Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Monthly Archives: maart 2017

Pure ontspanning in de sauna

Het is al eeuwenlang bekend dat een bezoekje aan de sauna goed is voor het lichaam. Een saunabezoekje maakt je gezonder, fitter en veel energieker. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend. Na een saunabezoekje voel je je weer als herboren. Dit komt vooral, omdat je alle afvalstoffen en stress eruit hebt gezweet.

Het saunaritueel

Een bezoekje aan de sauna is intensief en ontspannend tegelijk. Je lichaam moet vooral erg wennen aan de vele afwisselingen van warm naar koud. Als je echt optimaal wilt profiteren van je saunabezoekje, is het essentieel dat je je houdt aan een vast saunaritueel. Dit ritueel bestaat uit de volgende fasen:

  • Douchen en afdrogen
  • Warm voetenbad
  • Zweten in de sauna
  • Een koud luchtbad en afspoelen
  • Weer een warm voetenbad nemen
  • Rusten

Als je dit saunaritueel twee tot drie keer herhaald, profiteer je het meeste van je saunabezoekje.

Pure ontspanning in de sauna

Pure ontspanning in de sauna

Douchen en afdrogen

Je saunaritueel start met een lekkere warme douche. Het is een vereiste om te douchen, zodat je helemaal schoon bent. Na de douche is het belangrijk dat je jezelf heel goed afdroogt. Zo kan je straks goed zweten in de sauna. Als je nog een beetje nat bent, houdt dit je zweet tegen.

Een warm voetenbad

Een warm voetenbad behoort ook tot het saunaritueel. Hiermee bereid je je lichaam alvast wat voor op de hete sauna.

Zweten in de sauna

In de saunacabine kan het echte werk beginnen. Er heerst hier een temperatuur van rond de 90 graden Celsius. Door de hitte worden je huidporiën geopend en ga je flink zweten. Hierdoor zweet je alle afvalstoffen eruit, zodat je je lichaam en huid helemaal schoonspoelt. Bovendien glijdt alle stress ook van je af.

Een koud luchtbad en afspoelen

Na ongeveer 15 minuten heb je genoeg gezweet en is het tijd voor een koud luchtbad. Dit neem je automatisch als je de saunacabine uitstapt. Je laat je lichaam weer wennen aan de kou door een koude douche te nemen. Bovendien spoel je zo het zweet goed van je af. Om hoofdpijn te voorkomen, is het belangrijk dat je je hoofd ook goed afkoelt.

thermbad

thermbad

Warm voetenbad nemen

Neem na de koude douche een warm voetenbad, zodat je lichaam weer op temperatuur komt.

Rust

Heb je het hele saunaritueel doorlopen? Neem dan even een pauze en drink iets in de relaxruimte, zoals een fruitsapje of een muntthee. Verder kan je ook gebruikmaken van de andere faciliteiten in de sauna, zoals het kruidenbad of bubbelbad. Of verwen jezelf met een beautybehandeling of ontspannen massage. Een sauna- en beautycenter biedt vaak diverse arrangementen aan. Hierbij geniet je van een heerlijk dagje relaxen met een flinke korting.

pedicure en manicure rust

pedicure en manicure rust

Tips voor je eerste rijles

Wil je graag rijlessen in Ede volgen? Kies dan in ieder geval voor een ervaren rijschool met een goede naam en een hoog slagingspercentage. Je bent er dan zeker van dat je les krijgt van een deskundige instructeur die jou op je gemak stelt. Verder is het een advies om de volgende tips op te volgen. Deze tips helpen je bij het volgen van je eerste rijles.

Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk

Slaap minimaal 8 uur

Plan de avond voor je rijles niets of heel weinig. Doe vooral iets ontspannend, zoals een filmpje kijken op de bank of sporten. Probeer ook minimaal acht uur te slapen. Zo ben je goed uitgerust en zit je fit en gefocust achter het stuur.

Plan een rijles in de ochtend

Het ideale moment voor een rijles is rond 10.00 uur in de ochtend. Dit is na de spits, waardoor het rustiger is op de weg. Bovendien ben je ’s ochtends ook veel alerter. Dit komt, omdat je dan nog niet veel hebt gedaan.

logistiek

logistiek

Ga voor een uitgebreid ontbijt

Ga voor een uitgebreid ontbijt met voldoende vitaminen en langzame koolhydraten. Dit is namelijk een goede brandstof voor je lichaam en je hersenen. Je bent dan langer verzadigd, waardoor je je goed op de rijles kunt richten. Voorbeelden van een voedzaam ontbijt zijn, havermout, fruit, yoghurt met muesli, Brinta of bruin brood.

Wees niet bang om een fout te maken

Wees tijdens de les niet bang om een fout te maken. De instructeur is verantwoordelijk voor de veiligheid, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Als het mis gaat trapt hij of zij op de rem en neemt het van je over. Probeer gewoon te rijden en te doen wat je kunt.

Wesseldijk motor

Wesseldijk motor

Stel vragen

Stel gewoon een vraag als je iets niet begrijpt. Tijdens je rijlessen mag je fouten maken en het is heel begrijpelijk dat je niet alles in een keer snapt.

Luister goed naar de instructeur

Het helpt om goed naar de instructeur te luisteren en te doen wat hij of zij zegt. De instructeur is er om jou te helpen en geeft je een rijles op maat.

Geniet van de les

Geniet ook van de rijles. Het is toch fantastisch om lekker over de weg te rijden en zelf een auto te besturen? Geniet er dan ook van.

Volg altijd rijlessen bij een rijschool die een ANWB-rijopleiding aanbiedt. Je krijgt dan rijlessen van de allerhoogste kwaliteit.

Hoe behaal je het aanhangerrijbewijs?

Moet je regelmatig met een aanhanger rijden? Dan heb je hier meestal een geldig rijbewijs BE voor nodig. Hier moet je een apart examen voor doen. Als je geslaagd bent voor je rijbewijs B heb je namelijk nog geen bevoegdheid om met een aanhanger te rijden.

Het lijkt heel makkelijk om met een aanhanger te rijden, maar dit valt nog erg tegen. Vooral wanneer je op een drukke of smalle weg rijdt of als je achteruit moet parkeren. Door gerichte rijlessen te volgen, kun je ervaring opdoen met het rijden met een aanhangwagen.

Aanhanger trekken met rijbewijs BE

Aanhanger trekken met rijbewijs BE

Om het aanhangwagen rijbewijs te behalen, heb je geen theoriecertificaat nodig. Een praktijkexamen is voldoende. Met een rijbewijs BE, mag je met een auto:

  • Een aanhanger trekken van maximaal 3500 kilo
  • Onder bepaalde voorwaarden mag je een aanhanger gebruiken met een hoger gewicht dan 3500 kilo

Diverse rijcursussen

Bij een rijschool heb je vaak de keuze uit diverse rijcursussen. Je kunt de E achter B-cursus meerdere dagen achter elkaar volgen, maar je kunt ook wekelijks een paar uurtjes rijles krijgen. Tijdens de cursus start je altijd eerst met een aanhanger proefles. Zo krijgt de instructeur een indruk van jouw vaardigheden en kan hij je gerichte lessen aanbieden.

Spoedcursus

Je kunt de rijlessen in meerdere dagen volgen of een paar keer per week, maar je kunt ook vaak kiezen voor een spoedcursus. Hierbij haal je je E-rijbewijs in één dag. Je begint dan al vroeg in de ochtend met de cursus. Je stapt meteen in de auto en begint direct met oefenen. Nadat je alle oefeningen hebt gedaan, krijg je een BE-rijexamen. Als je dit examen goed uitvoert, heb je aan het eind van de dag je rijbewijs E behaald.

Chauffeurspas halen, taxi opleiding volgen

Chauffeurspas halen, taxi opleiding volgen

Het rijexamen

Tijdens het examen let de examinator vooral op je kijkgedrag, het verlenen van voorrang en of je je bewust bent van de lengte van de auto met aanhangwagen. In- en uitvoegen kan ook een onderdeel zijn van het examen. Andere verrichtingen tijdens het examen zijn het achteruit rijden, het maken van een bocht achteruit en het achteruit inparkeren.

8 palmbomen voor binnen en in de tuin

Geniet je ook zo van het uitzicht op de prachtige palmbomen als je op vakantie bent? Mis je deze prachtige bomen als je weer terug in Nederland bent? Dan hoeft dat vanaf nu niet meer. Tegenwoordig kun je namelijk bij diverse aanbieders terecht voor winterharde palmbomen. Deze kun je goed binnen of in de tuin plaatsen. Welke palmbomen dat zijn, lees je hier.

 

Trachycarpus Fortunei

De Trachycarpus Fortunei is de bekendste palm in West-Europa. Het is de meest voorkomende palmboom in koelere regio’s. Oorspronkelijk komt deze palm uit China. De Trachycarpus Fortunei kwam ruim 150 jaar geleden in Europa terecht, waar deze palm vooral werd geplaatst in parken en tuinen. Deze prachtige waaierpalm kan strenge, koude winters doorstaan.

mypalmshop

mypalmshop

Trachycarpus Wagnerius

De Trachycarpus Wagnerius is de kleinere variant van de Trachycarpus Fortunei. Deze wordt ongeveer 5 meter hoog. De jonge palmbomen hebben veel weg van bonzaiplanten. De korte bladeren hebben een prachtige diepgroene kleur en zijn goed bestand tegen wind. Je kunt de Trachycarpus Wagnerius goed in de volle grond planten. Deze palm doorstaat temperaturen tot -17 graden Celsius.

 

Trachycarpus Takil

De Trachycarpus Takil is een andere mooie winterbestendige palmboom. Deze palm komt uit Noord-India, waar hij in de bergen groeit. De plant weerstaat temperaturen tot – 13 graden. De Trachycarpus Takil is de beste en de meest winterharde palmboom van alle Trachycarpussoorten. De stijvere bladeren hebben een prachtige zilverkleurige onderkant.

Trachycarpus fortunei_WP_

Trachycarpus fortunei_WP_

Archontophoenix Alexandria

Op zoek naar een exotische kamerplant? Dan is de Archontophoenix Alexandria een goede optie. Deze prachtige kamerpalm heeft een bijzondere stam. In de natuurlijke omgeving wordt deze palm 12 meter hoog, maar dit is niet het geval in het Nederlandse klimaat. De palm blijft kleiner, waardoor deze ook goed binnen kan worden geplaatst. Verder is de Archontophoenix Alexandria ook een mooie palmboom voor in een binnentuin, serre of atrium.

 

Brahea Edulis

De Brahea Edulis is een mooie vederpalm die snel groeit en vorstbestendig is. Deze palm komt oorspronkelijk van het eiland Guadeloupe. De Brahea Edulis kan 10 meter hoog worden en overleefd de Nederlandse winters goed.

 

Cyas Revoluta

De Cyas Revoluta is een palmvaren, die je overal ter wereld ziet. Deze palm is zeer geschikt als kuipplant en kamerplant. Deze decoratieve plant heeft een exotische uitstraling en kan wel honderd jaar oud worden.

 

Lytocaryum Weddellianum

De Lytocaryum Weddellianum is een kleinere regenwoud palm die niet hoger wordt dan 2 meter. Een ideale binnenplant dus. Dit palmboompje is zeer geschikt als kamerplant of kuipplant.

 

Everglades palm

De Everglades palm is een andere palmboom die je goed binnen kunt plaatsen. Deze palmboom is afkomstig uit de Carribean. De Everglades palm is een perfecte binnen- en buitenplant. Vanwege het opvallende uiterlijk is het een zeer decoratieve plant. Deze palmboom groeit het beste in een vochtige grond.

 

Hulp nodig bij de belastingaangifte inkomstenbelasting?

Heb je hulp nodig bij je jaarlijkse belastingaangifte voor inkomstenbelasting? Dan biedt een belastingadviseur of fiscalist uitkomst. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kun je al de hulp inschakelen van de Belastingtelefoon.

Iedere inwoner van Nederland dient inkomstenbelasting aan te geven. Dit is wettelijk verplicht. Aan de hand van je aangifte onderzoekt de Belastingdienst welke inkomsten je in een jaar hebt ontvangen en of je genoeg accijns hebt betaald. Natuurlijk dien je je aangifte ook op tijd te doen. Hiermee vermijd je boetes. Als je de belastingaangifte te laat doet, brengt de Belastingdienst namelijk een boete in rekening.

belastingadviseur

belastingadviseur

De drie boxen inkomstenbelasting
De Belastingdienst heeft een onderverdeling gemaakt van je inkomsten in drie boxen. Elke box heeft zijn eigen tarief.

Box 1 (werk en woning)
In box 1 worden al je inkomsten uit je woning en werk vermeld. Hierin vermeld je je salaris uit buitenlandse inkomsten, uitkeringen, werk en de kapitaalverzekeringen van je eigen woning. Het tarief dat je in box 1 betaalt, hangt weer af van je leeftijd.

Belasting-nieuws

Belasting

Box 2 (belastbaar inkomen uit aanmerkelijk belang)
In box 2 vermeld je het totaal van al je inkomsten uit zaken als de ontvangen dividenden en verkoopwinsten op aandelen van stichtingen of bedrijven, waarvan je meer dan 5% in het bezit hebt. Over je belastbaar inkomen uit aanmerkelijk belang betaal je 25% belasting.

Box 3 (belastbaar inkomen uit sparen en beleggen)
In de laatste box vermeld je de inkomsten uit spaarproducten en andere aandelen en inkomsten van je eigendommen en eigen woning(en). Over je belastbaar inkomen uit sparen en beleggen betaal je 30% belasting.

Belastingtelefoon

Belastingtelefoon

Een belastingdeskundige biedt hulp
Het invullen van het belastingaangifteformulier is vaak een hele klus. Dit komt, omdat er tientallen regels zijn waar je je aan moet

belastingvragen

belastingvragen

houden. Als je niet op de hoogte bent van de regeltjes, kan het nog best lastig zijn om de aangifte goed in te vullen. Je loopt dan het risico dat je iets verkeerd invult en veel geld moet terugbetalen, in plaats van dat je het juist terugkrijgt. Dit komt, omdat de Belastingdienst dan een verkeerde berekening van je inkomsten maakt. Je moet je dan veel meer inkomstenbelasting terugbetalen, terwijl je het misschien wel terug zou moeten krijgen. Een belastingdeskundige helpt je bij het invullen van de aangifte. Deze doorloopt, samen met jou, alle stappen. Hierdoor vul je belastingaangifte wel juist in.

Bezwaar indienen
Heb je je aangifte ingevuld? Dan krijg je een aanslagbiljet waarop staat of je een bedrag moet bij betalen of juist wat terugkrijgt. Ben je het niet eens met het aanslagbiljet? Dan kun je een bezwaar indienen. Als je niet goed weet hoe dit moet, dan kun je contact opnemen met de Belastingtelefoon. Zij zullen je doorverwijzen naar een belastingadviseur.

Belastingtelefoon berekening

Belastingtelefoon berekening

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten?
Voor een onbezorgde vakantie kun je niet zonder een goede reisverzekering. Deze verzekering dekt namelijk alle kosten die voortvloeien uit onvoorziene situaties tijdens je reis. Bijvoorbeeld de medische kosten wanneer je ziek wordt of een ongeval krijgt. Of de schade bij pech onderweg. Of bij verlies of diefstal van je bagage. Bovendien neemt je verzekeraar jou alle zorgen uit handen door alles voor je te regelen in dit soort vervelende situaties. Een ziekenhuisopname, een gipsvlucht terug naar Nederland, vervangend vervoer, et cetera. Een reisverzekering is dus echt onmisbaar tijdens je vakantie. Maar welke is voor jou het beste?

Kortlopende reisverzekering
Bij veel verzekeraars kun je kiezen tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor de duur van één vakantie. Hij gaat in op de dag van vertrek en eindigt weer op de dag dat je thuiskomt. Dit is meestal de voordeligste optie wanneer je alleen of samen met je partner op vakantie gaat en niet langer dan ongeveer 21 dagen per jaar op reis bent. Ga je met meerdere personen op vakantie, bijvoorbeeld met je gezin of met een groep vrienden, dan is een kortlopende reisverzekering het voordeligste tot maximaal ongeveer 15 dagen per jaar. Ben je vaker of langer per jaar op reis, dan is doorgaans een doorlopende reisverzekering goedkoper.

Doorlopende reisverzekering

 

Een doorlopende reisverzekering heeft altijd een looptijd van een jaar. Alle vakanties, reizen en tripjes binnen dat jaar zijn automatisch verzekerd. Voorwaarde is wel dat er ten minste één overnachting in je reis moet zitten, dus een dagje naar een pretpark is niet verzekerd. Je kunt een doorlopende reisverzekering voor je hele gezin afsluiten en dan zijn alle inwonende gezinsleden afzonderlijk verzekerd. Dus als je zoon of dochter een weekendje met vrienden op stap gaat, is hij of zij ook gewoon verzekerd, ook al ben jij er niet zelf bij.

Dekkingen

kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten

kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten

De dekking van een doorlopende en een kortlopende reisverzekering is in principe hetzelfde. Het verschil zit hem in de hoogte van de premie en de looptijd. De kosten van je verzekering heb je grotendeels zelf in de hand. Bij veel verzekeraars bepaal je zelf wat je wel en niet verzekerd wilt hebben, of je eigen risico wilt en of je dekking wilt voor Europa of de hele wereld. Kijk wel altijd goed uit dat je niet onnodig of dubbel verzekerd bent. Zo heb je bijvoorbeeld geen wintersportdekking nodig als je toch nooit gaat skiën en kunnen medische kosten al gedekt worden door je zorgverzekering en pechhulp door je autoverzekering.

7 tips voor voordelige vliegtickets

Wist je dat een vliegvakantie helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Als je je vliegtickets op het juiste moment boekt, bespaar je al snel een paar honderd euro. Hoe? Dat vertellen we je in deze blog.

 

Boek op een dinsdag

Uit onderzoek is gebleken, dat vliegtickets het voordeligste zijn op een doordeweekse dag. Op dinsdag om precies te zijn. En dan vooral op een dinsdagmiddag. De meeste mensen zijn dan aan het werk, waardoor er minder vraag is naar tickets. Hierdoor zijn ze dus voordeliger. Verder is het ook gunstig om ’s nachts tickets te boeken.

7 tips voor voordelige vliegtickets

7 tips voor voordelige vliegtickets

 

Boek in ieder geval nooit vliegtickets in het weekend. De meeste mensen zijn dan vrij en hebben dus tijd om een vakantie te regelen. Er is dan meer vraag naar vliegtickets, waardoor de prijzen dus stijgen.

 

Kies voor een doordeweekse dag

Het tijdstip van de vlucht is ook van invloed op de prijs. Vluchten die op een doordeweekse dag vertrekken, zijn vaak een stuk voordeliger dan vluchten die op vrijdag of in het weekend vertrekken. Ook is vaak goedkoper om op een feestdag te vliegen.

 

Boek in de juiste maand

Boek je vliegtickets ongeveer 3 tot 4 maanden voor je vakantie. Als je ze eerder boekt, zijn ze nog redelijk duur en als je ze later boekt, kunnen de prijzen nog meer gaan stijgen.

 

Vlieg vanaf een ander vliegveld

Soms is het voordeliger om vanaf een ander vliegveld dan Schiphol te vliegen. Zo zijn vluchten die vanaf Eindhoven of Maastricht vertrekken vaak voordeliger. Woon je dicht bij de Duitse of Belgische grens? Wijk dan eens uit naar Düsseldorf, Weeze of Brussel. Vliegen vanaf een kleiner of buitenlands vliegveld, scheelt veel in de prijs.

 

Abonneer je op nieuwsbrieven

Veel vliegtuigmaatschappijen hebben geregeld superscherpe aanbiedingen. Abonneer je op diverse nieuwsbrieven, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste aanbiedingen en acties.

 

Beperk je ruimbagage

Bij veel airlines moet je betalen voor het meenemen van ruimbagage. Soms kan de prijs flink oplopen. Voorkom extra kosten en beperk je ruimbagage of neem enkel handbagage mee.

vliegtuig wifi

vliegtuig wifi

Wis je cookies

Wis je cookies in de browser regelmatig. Je browser slaat deze namelijk op en houdt je zoekgeschiedenis bij. Als je langer naar een ticket zoekt, dan worden de prijzen van de vliegtickets weer ietsje verhoogd. Vliegtuigmaatschappijen gaan ervan uit dat je toch wel tot aankoop overgaat als je al redelijk ver in het koopproces zit. Heb je voordelige vliegtickets gevonden? Wis dan je cookies of bestel de tickets op een andere computer. Zo blijft de prijs voordelig.

Natuurlijk is de ene vliegmaatschappij weer anders dan de andere. Hierdoor variëren de prijzen ook weer. Het is dus zeker een aanrader om de prijzen van vliegtickets te vergelijken. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar er zijn ook weer heel handige websites voor. Je vindt er niet alleen voordelige vliegtickets, maar ook meer informatie over hotels en de vakantiebestemming.

 

Het is niet eenvoudig om een leuke date in te plannen. Je moet denken aan wat de ander wil maar ook aan andere aspecten. Is er wel ruimte om te praten zodat je elkaar kunt leren kennen? Bekijk deze 5 opties voor een geschikte eerste date locatie.

Picknicken in het bos
Een gezellige date dat wederom niet veel hoeft te kosten is picknicken in het bos. Dit is echter niet voor iedere date geschikt aangezien niet iedereen zomaar met een vreemd het bos ingaat. Het is gezellig, goedkoop en misschien wel de juiste start van een relatie.

Naar de winkels
Samen winkelen geeft je het voordeel dat je meteen wat leert over de smaak van de vrouw. Je merkt ook snel of de vrouw het om het geld gaat of juist helemaal niet op het geld let. Door te kijken hoe de vrouw met geld omgaat kun je goed inschatten of dit bij je past.

Dierentuin
Wie houdt er niet van om rustig rond te lopen en verschillende soorten dieren te bekijken? De dierentuin is een perfecte locatie om elkaar te leren kennen. Een eerste date zoals de dierentuin maakt indruk en geeft je de mogelijkheid om zonder veel poespas met elkaar te praten.

 

Naar een terras
Het terras is een van de betere locaties voor de eerste date. Je kunt op de locatie eenvoudig elkaar leren kennen en het kost ook niet veel geld. Als je weg wil dan is dit zo geregeld op een terras en ook voor de veiligheid is het een geschikte date locatie. Een terras is immers vaak bevolkt met andere mensen.

Naar een café
Net zoals naar het terras gaan is ook het café een ideale plek om elkaar te leren kennen. Als je op je budget moet letten dan hoeft het ook niet veel te kosten. Een paar drankjes maximaal en je kunt elkaar op een openbare plek ontmoeten.

vergelijken dates

vergelijken dates

Ga je regelmatig op vakantie? Of ga je een periode wat langer op vakantie? En ben je op zoek naar wat slimme tips die je normaal niet zo vaak hoort? Ben je de standaard tips, zoals zorg voor een goede reisverzekering wel zat? Dan ben je hier goed. Het is overigens wel altijd even aan te raden (als we toch de standaard tip even voorbij laten komen) om te controleren welke dekking je al hebt vanuit je zorgverzekering. Zo voorkom je dat je onnodig dubbel verzekerd bent op reis.

Sportschool abonnement pauzeren
Als je een wat langere periode op vakantie gaat, bijvoorbeeld langer dan een maand, dan is het de moeite waard om bij de sportschool even te vragen of je het abonnement kan pauzeren. Bij verschillende sportscholen is dit geen enkel probleem. Hiermee bespaar je toch weer enkele tientjes die je kunt gebruiken om op vakantie lekker van uit eten te gaan bijvoorbeeld.

ik vergelijk het

De thermostaat
Ga je ’s winters op vakantie? Dan doe je er verstandig aan om de thermostaat thuis wat lager te zetten. ’s Winters koelt het sneller af in huis en zal de thermostaat eerder aan slaan. En dat is zonde, als je er niet bent. Dan stook je het lekker op in huis, terwijl je er helemaal niet bent. Zet de thermostaat daarom op iets van 17 graden. Dan zal deze een stuk minder snel aan slaan. De besparing is misschien minimaal op het gebied van euro’s, maar alle beetjes helpen. Het is ten slotte gewoon zonde.

Happy Flight Luggage Porter aangeboden door Cadeau.nl op IetsDoenOfferte.nl

 

Check je abonnement
Als je naar het buitenland gaat dan is er het risico dat je voor verrassingen komt te staan als het gaat om jouw mobiele telefoonrekening. Kijk van tevoren even goed of je een losse bundel moet afsluiten voor het buitenland. Vaak kan dit heel eenvoudig. De nieuwe abonnementen zijn ook al in het buitenland geldig zonder dat je er extra voor moet betalen. Dat is een mooie ontwikkeling op dit moment. Als je het helemaal goed wilt doen en regelmatig op vakantie bent is het slim om eens te kijken of er een voordelig alles in 1 abonnement beschikbaar is, die zowel thuis als mobiel combineert in 1 abonnement, zodat je nog profiteert van wat extra voordelen, zoals extra gratis MB’s. Die kun je dan ook weer in het buitenland gebruiken. Een soort van win-win situatie. Vaak betaal je een stuk minder als je alle abonnementen bij 1 aanbieder onder brengt.

 

Alles in 1 pakket vergelijken

Alles in 1 pakket vergelijken 

 

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×