij aankomst blijkt dat de auto te klein is, dan zal je een grotere auto moeten huren. Iets dat weer veel extra kosten met zich meebrengt.

 

Ga niet direct voor een budgetauto

Een budgetauto is niet altijd zo zuinig als je denkt. Zo vreet deze veel meer energie als je bijvoorbeeld door de bergen rijdt. Een duurdere auto met een sterkere motor verbruikt vaak minder energie. Je kunt er dan langer mee rijden, wat dus weer voordeliger is.

 

Reserveer de auto slim

Reserveer slim. Als je om 15.00 uur aankomt en de auto een week huurt, boek de auto dan vanaf 15.30 uur op de eerste vakantiedag. Breng deze weer terug op de achtste dag voor 15.30 uur. Je betaalt dan voor zeven volle dag. Als je de auto op de eerste vakantiedag vanaf 15.30 uur huurt en deze op de laatste vakantiedag pas om 19.00 uur terugbrengt, dan rekent het autoverhuurbedrijf er een volle dag extra bij. Je betaalt dan voor acht volle dagen, in plaats van voor zeven dag en drieënhalf uur.

 

 

Posted by in DJ en Drive in Tags: on 28 januari 2017

Als je een feest wilt maken van je bedrijfsfeest, is een DJ natuurlijk een supergoed idee. Hij zorgt ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen en naar huis gaan met een goede herinnering

 

Een allround dj biedt meerdere diensten aan en doet vaak meer dan alleen muziek draaien. Hij stuurt het feest aan en maakt er een echt feestje van. Zo let hij goed op de sfeer en past de muziek en het volume hierop aan. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kan een DJ ook lekkere loungemuziek draaien op je bedrijfsfeest borrel of tijdens een productpresentatie.

 

Meer dan alleen een dj

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een flinke klus. Een DJ kan je veel werk uit handen nemen. Deze regelt het hele pakket voor je. Hierbij organiseert hij niet alleen het licht en geluid, maar ook de aankleding van de  locatie. Dit scheelt je dus weer heel wat tijd.

Professionele aanpak

Als je een DJ voor je bedrijfsfeest wilt inhuren, dan gaat deze zeer professioneel te werk. Hij bespreekt eerst het doel van je feest en maakt daarna een plan. Door deze deskundige aanpak, krijgt je feest een professionele touch. Hiermee laat je je klanten, relaties en medewerkers zien hoe je een geslaagd feest organiseert.

 

Een onvergetelijk bedrijfsfeest

Een ervaren dj heeft een ruime ervaring met diverse soorten bedrijfsfeesten. Deze draait zowel op een groot feest in een zaal met 3000 gasten, als een besloten feest in een bedrijfskantine. Een ding is zeker; hij zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Posted by in Catering Tags: on 28 januari 2017

De feestdagen in en toch op de nodige kilo’s letten? Dat is zeker mogelijk! Lekker eten op een gezonde en lekkere manier. Door gevarieerd en veel groente te eten zorg je goed voor je lichaam: ook tijdens de feestdagen. Door een aantal kleine wijzigingen voorkom je dat je later spijt krijgt en hou je je gewicht op pijl. Hieronder beschrijven wij 4 tips om jou te helpen om ook dit jaar volledig actief  te zijn.

 

Tip 1: Kleine gerechten zorgt voor snellere doorgang.

Door kleine gerechten te serveren zorg je dat het vorige gerecht al in je lichaam verwerkt is. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen sneller verzadigd bent maar ook voor een gezelligere avond! Kleine hapjes zijn namelijk helemaal hip en zorgen dat jij ook tijd hebt om met je gezelschap te praten.

 

Tip 2: Zorg voor een prachtige salade

Zet een witlofsalade op tafel en laat mensen opscheppen wat ze zelf willen. Dit scheelt je niet alleen tijd maar het is ook nog eens ontzettend lekker. Een witlofsalade maken is makkelijk en snel. Het bestaat meestal maar uit 3-5 gerechten. Het voordeel van witlofsalade is dat het ontzettend gezond is en eigenlijk altijd alleen maar bestaat uit groente, fruit en zuivel.

 

Tip 3: Eet spijsverterende groenten.

Spijsverterende groenten zorgen ervoor dat jou lichaam in top conditie blijft. Groenten zijn al erg goed voor jou lichaam, maar dit gecombineerd met deze soort groenten maakt het helemaal perfect. Ook water zou altijd op tafel moeten staan. Naast water is het goed om: witlof, venkel,  boerenkool en snijbiet te gebruiken. Venkel kan je ook als kruiden/ specerij toevoegen.

 

Tip 4: Denk niet teveel, maar geniet

Als jij teveel denkt over alles wat jij eet of nog moet doen zal dit effect op jou lichaam hebben. Denk dus tijdens het eten niet aan wat je eet/ moet doen, maar geniet ten volle. Geniet met je gezin en familie van deze prachtige feestdag en kijk vooruit. Het helpt om interesse in de ander te tonen, dit zorgt ook voor gesprekstof en je leert de ander beter kennen. Of het nu je man is of een goede vriend: je leert altijd wel iets nieuws.

 

Veel tips om jou feestdagen op een gezonde manier door te komen. Het lijkt misschien of dit jou feestdag kan verknallen. Toch zijn er genoeg recepten te vinden die jou die boost kunnen geven en toch een feestmaal zijn. Zo kan je van boerenkool speciale hapjes maken of combineer je witlofsalade met bospaddestoelen. Pak de basis van deze 4 tips en maak er iets moois van. Het belangrijkste van deze 4 is toch het genieten en de kleine gerechten. Zorg dat je dit compleet hebt en je maakt er een prachtige feestdag van! 

Posted by in Catering Tags: on 28 januari 2017

Je herkent het vast wel: je wil een groot feest geven en iedereen moet komen! Totdat je het kostenplaatje ziet. De kosten voor de locatie, eten, tussendoortjes en het drinken stapelen zich al snel op. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Drinken kan je inslaan bij de lokale supermarkt en eten is te vinden bij de chinees. Wil je toch iets luxer? Ga dan voor de Spaanse tapas! Een uniek feest met een Spaanse tint. Spaanse tapas zijn gemakkelijk om te maken en een genot voor in je mond.

Op een feest wordt vaak, meestal voor het gemak, gekozen voor een catering bedrijf. Maar als we eerlijk zijn is de ene cateraar de andere niet. Sommigen verschuilen zich achter lelijke platen en anderen leveren eten af dat er niet uit ziet. Als je toch goed eten wil hebben zal de prijs en daarmee ook de kwaliteit flink omhoog gaan. En dat, dat willen wij juist voorkomen. Spaanse tapas zijn simpele gerechten die ook in grote hoeveelheden makkelijk geproduceerd kunnen worden. Spaanse tapas zijn zowel warm als koud goed te serveren. En met een kleine voorbereiding en wat extra ben je voor 50 personen in 1,5 uur makkelijk klaar. Dus geen uren in de keuken maar snel, simpel en ontzettend lekker. Doordat deze gerechten erg uniek zijn zal jou feest ook als extra luxe gezien worden. Een win-win situatie dus!


 

Als voorafje is het makkelijk om verschillende koude hapjes te serveren. Hapjes met serranoham doen het erg goed en zijn in 1 handomdraai te maken. Daarnaast kan je de Spaanse tortilla, tapenade en gevulde tomaten toevoegen. Voor de grotere honger kan je traditionele paëlla serveren. Genoeg mogelijkheden dus om jouzelf van je beste kant te laten zien. En tegelijk jou feest tot een succes te brengen. Voor de speciale avond is het te gek om een speciale hap te serveren in de vorm van een mini hamburgers. Dit zijn hamburgers in stijl. Door hun kleine formaat zijn ze perfect om als tapas tussendoortje te gebruiken. Serveer deze gerechten op een tafel en de mensen kijken hun ogen uit. Wil je wat meer reactie: zorg dan dat je wat mensen om de zoveel minuten rond laat gaan met een mooi dienblad.

 

Als afsluiting kan je wat extra warme hapjes zoals kipspiesjes rondbrengen. Maar je kan natuurlijk ook voor het Spaanse dessert gaan. Het voordeel van Spaanse tapas recepten is dat jij de persoon bent die bepaalt. Hierdoor wordt het ook echt jou feest met jou speciale hapjes. Vind je iets niet lekker? Dan verander je het gewoon in een compleet ander gerecht. Voor een goede variatie zijn 5 koude tapas en 5 warme tapas een goed startpunt. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat wils is en niemand buiten de boot valt.

 

Voor unieke recepten en inspiratie voor tapas recepten is het goed om te kijken op de website spaanse-tapas.nl. Een website vol met prachtige gerechten die jou feest naar het volgende niveau kunnen brengen. Of het nu een Spaans feest is of een kerstgala: deze gerechten doen het altijd goed! Tapas zijn een simpele manier om geld te besparen maar toch een leuke avond te hebben. En dat op zo’n manier dat mensen juist een leuke herinnering eraan overhouden.

 

Posted by in Vakantie Tags: on 28 januari 2017

De Verenigde Staten beschikt over vele mooie parken. Tijdens je reis door dit prachtige land mag je zeker niet terug naar huis gaan zonder de prachtige parken van Amerika gezien te hebben. Wij hebben dé 5 mooiste parken van de USA voor jou op een rij gezet.

  1.     Yellowstone National Park

Het mooiste park van de Verenigde Staten, althans zo wordt het genoemd door de kenners. Yellowstone National Park is gevestigd in Wyoing. Het is het oudste nationale park van de wereld en tegelijk het grootste park van Amerika. Het ligt bovenop een enorme slapende vulkaan. In het Yellowstone National Park zijn prachtige bossen, mooie alpenweiden, schitterende meren, watervallen en dieren te vinden die er leven. Vooral pelikanen, bizons, elanden, zwanen, herten, grizzly- en bruine beren zijn in Yellowstone te spotten. Voor de sportieve klimmers onder ons kan ook nog “El Capitan” beklommen worden.

 

  1.     Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park ligt in Utah, net ten oosten van het grotere Zion National park. Bryce Canyon is een van de mooiste en indrukwekkendste parken van de VS. Het landschap bestaat uit oranje en witte kalkstenen beter bekend als hoodoos. De meeste rondreizen in de VS doen het Bryce Canyon national park aan.

  1.     Yosemite National Park

Yosemite National Park is gevestigd in Californië en is een van de grootste parken van Amerika. Het is opgericht in 1890 en is het veruit het meest bezochte national park van de Verenigde Staten. Het staat bekend om de prachtige valleien, hoge bergen, bossen en watervallen. Vooral de watervallen van Yosemite trekken jaarlijks vele bezoekers. Net als bij de andere parken is het mogelijk om meerdere dagen rond te trekken door het park. Het is een aanrader om in het park te overnachten daar de sterrenhemel boven het Yosemite park adembenemend is.

 

  1.     Rocky Mountain National Park

Je kunt er bij een reis naar de VS niet omheen: het Rocky Mountains National Park. Raften op de colorado river, dieren spotten, skieen, hiken en bergbeklimmen zijn slechts enkele van de mogelijkheden die het park te bieden heeft. Het is een immens park waarbij je verschillende ecosystemen kunt waarnemen. Een uniek natuurgebied wat een bezoekje waard is.

 

  1.     Zion National Park

Het Zion National Park ligt in het zuidwesten van de staat Utah. Het staat bekend om zijn canyons, groene bossen, droge woestijnachtige gebieden en hoge uitzichtpunten. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten het park te overnachten.

Benodigde reisdocumenten voor de VS

Stel een reis naar het land van ‘de onbegrensde mogelijkheden’ niet langer uit. Zeker tijdens de wereld deal weken van de KLM vlieg je al voor 400 euro naar de VS. Tijdens je reis mag een bezoekje aan een van dé nationale parken van de Verenigde Staten zeker niet ontbreken. Om naar de VS te reizen heb je bepaalde reisdocumenten nodig, zoals het paspoort en het ESTA visum. Online ESTA aanvragen? Je kunt er voor kiezen om die bij het Amerikaanse consulaat te doen of daar een extern bureau zoals Evisumservice.nl voor in te schakelen. Bij Evisumservice.nl kun je de aanvraag geheel online en in het Nederlands doen. Daarnaast kun je betalen middels iDeal.

 

Websites gestructureerd, mooi en gerichte conversie.

Een website heeft altijd een bepaalde ambitie.
Het overgeven van jouw boodschap tot aan de bezoeker en dit is natuurlijk niet alles.
Uw website is het ideale online verkoopkanaal en u wil uiteraard dat de bezoeker een actie uitvoert van online tot offline. Dit kan een online verkoop betekenen maar ook een telefonisch gesprek tot een bezoek aan jouw winkel. Dit is de Call to action dat aan jouw website dient toegevoegd te worden. U kan dus hierbij denken aan:

  • Een offerte aanvraag
  • Inschrijven voor een bepaalde cursus.
  • Het downloaden van een e-book voor e-mail conversie, brochure..
  • Een terugbel verzoek.

Een navigeerbare website.

Via een webdesign bedrijf wil je uiteraard dat jouw website gemakkelijk te navigeren is, zowel via pc, laptop alsook mobiel of tablet. Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt word er beslist binnen de 2 a 3 seconden of hij blijft op jouw website of hij terug op de welbekende x bovenaan klikt. Dit is dan ook zeer belangrijk dat jouw website voldoet aan de eisen van de bezoeker. Goede navigatie, de juiste tekst kwa grootte en kleuren. Felle kleuren, te kleine tekst en zovele andere factoren kunnen dus bepalen of je meer omzet kan halen uit uw bedrijf door middel van een website.

Website en een goede ranking in Google.

Wat heb je liever, betalen voor een goede ranking of niets betalen en bovenaan staan in Google op de trefwoorden waarop jij wil gevonden worden?
Uiteraard is de 2de optie de leukste. Maar uiteraard is dit niet zomaar een optie zonder de juiste instelling, inzet en prijs. SEO is een dure besteding maar uiteraard zal dit op latere termijn zijn vruchten afwerpen via een webdesign bedrijf.

CMS

Vele webdesigners werken met het gratis cms WordPress.
Het wordpress beheersysteem zorgt ervoor dat u als webdesigner vlug een website kan bouwen voor jouw klant. Alles kan toegevoegd worden naar wensen van de klant.

Amerika is natuurlijk het land voor het maken van de mooiste roadtrips. Als je een rondreis langs de Amerikaanse westkust gaat maken, dan is er ook een indrukwekkende roadtrip te maken. Deze tocht leidt je vanuit San Francisco naar Los Angeles, waardoor je onderweg echt kennis kan maken met de hele Amerikaanse westkust. De trip is te lang om in een enkele dag te doen. Het is goed om de tocht in drie delen te doen, waarbij je een nacht in of nabij Monterey verblijft en een nacht in of nabij Santa Barbara.

Van San Francisco naar Monterey

Deze roadtrip is ronduit prachtig. Het is zeker niet de snelste route, maar wel de meest indrukwekkende route. Je rijdt over Highway 1. Als je geen tussenstops zou maken, dan zou je in een kleine drie uur naar Monterey kunnen rijden vanuit San Francisco, maar het zou werkelijk zonde zijn om niet hier en daar even te stoppen om te genieten van het uitzicht.

Monterey in Californië

Als je eenmaal in Monterey bent aangekomen, dan heb je de mogelijkheid om hier even te verblijven en diverse bezienswaardigheden te bezoeken. Er zijn er meer dan genoeg te vinden, want dit is toch wel de trekpleister van Californië, zeker voor de toeristen die de plaats aandoen tijdens een roadtrip. Vergeet ook zeker niet een tocht te maken over autoroute 17 Mile Drive. Langs deze route staan ook diverse bezienswaardigheden, waaronder Pebble Beach en Lone Cypress Tree. Pebble Beach is een heerlijk rustig en zeer fotogeniek strand. Lone Cypress Tree is een prachtige boom van ruim 2,5 eeuwen oud. De boom wordt met behulp van sterke kabels overeind gehouden. De route neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Door naar Santa Barbara

Je kunt je weg vervolgen naar Santa Barbara. Ook hier zijn highlights te vinden die zeker onderdeel zouden moeten uitmaken van je rondreis langs de Amerikaanse westkust. Overal waar je kijkt zie je prachtige palmbomen staan. Je kunt je uitstekend vermaken op het strand en de haven is zeker een bezoekje waard. Neem ook zeker even de tijd om de enorme huizen in Santa Barbara te bewonderen. Er wonen veel internationale beroemdheden in deze prachtige plaats, waaronder bijvoorbeeld Oprah Winfrey.

Het einde van de route

Tussen Santa Barbara en Los Angeles, de eindbestemming, kan je nog een stop maken bij Malibu Beach. Dit is zeker de moeite waard, want er hangt een sfeer die je zeker ervaren moet hebben. Onder meer acteurs Richard Gere en Mel Gibson hebben hier een woning. Vanaf Malibu Beach rijd je in ongeveer 25 minuten naar Venice Beach in Los Angeles. Ontdek de drukke boulevard en laat je verleiden door de Stad der Engelen.

Zin in een roadtrip langs de Amerikaanse westkust?

Natuurlijk zijn er nog veel meer indrukwekkende bezienswaardigheden te vinden aan de Amerikaanse westkust. Kijk ook zeker niet raar op wanneer je hier een beroemdheid tegen het lijf loopt, al zijn deze vaak wel goed beschermd door meerdere bodyguards. Zo vallen ze zeker op! Via Goedkoperondreis.com zoek en boek je een fantastische rondreis langs de Amerikaanse westkust.

Posted by in Bruiloft en Trouwen Tags: on 28 januari 2017

Trouwen in Friesland is een unieke gelegenheid op zich. De prachtige natuur, de wijde omgeving. Een mooie plek om op een unieke manier te trouwen. Wij vroegen Fototune bruidsfotograaf Friesland om hun ervaringen te vertellen over trouwen in Friesland: de plek waar eigenlijk alles op trouwgebied mogelijk is.

 

Trouwen in Friesland is anders dan op andere plaatsen. Je hebt namelijk veel meer natuur en zoveel mogelijkheden om ergens samen met de fotograaf foto’s te maken. Binnen een half uur zijn we bij het strand en de zee, het bos of maken we gewoon foto’s in een oude molen. De diversiteit is ontzettend groot en als bruidsfotograaf is dan ook geen bruiloft hetzelfde. Na de fotoshoot is het tijd om naar de ceremonie te gaan. Trouwen in het bos, boerderij, in een molen of gewoon trouwen op het strand is bij een ceremonie de normaalste zaak van de wereld. Hoewel natuurlijk niet iedereen van hetzelfde houdt zijn er zoveel opties dat iedereen wel een geschikte locatie kan vinden. Niet meer vast aan oude tradities maar de ruimte om te kiezen wat jullie als bruidspaar willen.

 

Na de ceremonie kunnen jullie op dezelfde locatie blijven en dit is ook zeker aan te raden. Geen gedoe met reizen: alles op dezelfde locatie geeft rust. Toch is het ook hier weer mogelijk om op kleine afstand een nieuwe locatie te vinden. Feest vieren tot in de late uurtjes op een boot, midden in het bos samen met een grote barbeque, even een tour maken met een bus of gewoon een locatie naast een zwembad? Trouwen in Friesland, dat is zo gek nog niet. Zoveel mogelijkheden in de prachtige natuur maakt Friesland een plaats waar jullie trouwdromen uit kunnen komen.

 

Willen jullie ook trouwen in Friesland en lijkt 1 van de bovenstaande ideeën of totaal iets anders jullie een top idee? Fototune bruidsfotografie heeft het allemaal mee gemaakt en helpt jullie graag om deze of totaal nieuwe ideeën te realiseren. Bekijk de website op Fototune fotografie en neem contact met hun op. Trouwen in Friesland, de plaats waar jullie als bruidspaar jullie eigen feest kunnen vieren.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×