Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Monthly Archives: februari 2017

The SIMS was jarenlang een ontzettend populair spel. Het werd veel gespeeld op verschillende devices en de vakanties van menig kind én volwassene bestond uit het simuleren van levens van mensen in een spel. Het spel kent al 4 edities en de geruchten over een vijfde editie van het spel gaan alweer de ronde. Maar gaat The SIMS 5 er wel komen?

Sims

Sims

Onzekerheid

Het is nog maar de vraag of er een vervolg versie van het spel The Sims gaat komen. EA Sports heeft namelijk aangekondigd dat er alleen een vervolgversie komt (SIMS 5) als de 4e editie van het spel succesvol is en daar lijkt het momenteel nog niet heel erg op. De verkoopcijfers vielen zeker in 2014 en 2015 tegen. Het is dan ook moeilijk te zeggen wanneer en of er überhaupt een release van SIMS 5 zal komen.

Verbeterpunten

Fervente spelers van het spel hopen natuurlijk dat er een vervolg van de game komt. Er zijn namelijk wel de nodige verbeterpunten die door kunnen worden gevoerd aan het spel. Zo willen fans van het spel graag dat baby’s meer als een ‘The SIMS wezen’ in het spel aanwezig zijn. En zijn er wensen om meer met het haar te kunnen van de virtuele mensen. Daarnaast was de editie ‘Seizoenen’ een erg leuke toevoeging aan de derde editie van het spel. Dit ontbreekt echter in SIMS 4, waardoor fans hopen dat de seizoen in een vervolgversie van het spel weer terugkomt.

Sims

Sims Game

Release datum

Over een eventuele release datum heerst dus veel onzekerheid. EA Sports laat nog niet veel los. Fans hebben al wel uitgerekend dat een mogelijke game pas op zijn vroegst in 2018 zal worden gerealiseerd. Tussen de release data van de vorige edities van het spel zat telkens ongeveer 4/5 jaar. De 4e editie van The Sims werd uitgerold in 2014, dus een logische berekening levert dat het jaar 2018 als vroegste release mogelijkheid op.

Op www.sims-5.com kun je alle ins-en outs lezen over de game. Hier wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, de mogelijke releasedatum, updates en meer. Hierdoor weet jij wanneer je The Sims 5 kunt spelen tijdens je vakantie of in je vrije uurtjes!

Nog slechts een aantal weken en dan is het eindelijk zover, de nieuwe Nintendo Switch ligt dan ook in Nederland in de winkelschappen. De nieuwste telg van Nintendo beschikt over een hybride functie, het is dus naast een normale televisie console ook te gebruiken als handheld ‘gameboy’ onderweg. Bovendien kun je de Nintendo Switch ook op een tafel neerzetten als je onderweg bent, en met de meegeleverde joy-cons spelen met vrienden! Dus of je nu een echte thuisgamer bent of veel aan het reizen bent en daarbij graag gamed, de Nintendo Switch is voor elk persoon geschikt.

nintendo switch controllers

nintendo switch controllers

Zijn er ook kritische geluiden omtrent de Switch? Ja, de prijs van het nieuwe apparaat ligt relatief hoog met alle benodigde accessoires erbij. Daarnaast is op dit moment het aantal beschikbare games voor op de Nintendo Switch laag te noemen. Vrees echter niet, er wordt verwacht dat diverse ontwikkelaars dit jaar hun intrede doen met games voor op de Nintendo Switch. Zo heeft Elektronic Arts al aangekondigd dat zij Fifa 2018 op de Nintendo Switch beschikbaar zullen, gaaf of niet?!

nintendo switch controllers

nintendo switch controler

Indien je een webwinkel of webshop wilt laten maken is het CMS Magento een verstandige keuze. Een Magento webshop is van alle gemakken voorzien. Het is dan ook niet voor niets het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld. Een Magento webshop laten maken doe je bij internetbureau Brancom.

Professionele webshop laten maken

Met een Magento webshop kun je alles bieden aan de doelgroep wat nodig is. Denk aan product aanbiedingen, gerelateerde producten, persoonlijke content en nieuwsbrieven. Met een professionele Magento webshop zijn up-sells en cross-sales een standaard gegeven. Door middel van actuele rapportages heb je een goed overzicht van bestellingen, facturaties, zoekopdrachten en nog veel meer.

Magento webshop laten bouwen

Allereerst is het belangrijk om het concept uit te werken. Dit kan door middel van een sitemap en wireframes. Het wordt dan inzichtelijk welke pagina’s en modules er gebouwd moeten worden. Vervolgens dient de webshop ontworpen te worden. Uiteraard wordt de huisstijl van je bedrijf toegepast in het ontwerp. Wanneer het ontwerp goedgekeurd is kan de Magento webshop gebouwd worden. Je krijgt indien gewenst een training over de werking van het Magento systeem zodat je alles gemakkelijk kunt beheren.

Magento webshop laten maken door Internetbureau Brancom

Een Magento webshop laten bouwen is niet alleen het ontwerp en de techniek. Het is belangrijk dat de webwinkel ook qua snelheid geoptimaliseerd wordt. Een bezoeker dient immers snel te kunnen vinden wat hij zoekt op jouw webshop anders gaat deze direct naar je concurrent. Ook hier zijn wij gespecialiseerd in. Wanneer de Magento webshop éénmaal goed draait is het nog van belang om gevonden te worden in de zoekmachines. Door o.a. de juiste techniek, content, zoekwoorden en het gebruik van backlinks zorgen wij dat jouw webshop hoog zal ranken in de zoekmachines.

Magento 2 webshop

Sinds 2016 is Magento 2 op de markt gekomen. Dit is de nieuwste versie van het e-commerce CMS. Indien je een nieuwe webshop wilt laten maken is het verstandig dit in Magento 2 te laten uitvoeren. Wanneer je een grote uitbreiding wilt doen is het wellicht ook slim om nu over te stappen naar Magento 2. Magento 1 wordt per augustus 2018 namelijk niet meer ondersteund. Tegen die tijd dient iedere webwinkel dus over te stappen naar Magento 2. Door nu al te starten met Magento 2 kun je dus op de lange termijn extra kosten besparen. Een Magento 2 webshop laten maken is voor Internetbureau Brancom geen enkel probleem!

Wat te doen als je een Magento webshop wilt laten maken?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Op onze website tref je meer informatie aan over ons bedrijf, onze werkwijze en recent opgeleverde projecten.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×