Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Daily Archives: 31 januari 2017

Posted by in Vakantie Tags: on 31 januari 2017

De Verenigde Staten beschikt over vele mooie parken. Tijdens je reis door dit prachtige land mag je zeker niet terug naar huis gaan zonder de prachtige parken van Amerika gezien te hebben. Wij hebben dé 5 mooiste parken van de USA voor jou op een rij gezet.

  1.     Yellowstone National Park

Het mooiste park van de Verenigde Staten, althans zo wordt het genoemd door de kenners. Yellowstone National Park is gevestigd in Wyoing. Het is het oudste nationale park van de wereld en tegelijk het grootste park van Amerika. Het ligt bovenop een enorme slapende vulkaan. In het Yellowstone National Park zijn prachtige bossen, mooie alpenweiden, schitterende meren, watervallen en dieren te vinden die er leven. Vooral pelikanen, bizons, elanden, zwanen, herten, grizzly- en bruine beren zijn in Yellowstone te spotten. Voor de sportieve klimmers onder ons kan ook nog “El Capitan” beklommen worden.

 

  1.     Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park ligt in Utah, net ten oosten van het grotere Zion National park. Bryce Canyon is een van de mooiste en indrukwekkendste parken van de VS. Het landschap bestaat uit oranje en witte kalkstenen beter bekend als hoodoos. De meeste rondreizen in de VS doen het Bryce Canyon national park aan.

 

  1.     Yosemite National Park

Yosemite National Park is gevestigd in Californië en is een van de grootste parken van Amerika. Het is opgericht in 1890 en is het veruit het meest bezochte national park van de Verenigde Staten. Het staat bekend om de prachtige valleien, hoge bergen, bossen en watervallen. Vooral de watervallen van Yosemite trekken jaarlijks vele bezoekers. Net als bij de andere parken is het mogelijk om meerdere dagen rond te trekken door het park. Het is een aanrader om in het park te overnachten daar de sterrenhemel boven het Yosemite park adembenemend is.

 

  1.     Rocky Mountain National Park

Je kunt er bij een reis naar de VS niet omheen: het Rocky Mountains National Park. Raften op de colorado river, dieren spotten, skieen, hiken en bergbeklimmen zijn slechts enkele van de mogelijkheden die het park te bieden heeft. Het is een immens park waarbij je verschillende ecosystemen kunt waarnemen. Een uniek natuurgebied wat een bezoekje waard is.

 

  1.     Zion National Park

Het Zion National Park ligt in het zuidwesten van de staat Utah. Het staat bekend om zijn canyons, groene bossen, droge woestijnachtige gebieden en hoge uitzichtpunten. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten het park te overnachten.

 

Benodigde reisdocumenten voor de VS

Stel een reis naar het land van ‘de onbegrensde mogelijkheden’ niet langer uit. Zeker tijdens de wereld deal weken van de KLM vlieg je al voor 400 euro naar de VS. Tijdens je reis mag een bezoekje aan een van dé nationale parken van de Verenigde Staten zeker niet ontbreken. Om naar de VS te reizen heb je bepaalde reisdocumenten nodig, zoals het paspoort en het ESTA visum. Online ESTA aanvragen? Je kunt er voor kiezen om die bij het Amerikaanse consulaat te doen of daar een extern bureau zoals Evisumservice.nl voor in te schakelen. Bij Evisumservice.nl kun je de aanvraag geheel online en in het Nederlands doen. Daarnaast kun je betalen middels iDeal.

 

Posted by in Uit eten Tags: on 31 januari 2017

Dagje uit of weekendje weg gepland, maar weet je nog niet waarheen? Dan is Nijmegen een aanrader. In de oudste stad van Nederland is namelijk veel te zien en te doen. Je kunt hier tal van bezienswaardigheden bewonderen, maar ook goed shoppen en heerlijk uit eten gaan.

                                        

De Grote Markt met de Boterwaag

Als je in Nijmegen bent, dan is de Grote Markt een absolute mustsee. Dit plein kent een lange geschiedenis. Een aantal gebouwen rondom het plein zijn aangewezen als Rijksmonument, zoals de Boterwaag. Dit monument werd in de zeventiende eeuw gebouwd. Er werd boter gewogen en verkocht, waar een waagmeester toezicht op had.

 

Het stadhuis

Het historische stadhuis staat aan de Burchstraat en is in 1554 gebouwd in de vroegrenaissancestijl. In de afgelopen eeuwen is het gebouw flink aangepast en gerestaureerd. Onder het gebouw liggen de middeleeuwse gewelven. In het stadhuis zelf kun je oude en modernere kunstwerken bezichtigen.

 

Museum het Valkhof

In Museum het Valkhof kom je nog meer te weten over de geschiedenis van Nijmegen. Deze stad werd al bewoond tijdens het Romeinse Rijk. In het museum kun je tal van voorwerpen, oude kunstwerken en wandtapijten bezichtigen. Bekijk ook zeker de replica van de Romeinse Godenpijlen voor de ingang. Het echte exemplaar werd ook echt in Nijmegen gevonden en was ooit van keizer Tiberius.

 

Grote of Sint-Stevenskerk

De Grote Kerk of Sint-Stevenskerk wordt ook wel de Stevenskerk genoemd. Het is de oudste en de grootste kerk van de stad. Deze staat op de heuvel de Hundisburg. Hierdoor lijkt de kerk nog iets groter dan deze werkelijk is. De geschiedenis van dit gebouw gaat terug tot de zevende eeuw. De kerk beschikt over een aantal bezienswaardigheden, waaronder de graftombe van Catharina van Bourbon, het Köningsorgel, een middeleeuwse muurschildering, de herengestoelte van Cornelis Hermansz uit de zeventiende eeuw en de drieluik Calvarieberg.

 

Het Kronenburgpark

Breng ook zeker een bezoekje aan het Kronenburgpark. Dit historische stadspark uit de negentiende eeuw behoorde vroeger tot een bolwerk. Hier is de oude verdedigingstoren het grootste bewijs van. Verder kun je hier een ontspannende wandeling maken langs fonteinen, vijverpartijen, een speeltuin, een waterval en een hertenkamp.

 

Shoppen

Met meer dan 400 winkels is Nijmegen ook nog eens een perfecte winkelstad.

Het winkelaanbod is zeer gevarieerd. Zo vind je in het historische deel een aantal bijzondere winkeltjes en speciaalzaken. In het centrum zijn weer meer bekendere winkels te vinden. Wandel ook zeker even door de Lange Hezelstraat. Dit is de leukste en gezelligste straat van Nijmegen. Het is ook nog eens de oudste winkelstraat van ons land. De hoofdwinkelstraten zijn de Burchtstraat, de Marikenstraat en de Molenstraat. Hier zijn alle grote merken en winkelketens gevestigd.

 

Uit eten in Nijmegen

Lekker uit eten gaan, is natuurlijk dé meest perfecte afsluiting van je dagje uit in Nijmegen. Deze stad biedt je een ruim aanbod van sfeervolle restaurants, waaronder Bistro Le Steak. Geniet hier van een lekker stuk vlees of een heerlijk visgerecht. Natuurlijk is er ook aan de vegetariërs gedacht. Dit gezellige restaurant ligt net buiten Nijmegen in een mooie landelijke omgeving. Je ontsnapt hier aan de drukte van de stad en kunt er dan ook optimaal genieten van een gezellig etentje. In het weekend, op zaterdag, is er zelfs live muziek, zodat je echt een avondje uit bent.

 

Posted by in Eropuit Tags: on 31 januari 2017

Als iedereen hard aan het werk is, is er vaak maar weinig tijd om nader tot elkaar te komen. Soms is het gezellig als collega’s onderling en soms mag er wel iets meer tolerantie zijn. Dit heeft niet alleen met een hoge werkdruk te maken, maar ook met het feit dat je elkaar alleen maar kent als collega. Maar hoe is de ander als persoon? Een bedrijfsuitje kan ervoor zorgen dat die onaardige collega toch ineens best aardig blijkt te zijn en dat jullie meer raakvlakken blijken te hebben dan aanvankelijk werd gedacht. Als de relatie onderling beter wordt, voorkomt dit stress en bevordert dit een betere samenwerking. Natuurlijk willen jullie allemaal het beste uit jezelf halen en daarom gaan jullie er dan ook even lekker met het team tussenuit! Wat dacht je van een uniek en magisch uitje naar de dierentuin? Altijd een gegarandeerd succes!

Actief én ontspannend!

Het fijne aan een gezellig bedrijfsuitje naar de dierentuin is dat jullie een groot park met veel natuur tot jullie beschikking hebben, waar je met een heerlijk frisse neus in de buitenlucht kunt rondwandelen. Je leert op een andere manier om je heen kijken. Van de droge savanne, tot het subtropisch oerwoud en van de bovenwaterwereld tot de onderwaterwereld. Ook bij minder goed weer heb je gegarandeerd succes, want er zijn ook veel overdekte gedeelten. Er is bovendien maar weinig lawaai en er is ruimte tot privacy in een dierentuin, dat biedt alle gelegenheid om tot een goed gesprek te komen en elkaar beter te leren kennen. In alle rust kun je kijken naar het gedrag van de grappige apen, loerende leeuwen, krachtige olifanten en imposante nijlpaarden en ondertussen maak je op je gemak een praatje met elkaar. Door het ongegeneerde gedrag van dieren ben je bovendien verzekerd van een flinke dosis humor, waar nog lang om gelachen kan worden. Maar een dierentuin is óók actueel en informatief! (Wist jij dat in de slurf van een olifant geen botten zitten?) Als je uitgewandeld, uitgelachen en uitgeleerd bent, kun je even relaxen bij een restaurant en genieten van een verfrissend drankje, een smakelijke maaltijd of een lekkere snack. Een bedrijfsuitje naar de dierentuin is dus én actief én ontspannend. Wat een gevarieerde dag!

Met korting naar de dierentuin

Indien jij met een grote groep naar de dierentuin gaat zijn er altijd mogelijkheden om groepskorting te krijgen. Van te voren een mailtje of belletje doet vaak wonderen. Zoek je een overzicht van kortingen van alle dierentuinen in Nederland, kijk dan eens op Dierentuinkorting. De populairste dierentuinen van dit moment zijn Artis, Wildlands en Blijdorp. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een van de kleinere parken te bezoeken zoals Dierenrijk of Avifauna. 

Posted by in Bruiloft en Trouwen Tags: on 31 januari 2017

Trouwen in Friesland is een unieke gelegenheid op zich. De prachtige natuur, de wijde omgeving. Een mooie plek om op een unieke manier te trouwen. Wij vroegen Fototune bruidsfotograaf Friesland om hun ervaringen te vertellen over trouwen in Friesland: de plek waar eigenlijk alles op trouwgebied mogelijk is.

 

Trouwen in Friesland is anders dan op andere plaatsen. Je hebt namelijk veel meer natuur en zoveel mogelijkheden om ergens samen met de fotograaf foto’s te maken. Binnen een half uur zijn we bij het strand en de zee, het bos of maken we gewoon foto’s in een oude molen. De diversiteit is ontzettend groot en als bruidsfotograaf is dan ook geen bruiloft hetzelfde. Na de fotoshoot is het tijd om naar de ceremonie te gaan. Trouwen in het bos, boerderij, in een molen of gewoon trouwen op het strand is bij een ceremonie de normaalste zaak van de wereld. Hoewel natuurlijk niet iedereen van hetzelfde houdt zijn er zoveel opties dat iedereen wel een geschikte locatie kan vinden. Niet meer vast aan oude tradities maar de ruimte om te kiezen wat jullie als bruidspaar willen.

 

Na de ceremonie kunnen jullie op dezelfde locatie blijven en dit is ook zeker aan te raden. Geen gedoe met reizen: alles op dezelfde locatie geeft rust. Toch is het ook hier weer mogelijk om op kleine afstand een nieuwe locatie te vinden. Feest vieren tot in de late uurtjes op een boot, midden in het bos samen met een grote barbeque, even een tour maken met een bus of gewoon een locatie naast een zwembad? Trouwen in Friesland, dat is zo gek nog niet. Zoveel mogelijkheden in de prachtige natuur maakt Friesland een plaats waar jullie trouwdromen uit kunnen komen.

 

Willen jullie ook trouwen in Friesland en lijkt 1 van de bovenstaande ideeën of totaal iets anders jullie een top idee? Fototune bruidsfotografie heeft het allemaal mee gemaakt en helpt jullie graag om deze of totaal nieuwe ideeën te realiseren. Bekijk de website op Fototune fotografie en neem contact met hun op. Trouwen in Friesland, de plaats waar jullie als bruidspaar jullie eigen feest kunnen vieren.

Websites gestructureerd, mooi en gerichte conversie.

Een website heeft altijd een bepaalde ambitie.
Het overgeven van jouw boodschap tot aan de bezoeker en dit is natuurlijk niet alles.
Uw website is het ideale online verkoopkanaal en u wil uiteraard dat de bezoeker een actie uitvoert van online tot offline. Dit kan een online verkoop betekenen maar ook een telefonisch gesprek tot een bezoek aan jouw winkel. Dit is de Call to action dat aan jouw website dient toegevoegd te worden. U kan dus hierbij denken aan:

  • Een offerte aanvraag
  • Inschrijven voor een bepaalde cursus.
  • Het downloaden van een e-book voor e-mail conversie, brochure..
  • Een terugbel verzoek.

Een navigeerbare website.

Via een webdesign bedrijf wil je uiteraard dat jouw website gemakkelijk te navigeren is, zowel via pc, laptop alsook mobiel of tablet. Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt word er beslist binnen de 2 a 3 seconden of hij blijft op jouw website of hij terug op de welbekende x bovenaan klikt. Dit is dan ook zeer belangrijk dat jouw website voldoet aan de eisen van de bezoeker. Goede navigatie, de juiste tekst kwa grootte en kleuren. Felle kleuren, te kleine tekst en zovele andere factoren kunnen dus bepalen of je meer omzet kan halen uit uw bedrijf door middel van een website.

Website en een goede ranking in Google.

Wat heb je liever, betalen voor een goede ranking of niets betalen en bovenaan staan in Google op de trefwoorden waarop jij wil gevonden worden?
Uiteraard is de 2de optie de leukste. Maar uiteraard is dit niet zomaar een optie zonder de juiste instelling, inzet en prijs. SEO is een dure besteding maar uiteraard zal dit op latere termijn zijn vruchten afwerpen via een webdesign bedrijf.

CMS

Vele webdesigners werken met het gratis cms WordPress.
Het wordpress beheersysteem zorgt ervoor dat u als webdesigner vlug een website kan bouwen voor jouw klant. Alles kan toegevoegd worden naar wensen van de klant.

Posted by in Catering Tags: on 31 januari 2017

Je herkent het vast wel: je wil een groot feest geven en iedereen moet komen! Totdat je het kostenplaatje ziet. De kosten voor de locatie, eten, tussendoortjes en het drinken stapelen zich al snel op. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Drinken kan je inslaan bij de lokale supermarkt en eten is te vinden bij de chinees. Wil je toch iets luxer? Ga dan voor de Spaanse tapas! Een uniek feest met een Spaanse tint. Spaanse tapas zijn gemakkelijk om te maken en een genot voor in je mond.

Op een feest wordt vaak, meestal voor het gemak, gekozen voor een catering bedrijf. Maar als we eerlijk zijn is de ene cateraar de andere niet. Sommigen verschuilen zich achter lelijke platen en anderen leveren eten af dat er niet uit ziet. Als je toch goed eten wil hebben zal de prijs en daarmee ook de kwaliteit flink omhoog gaan. En dat, dat willen wij juist voorkomen. Spaanse tapas zijn simpele gerechten die ook in grote hoeveelheden makkelijk geproduceerd kunnen worden. Spaanse tapas zijn zowel warm als koud goed te serveren. En met een kleine voorbereiding en wat extra ben je voor 50 personen in 1,5 uur makkelijk klaar. Dus geen uren in de keuken maar snel, simpel en ontzettend lekker. Doordat deze gerechten erg uniek zijn zal jou feest ook als extra luxe gezien worden. Een win-win situatie dus!


 

Als voorafje is het makkelijk om verschillende koude hapjes te serveren. Hapjes met serranoham doen het erg goed en zijn in 1 handomdraai te maken. Daarnaast kan je de Spaanse tortilla, tapenade en gevulde tomaten toevoegen. Voor de grotere honger kan je traditionele paëlla serveren. Genoeg mogelijkheden dus om jouzelf van je beste kant te laten zien. En tegelijk jou feest tot een succes te brengen. Voor de speciale avond is het te gek om een speciale hap te serveren in de vorm van een mini hamburgers. Dit zijn hamburgers in stijl. Door hun kleine formaat zijn ze perfect om als tapas tussendoortje te gebruiken. Serveer deze gerechten op een tafel en de mensen kijken hun ogen uit. Wil je wat meer reactie: zorg dan dat je wat mensen om de zoveel minuten rond laat gaan met een mooi dienblad.

 

Als afsluiting kan je wat extra warme hapjes zoals kipspiesjes rondbrengen. Maar je kan natuurlijk ook voor het Spaanse dessert gaan. Het voordeel van Spaanse tapas recepten is dat jij de persoon bent die bepaalt. Hierdoor wordt het ook echt jou feest met jou speciale hapjes. Vind je iets niet lekker? Dan verander je het gewoon in een compleet ander gerecht. Voor een goede variatie zijn 5 koude tapas en 5 warme tapas een goed startpunt. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat wils is en niemand buiten de boot valt.

 

Voor unieke recepten en inspiratie voor tapas recepten is het goed om te kijken op de website spaanse-tapas.nl. Een website vol met prachtige gerechten die jou feest naar het volgende niveau kunnen brengen. Of het nu een Spaans feest is of een kerstgala: deze gerechten doen het altijd goed! Tapas zijn een simpele manier om geld te besparen maar toch een leuke avond te hebben. En dat op zo’n manier dat mensen juist een leuke herinnering eraan overhouden.

 

Amerika is natuurlijk het land voor het maken van de mooiste roadtrips. Als je een rondreis langs de Amerikaanse westkust gaat maken, dan is er ook een indrukwekkende roadtrip te maken. Deze tocht leidt je vanuit San Francisco naar Los Angeles, waardoor je onderweg echt kennis kan maken met de hele Amerikaanse westkust. De trip is te lang om in een enkele dag te doen. Het is goed om de tocht in drie delen te doen, waarbij je een nacht in of nabij Monterey verblijft en een nacht in of nabij Santa Barbara.

Van San Francisco naar Monterey

Deze roadtrip is ronduit prachtig. Het is zeker niet de snelste route, maar wel de meest indrukwekkende route. Je rijdt over Highway 1. Als je geen tussenstops zou maken, dan zou je in een kleine drie uur naar Monterey kunnen rijden vanuit San Francisco, maar het zou werkelijk zonde zijn om niet hier en daar even te stoppen om te genieten van het uitzicht.

Monterey in Californië

Als je eenmaal in Monterey bent aangekomen, dan heb je de mogelijkheid om hier even te verblijven en diverse bezienswaardigheden te bezoeken. Er zijn er meer dan genoeg te vinden, want dit is toch wel de trekpleister van Californië, zeker voor de toeristen die de plaats aandoen tijdens een roadtrip. Vergeet ook zeker niet een tocht te maken over autoroute 17 Mile Drive. Langs deze route staan ook diverse bezienswaardigheden, waaronder Pebble Beach en Lone Cypress Tree. Pebble Beach is een heerlijk rustig en zeer fotogeniek strand. Lone Cypress Tree is een prachtige boom van ruim 2,5 eeuwen oud. De boom wordt met behulp van sterke kabels overeind gehouden. De route neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Door naar Santa Barbara

Je kunt je weg vervolgen naar Santa Barbara. Ook hier zijn highlights te vinden die zeker onderdeel zouden moeten uitmaken van je rondreis langs de Amerikaanse westkust. Overal waar je kijkt zie je prachtige palmbomen staan. Je kunt je uitstekend vermaken op het strand en de haven is zeker een bezoekje waard. Neem ook zeker even de tijd om de enorme huizen in Santa Barbara te bewonderen. Er wonen veel internationale beroemdheden in deze prachtige plaats, waaronder bijvoorbeeld Oprah Winfrey.

Het einde van de route

Tussen Santa Barbara en Los Angeles, de eindbestemming, kan je nog een stop maken bij Malibu Beach. Dit is zeker de moeite waard, want er hangt een sfeer die je zeker ervaren moet hebben. Onder meer acteurs Richard Gere en Mel Gibson hebben hier een woning. Vanaf Malibu Beach rijd je in ongeveer 25 minuten naar Venice Beach in Los Angeles. Ontdek de drukke boulevard en laat je verleiden door de Stad der Engelen.

Zin in een roadtrip langs de Amerikaanse westkust?

Natuurlijk zijn er nog veel meer indrukwekkende bezienswaardigheden te vinden aan de Amerikaanse westkust. Kijk ook zeker niet raar op wanneer je hier een beroemdheid tegen het lijf loopt, al zijn deze vaak wel goed beschermd door meerdere bodyguards. Zo vallen ze zeker op! Via Goedkoperondreis.com zoek en boek je een fantastische rondreis langs de Amerikaanse westkust.

Posted by in Dagje uit Tags: on 31 januari 2017

Bankstel kopen?

Lees deze tips!

Niets is heerlijker dan lekker bankhangen na een lange dag. Vooral als je dit op een lekker comfortabel bankstel kunt doen van kwaliteit. Zo’n bank die je wel eens in woonbladen of woonprogramma’s ziet. Toch is het nog best lastig om zo’n bankstel te vinden. Om het je wat makkelijker te maken, geven wij je hier enkele tips.

 

Kies een neutrale kleur

Een nieuw bankstel kopen, is niet iets dat je zomaar doet. Het is een flinke aanschaf. Verder bepaalt dit meubelstuk ook voor een groot deel de sfeer in de huiskamer.

Ga dan ook voor een bankstel in een neutrale kleur. Dit is een kleur die bij je huidige interieur past, maar ook nog mooi in de kamer staat als je deze een ander kleurtje hebt gegeven.

 


Let op het comfort

Ga ook na waarvoor je het bankstel vooral wilt gebruiken. Wil je een echte relaxbank? Kijk dan vooral naar wat diepere banken met lekker zachte kussens. Ben je meer op zoek naar een bank waarin je goed rechtop kunt zitten? Kies dan voor een ondiepe bank met een kort zitgedeelte. Als je ook op de bank wilt liggen, is een lange hoekbank een goede keuze. Een echte relaxbank kun je trouwens weer wat actiever maken, door er een aantal grote kussens op te leggen. Zo kan je weer rechter zitten.

 

Kijk naar het materiaal

Als je kinderen of huisdieren hebt, is de kans groot dat er vlekken op de bank komen. Vergeet dit niet en kies voor een bankstel met een afneembare hoes. Je kunt de vlekken er dan makkelijk uitwassen. Een lederen bankstel is ook een goede optie. Deze krijg je goed schoon met een doek en water of schoonmaakmiddel.

 

De ruimte

Heb je niet veel ruimte in de woonkamer? Dan is een hoekbank een goede keuze. Hiermee creëer je meer zitplaatsen op een efficiënte manier. Een gewoon bankstel, gecombineerd met stoelen neemt te veel ruimte in beslag. Een bank lijkt in de winkel altijd kleiner dan wanneer je deze in je eigen huiskamer plaatst. Meet dan ook altijd eerst de maten op van het bankstel dat je graag wilt. Vervolgens kun je thuis controleren of de bank in de huiskamer past. Zo voorkom je dat je een te grote bank koopt.

 

Denk aan de opening

Vergeet de opening niet waardoor het bankstel naar binnen moet. Als je een grote bank hebt gekocht, is de kans groot dat je een glaszetter moet inschakelen om een raam uit je woning te laten halen om het meubelstuk naar binnen te krijgen. 

 

 

Ga naar een echte meubelzaak

Een bankstel kopen, is een flinke investering waar je jarenlang van wilt genieten. Ga dan ook altijd voor een kwaliteitsbank. In echte meubelzaken vind je vaak een ruim assortiment van kwaliteitsmeubels van hoogstaande merken. Vaak zijn deze meubels ook nog eens betaalbaar. Het voordeel van zo’n meubelzaak is, dat je hier een goed advies kunt verwachten. De adviseurs zijn hier voor opgeleid en kunnen je dan ook perfect adviseren als je een bankstel wilt kopen. Je bent er dan ook zeker van dat je hier een bankstel vindt dat aansluit op je interieur, smaak en wensen. Als je een nieuw bankstel gaat kopen, kun je er een echt dagje uit van maken. Zo kun je na de aanschaf lekker uit eten gaan of de stad verkennen.  

Zo voorkom je traag internet tijdens een zakelijk evenement

Organiseer je binnenkort een personeelsbijeenkomst of een zakelijk evenement? Dan wil je natuurlijk dat al je gasten over goed en snel internet kunnen beschikken. Met een trage of wegvallende internetverbinding maak je als bedrijf immers geen goede indruk. Je kunt dit eenvoudig realiseren met een WiFi repeater, oftewel een WiFi versterker.

 

Een Wifi-repeater is een klein kastje die je het in stopcontact steekt in de ruimte met een zwak signaal. Vervolgens maakt deze verbinding met de router en zendt het internetsignaal nog een keer uit. Zo wordt het internetbereik groter, waardoor al je gasten dus over goed en snel internet beschikken.

 

Voor een zakelijk evenement

Als je een zakelijk evenement organiseert, dan is de normale internetverbinding niet voldoende. De netwerkapparatuur is hier niet voor gemaakt. Hiermee ontvangen je gasten slecht en traag internet. Bovendien mag de router, volgens de wet, niet teveel WiFi-signaal uitzenden. Dit mag alleen als je hier toestemming voor hebt. Gelukkig, kun je dit probleem eenvoudig oplossen met een Wi-Fi repeater. Met dit apparaatje realiseer je eenvoudig een groter Wi-Fi bereik. Ideaal dus voor een personeelsbijeenkomst of een zakelijk evenement.

 

Ook voor kantoor

Beschikt je kantoor over een slechte internetverbinding? Dan ook is een WiFi-repeater een goede oplossing. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen weer over een snel internet beschikt. De slechte internetverbinding op kantoor kan tal van oorzaken hebben. Zo zijn dikke betonnen muren of ondervloeren een van de meest voorkomende oorzaken. Verder kunnen bepaalde elementen, zoals ijzer, kabels of koper ook tot storingen leiden.

De voordelen van een Wifi-repeater

Met een WiFi-repeater worden alle storingselementen omzeild en is het internet weer snel en goed. Dit kleine apparaatje biedt je tal van voordelen, zoals:

–           Altijd een internetsignaal op een moeilijk bereikbare plek

–           Geen kabels door de kantoorruimte

–           Goedkoop in aanschaf

–           Een klein formaat

–           Verplaatsbaar

 

Er zijn op dit moment verschillende WiFi-repeaters verkrijgbaar. De meeste repeaters werken hetzelfde. Je kunt de versterkers overal plaatsen waar je maar wilt en hoef je deze maar een keer te configureren. Vervolgens heb je altijd en overal een snelle internetverbinding. 

Posted by in Feest Tags: on 31 januari 2017

SLAM! Het radiostation dat je energie geeft

‘Play Music, Play Life’. Dat is de slogan van hét radiostation voor jongeren, SLAM! En muziek is ook waar alles om draait bij SLAM! Luister je naar SLAM! dan krijg je een ‘hoog tempo, veel muziek en weinig gepraat’. SLAM! is de zender voor jonge, trendy mensen die van lekkere snelle muziek houden. Muziek die energie geeft, muziek waar je een feestje mee kan bouwen. SLAM! geeft je non-stop de beste en nieuwste dance en urban.

Digitaal platform en radio luisteren on demand

Natuurlijk ben je veel meer online dan dat je radio luistert. Daarom is SLAM! ook geen standaard radiostation, maar eigenlijk meer een digitaal platform op internet, dat ook nog een FM-frequentie heeft. Op die FM-frequentie kun je dus vooral heel veel dance beluisteren, van deephouse tot EDM en van gevestigde namen tot aanstormend talent. Op de vrijdag kun je de hele dag mixen van bekende dj’s beluisteren in de SLAM! Mix Marathon. Van Don Diablo bijvoorbeeld of de Partysquad. Overdag maken acht dj’s radio van 6 uur in de ochtend tot middernacht. In de nachten is er SLAM! Non Stop.

Vijf digitale radiokanalen

De website van SLAM! biedt je vooral interessante nieuwtjes, vette filmpjes en coole lijstjes. En natuurlijk muziek, heel veel muziek. Je kunt er switchen tussen een vijftal digitale radiokanalen: SLAM! Livestream, SLAM! Non Stop, The Boom Room, SLAM! Hardstyle en Juize. En je vindt er altijd de nieuwste videoclips van jouw favoriete artiesten. En, ook erg handig, je kunt er alle radioprogramma’s terugluisteren op een moment dat het jou het beste uitkomt. Radioluisteren on demand dus. Ideaal als je een feestje wilt bouwen en lekkere muziek wilt. Je hoeft alleen SLAM! maar op te zetten en de rest gaat vanzelf.

SLAM! Playlist

En dan is er natuurlijk nog de SLAM! Playlist. Een must als je op de hoogte wilt blijven van alle vette nieuwe platen die wekelijks verschijnen. Als je niets wilt missen, maar zelf niet altijd tijd hebt om alle nieuwe muziek te checken, hoef je alleen maar de verschillende Playlists bij te houden. Op de site of op Spotify, wanneer het jou uitkomt, onderweg naar school of werk of tijdens het sporten. SLAM! heeft Playlists voor allerlei genres, die wekelijks aangevuld worden met de nieuwste tracks, zodat je voortdurend op de hoogte bent van de nieuwste muziek.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemming instellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid