Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Monthly Archives: april 2017

Hielspoor opgelopen tijdens het hardlopen? Zo kom je er vanaf

Heb je een hielspoor opgelopen tijdens je wekelijkse hardlooprondje met je vrienden? Dan is dit flink balen. Een hielspoor kan betekenen dat je maanden niet kunt sporten. Iets dat natuurlijk ontzettend vervelend is. Vooral als je een fanatieke sporter bent, Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van deze blessure afkomen en weer lekker kunnen trainen. Hoe kom je snel van een hielspoor af?

Loop er in ieder geval niet mee door en geef je voeten rust. De hielspoor ontsteking kan dan alleen maar verergeren. Pak de ontsteking zo snel mogelijk aan, zodat je binnen een paar weken weer op de been bent.

hielspoor

Diverse behandelingen
Er zijn verschillende manieren om een hielspoor te behandelen. De behandeling hangt weer af van je klachten en hoe lang je deze al hebt. Vaak hoef je niet geopereerd te worden, maar is een behandeling bij een podotherapeut of fysiotherapeut voldoende. Lees hier meer hielspoortips.

Hielspoor zooltjes
Hielspoor zooltjes verhelpen of verminderen de pijnklachten. Deze ondersteunen je voeten op de juiste plaats en hebben een corrigerend effect.

Hielspoor tapen
Het intapen van de voet is ook een manier om de klachten te verminderen of te verhelpen. Door de voet in te tapen, kan de peesplaat niet ver uitrekken en raakt de aanhechting bij het hielbot minder geïrriteerd. Verkeerd in tapen kan een averechts effect hebben. Ga dan ook eerst naar een fysiotherapeut. Deze kan helpen en je vertelt je ook wel tape goed is.

Trap oefening

Trap oefening

Hielspoor oefeningen
Het helpt enorm als je regelmatig oefeningen doet, in combinatie met het dragen van inlegzolen. Hiermee verminder je de pijn en de symptomen. De oefeningen versterken en stretchen de spieren en verlichten de pijn. Je kunt de hielspoor oefeningen heel goed thuis doen, omdat je hier niet veel voor nodig hebt. Online vind je tal van filmpjes en afbeeldingen met gerichte oefeningen. Voor het beste resultaat voer je de oefeningen dagelijks uit.

Shockwave therapie
Leveren de inlegzolen en oefeningen geen verbetering op? Dan kan het zijn dat je al te lang rondloopt met je klachten. In dat geval kan shockwave therapie uitkomst bieden. Deze therapie bestaat uit stootjes geluidsgolven die worden afgegeven op de pezen, spieren en kapsels in de voet. De geluidsgolven kunnen de kalk laag laten afbrokkelen. Een shockwave therapie is pijnlijk, maar vaak wel heel doeltreffend.

Dry needling
ij dry needling worden er naalden gebruikt, die op de pijnlijke plek in triggerpoints worden gestoken. Veel mensen denken dat dit hetzelfde is als acupunctuur. Echter, dry needling is een heel andere techniek. Hierbij worden de naalden in een spier ingebracht en niet in bij de energiebanen. Als de naald in een triggerpoint zit, wordt deze op een neer bewogen, zodat er een reactie teweeg wordt gebracht. Meestal kom je er binnen een aantal behandelingen achter of dry needling bij jou werkt of niet.

DryNeedling

Dry Needling

Vliegen naar Parijs

Wil je een citytrip naar Parijs maken? Dan vlieg je hier binnen een klein uurtje naar toe. Het voordeel is, dat er online altijd wel goedkope vliegtickets naar Parijs te vinden zijn. Voor een paar tientjes zit je dus al snel in deze prachtige stad.

Vliegen naar Parijs heeft nogal wat voordelen. Zo hoef je geen uren te reizen met de auto, bus of trein. Je komt ook niet in de file terecht. Bovendien is vliegen heel relaxt. Je komt uitgerust aan op de plaats van bestemming en kunt de stad eigenlijk direct verkennen.

Korte reistijd

Als je goedkope vliegtickets naar Parijs boekt, dan vlieg je hier binnen een klein uurtje naar toe. Met de inchecktijd van twee uur hierbij opgeteld, ben je dus drie uur aan het reizen. Natuurlijk moet je ook naar Schiphol rijden. Als je deze reistijd erbij rekent, ben je wat meer uren kwijt aan de reistijd. Toch is het vaak niet meer dan een ochtend of een middag. Je hebt dus te maken met een zeer korte reistijd.

Twee vliegvelden

Parijs heeft twee grote, internationale vliegvelden. Zo kun je goedkope vliegtickets boeken voor een vlucht naar vliegveld Charles de Gaulle of Parijs Orly. Charles de Gaulle is de grootste luchthaven. Dit is tevens het op één na grootste vliegveld van Europa. Deze luchthaven ligt op 25 kilometer afstand van de stad, in het noorden. Het andere vliegveld, Parijs Orly, ligt 20 kilometer ten zuiden van Parijs en op 50 kilometer afstand van Disneyland Parijs. Vanaf beide luchthavens is het centrum van de stad goed bereikbaar met de trein en de bus.

Vliegen naar parijs

Vergelijk de prijzen

Wanneer je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Parijs, dan is het een aanrader om eerst wat prijzen te vergelijken. Je krijgt dan tickets voor de allerbeste prijs. Verder is het een tip om te tickets te boeken, waarbij je op een doordeweekse dag vliegt. Een vlucht die op een dinsdag, woensdag of donderdag vertrekt, is vaak een stuk goedkoper dan een vlucht die op een vrijdag of het weekend vertrekt.

Let ook op de bagage die je mee wilt nemen. Bij de meeste airlines moet je een extra bedrag betalen als je ruimbagage mee wilt nemen. Als je een weekendje naar Parijs gaat, dan hoef je natuurlijk niet heel veel bagage mee te nemen. Door alleen handbagage mee te nemen, beperk je de kosten van de vliegtickets nog meer.

Radio 538: De nummer 1 hit zender van Nederland luisteren tijdens je activiteit
Of je nu je werkdag wilt opvrolijken, lekker wilt chillen op je vrije dag of een vet feest wilt geven in het weekend, als je radio 538 aanzet wordt elke dag meteen een stuk leuker. De hele dag door hoor je de nieuwste hits, aangevuld met moderne klassiekers. De playlist van 538 bestaat vooral uit heel veel pop, dance en r&b en tussendoor vermaken de diverse top dj’s je met heel veel zinnige en gezellig onzinnige info.

Top shows met top dj’s
Radio 538 is één van de populairste zenders van Nederland. Natuurlijk omdat je er de hele dag lekkere muziek hoort, maar zeker ook vanwege de top dj’s. Al sinds 2000 kun je elke doordeweekse ochtend wakker worden met Edwin Evers en zijn ochtendshow ‘Evers staat op’. En sinds twee jaar kom je thuis uit je werk met ‘De Coen en Sander Show’, gepresenteerd door het populaire duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Tussendoor houden Menno de Boer, Frank Dane en Mark Labrand je in beweging met hun programma’s gevuld met de lekkerste nieuwe hits. Alles onder het motto ‘The Beat of the Moment’.

The Beat of the Moment
Heb je overdag een keer niet naar Radio 538 kunnen luisteren? Geen nood, in de avond wordt je bijgepraat over de meest populaire hits van het moment in ‘Trending Tracks’ en de dag wordt afgesloten door ‘De Avondploeg’. Je weekend start bij 538 al op vrijdagmiddag met de Top 40, gevolgd door de Frank en Vrijdagshow, de Global Dance Chart en vanaf 23 uur is het partytime met A State of Trance met Armin van Buuren. Geef je op zaterdagavond een feestje, dan hoef je ook alleen maar 538 aan te zetten en je zit eerste rang bij Martin Garrix, Hardwell en Afrojack!

538 Playlist
En wil je een bepaalde plaat nog eens beluisteren of weten van wie dat een coole nummer was, wat net langs kwam? Check dan eens de website playlist24.nl. Hier kun je namelijk heel gemakkelijk de playlist van radio 538 opvragen. Je ziet dan in één oogopslag alle nummers die de afgelopen uren voorbij gekomen zijn én je kunt ze ook direct beluisteren of opzoeken op Spotify. Zo kun je ook je eigen Playlist samenstellen van alle heerlijke muziek die je op 538 gehoord hebt. Ideaal voor je volgende feestje!

Telefoon gesneuveld op vakantie? Ga voor een nieuwe, refurbished smartphone

Telefoon gesneuveld op vakantie? Dan hoef je deze niet direct weg te gooien en een dure, nieuwe telefoon te kopen. Je kunt hem ook naar een reparatie servicepunt brengen en er geld mee verdienen, waarmee jij weer een nieuwe, refurbished telefoon van kunt kopen.

Je gesneuvelde smartphone verdient een tweede leven. In een servicepunt wordt deze door technisch medewerkers helemaal opgeknapt. Je smartphone wordt hier volledig nagekeken, uit elkaar gehaald en waar nodig worden defecte onderdelen vervangen. Hierna is je toestel weer als nieuw en wordt deze te koop aangeboden als een refurbished telefoon. Je beschadigde telefoon is dus nog geld waar. Ruil deze in en ontvang er een mooi bedrag voor terug. Dit geld kun je dan weer goed besteden aan een refurbished telefoon.

Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished smartphone is niet helemaal nieuw, maar doet qua uiterlijk en prestaties niet onder voor een volledig nieuwe telefoon. Alle gebruikte en beschadigde onderdelen van het toestel zijn vervangen voor nieuwe. Zo zijn de speakers, batterij, knoppen, microfoon en de gehele behuizing vervangen. Eigenlijk ziet een refurbished telefoon er dus helemaal nieuw uit. Het enige verschil tussen een nieuw en een refurbished exemplaar is de prijs. Een refurbished smartphone is veel voordeliger. Als je een refurbished telefoon aanschaft, dan heb je een toestel met dezelfde kwaliteit als een nieuwe telefoon. Je betaalt hier alleen niet de hoofdprijs voor.

Drie condities

Als je besluit om je gesneuvelde telefoon in te ruilen voor een refurbished exemplaar, dan heb je de keuze uit diverse smartphones die weer zijn onderverdeeld in drie verschillende condities:

  1. Als nieuw
  2. Zeer goed
  3. Goed

Als nieuw
Als een refurbished telefoon ‘als nieuw’ is bestempeld, dan heeft het toestel geen gebruikssporen of beschadigingen. Dit toestel is dan ook echt als nieuw. Je ziet dus geen verschil tussen een echt nieuw model en het refurbished toestel.

Zeer goed
‘Zeer goed’ houdt in dat het refurbished toestel lichte gebruikssporen heeft. Deze zijn echter zeer minimaal. Met het blote oog is dit toestel dan ook niet van een nieuwe telefoon te onderscheiden.

Goed
Een refurbished toestel met de conditie ‘goed’ heeft licht, oppervlakkige gebruikssporen. Het zijn slechts zeer kleine krasjes die je niet ziet als je een hoesje om je smartphone draagt.

Telefoon die perfect werkt

Als je een refurbished telefoon aanschaft bij SWOOP, dan ben je er zeker van dat je een toestel van kwaliteit hebt. De smartphone is zorgvuldig gecontroleerd door een technisch hoog opgeleid medewerker. Bovendien is de telefoon opengeschroefd om de binnenkant na te kunnen kijken. De reparateur heeft meer dan 50 punten gecontroleerd en de defecte onderdelen vervangen voor nieuwe. Door deze nauwkeurige controle en reparatie, heb je dan ook de zekerheid dat jouw nieuwe, refurbished telefoon perfect werkt.

Vliegen naar Parijs

Wil je een citytrip naar Parijs maken? Dan vlieg je hier binnen een klein uurtje naar toe. Het voordeel is, dat er online altijd wel goedkope vliegtickets naar Parijs te vinden zijn. Voor een paar tientjes zit je dus al snel in deze prachtige stad.

parijs hotel

parijs hotel

Vliegen naar Parijs heeft nogal wat voordelen. Zo hoef je geen uren te reizen met de auto, bus of trein. Je komt ook niet in de file terecht. Bovendien is vliegen heel relaxt. Je komt uitgerust aan op de plaats van bestemming en kunt de stad eigenlijk direct verkennen.

vliegen naar parijs

vliegen naar parijs

Korte reistijd

Als je goedkope vliegtickets naar Parijs boekt, dan vlieg je hier binnen een klein uurtje naar toe. Met de inchecktijd van twee uur hierbij opgeteld, ben je dus drie uur aan het reizen. Natuurlijk moet je ook naar Schiphol rijden. Als je deze reistijd er bij rekent, ben je wat meer uren kwijt aan de reistijd. Toch is het vaak niet meer dan een ochtend of een middag. Je hebt dus te maken met een zeer korte reistijd.

parijs arc de triomphe

parijs arc de triomphe

Twee vliegvelden

Parijs heeft twee grote, internationale vliegvelden. Zo kun je goedkope vliegtickets boeken voor een vlucht naar vliegveld Charles de Gaulle of Parijs Orly. Charles de Gaulle is de grootste luchthaven. Dit is tevens het op één na grootste vliegveld van Europa. Deze luchthaven ligt op 25 kilometer afstand van de stad, in het noorden. Het andere vliegveld, Parijs Orly, ligt 20 kilometer ten zuiden van Parijs en op 50 kilometer afstand van Disneyland Parijs. Vanaf beide luchthavens is het centrum van de stad goed bereikbaar met de trein en de bus.

parijs operagarnier

parijs operagarnier

Vergelijk de prijzen

Wanneer je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Parijs, dan is het een aanrader om eerst wat prijzen te vergelijken. Je krijgt dan tickets voor de allerbeste prijs. Verder is het een tip om te tickets te boeken, waarbij je op een doordeweekse dag vliegt. Een vlucht die op een dinsdag, woensdag of donderdag vertrekt, is vaak een stuk goedkoper dan een vlucht die op een vrijdag of het weekend vertrekt.

goedkope citytrip naar parijs

goedkope citytrip naar parijs

Let ook op de bagage die je mee wilt nemen. Bij de meeste airlines moet je een extra bedrag betalen als je ruimbagage mee wilt nemen. Als je een weekendje naar Parijs gaat, dan hoef je natuurlijk niet heel veel bagage mee te nemen. Door alleen handbagage mee te nemen, beperk je de kosten van de vliegtickets nog meer.

Geniet het hele jaar van je kerstverlichting

Vind je Kerst écht de leukste tijd van jaar? Geniet je ook altijd zo van de gezellige kerstverlichting? En vind je het ieder jaar weer lastig om de sfeervolle kerstverlichting op te ruimen? Dan hoeft dat vanaf nu niet meer. Met de onderstaande ideeën, kun je jouw warme kerstdecoraties ook omtoveren tot andere sfeervolle accessoires in huis.

Een origineel kunstwerk

Met canvas en LED-kerstverlichting creëer je een origineel kunstwerk voor in huis. Verwerk de kleine lampjes in een canvas schilderdoek. Deze lampjes kun je aan de achterkant van het doek monteren. Je kunt er van alles mee maken, zoals een naam, afbeelding of contouren. Plaats het doek en de lampjes op een dressoir of kast en je hebt een prachtig verlicht kunstwerk.

kerstXL.nl

Maak een sfeervolle fotowand

Je kunt de kerstlampjes ook gebruiken voor een warme, sfeervolle fotowand. Plaats een aantal spijkers in een muur en hang de kerstlampjes hier speels aan op. Kies vervolgens een aantal mooie foto’s of kaarten uit en hang deze aan de lichtslinger met wasknijpers.

Vaas wordt een echte eyecatcher

Met kerstlampjes maak je van een accessoire een prachtig item in huis. Zo kun je de kerstlampjes om een glazen vaas heen draperen. Hiermee tover je de vaas om tot een echte eyecatcher.

Geef je spiegel een chique look

Heb je een grote spiegel in huis hangen? Geef deze dan een chique look door er kerstlichtjes om heen te hangen. Doe dit in combinatie met fijn draad, zodat de lampjes blijven hangen.

Met kerstverlichting kun je dus eindeloos decoreren. De lampjes zorgen het hele jaar door voor een gezellige, warme sfeer in huis.

lichtslang wit 12 meter 300x300

Op zoek naar nieuwe kerstverlichting?

Als je op zoek bent naar nieuwe kerstverlichting, dan is het een aanrader om te kiezen voor LED-kerstverlichting. Dit is het meest geschikt en zeer veilig. LED-kerstverlichting wordt niet heet en geeft geen hitte af. Hierdoor kun je de lichtjes zowel binnen als buiten gebruiken. Verder geeft het geen straling af, waardoor er dus geen vlekken op een muur ontstaan. Bovendien bespaar je ook nog eens veel energie. Een ander groot pluspunt van LED-kerstverlichting is, dat het gemiddeld 20 jaar meegaat. De verlichting heeft een zeer lange levensduur tot wel 30.000 branduren. Dit betekent dus dat je er jarenlang plezier van hebt.

Led-kerstverlichting van een hoogwaardige kwaliteit

Kies wel altijd voor LED-kerstverlichting van een hoogwaardige kwaliteit. Deze vind je in een gespecialiseerde webshop. Bovendien ben je er dan ook zeker van dat je een garantie op de kerstverlichting krijgt. Het grote voordeel van online kerstverlichting bestellen is, dat je niet de deur uit hoeft. Je kunt er rustig de tijd voor nemen en bestelt de verlichting gewoon vanuit je luie stoel.

gratis verzending

gratis verzending

Mobiele apparaat defect tijdens je uitje ?

Breng deze naar een reparatieservice
Is je mobiele apparaat defect? Heb je je tablet of telefoon laten vallen en is het beeldscherm nu beschadigd? Doet het geluid van je telefoon het niet meer? Of duurt het uren voordat je laptop eindelijk is opgestart? Dan hoef je natuurlijk niet direct een nieuwe smartphone of tablet te kopen. Of op zoek te gaan naar een nieuwe laptop. Het is een betere (en vooral voordelige oplossing) om naar een reparatieservice te gaan, die jouw telefoon, tablet of laptop snel repareert.

Smartrepair shop

Smartrepair shop

Een specialist kan vrijwel elk mobiel apparaat repareren. Het maakt dus niet uit of je een laptop, tablet of telefoon hebt van Samsung, Apple, LG, Nokia of Sony; je kunt er altijd terecht om jouw apparaat deskundig te laten repareren. Als je naar een erkende reparateur gaat, dan brengt deze jouw apparaat weer terug in de originele staat. Bovendien word je toestel altijd gerepareerd met behoud van gegevens. Er gaan dus geen gegevens verloren, zoals belangrijke documenten, telefoonnummers, foto’s en video’s en muziek.

Snel gerepareerd

Als je kiest voor een klantvriendelijke reparatieservice, dan kun je daar gewoon zonder afspraak langskomen. Aangezien de repairshop vrijwel alle onderdelen op voorraad heeft, kun je er altijd wel geholpen worden. Als het om een veel voorkomend probleem gaat, kun je apparaat snel worden gerepareerd. Vaak is dit al binnen een half uur. Dit betekent dus dat jij direct weer gebruik kunt maken van je telefoon, tablet of laptop.

Doet je telefoon, tablet of laptop het vanaf de een op de andere dag niet meer? En weet je echt niet wat het defect is? Ook dan kun je je mobiele apparaat altijd even naar een reparateur brengen. Deze kan onderzoeken wat er aan de hand is. Als het defect nog kan worden opgelost, kun je apparaat direct worden gerepareerd. Je kunt dus snel weer gebruik maken van je telefoon of tablet.

Smartrepair

Smartrepair

Ga altijd naar een expert

Als je telefoon, laptop of tablet kapot is, kun je natuurlijk ook zelf proberen om deze te maken. Wij raden je dit echter af. Als je hier geen ervaring mee hebt, dan loop je het risico dat je je mobiele apparaat nog meer beschadigd. Een echte expert heeft hier veel meer ervaring mee en beschikt ook nog eens over de juiste onderdelen. Door je defecte apparaat naar de specialist te brengen, heb je echt de zekerheid dat deze echt goed wordt gerepareerd. Na de reparatie werkt je tablet, telefoon of laptop dus weer optimaal. Bovendien krijg je er ook nog eens een garantie bij van 12 maanden.

 

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×