Dagj uit in Den Haag met mijn moeder

Posted by in Dagje uit Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Elk maand vind ik het leuk om weer een keer een dagje uit te gaan met mijn moeder naar een leuke stad. Ik ben nu al 6 jaar uit huis maar bijna elke maand gaan we wel wat leuks doen. Ik kan het erg goed vinden met mijn moeder. Deze maand wisten we beide niet wat we wilden gaan doen. We zijn gaan zoeken op internet en kwamen uiteindelijk uit bij IetsDoenOfferte. We wisten wel dat we iets leuks wilden doen in Den Haag. Bij IetsDoenOfferte.nl hebben wij een account aangemaakt om vervolgens een aanvraag te kunnen plaatsen voor een dagje uit Den Haag. Bedrijven hebben vervolgens op mijn aanvraag gereageerd. Ik kreeg van 4 bedrijven een offerte en/of aanbieding toegestuurd. Ik heb de offertes samen met mijn moeder vergeleken en gekeken of er een leuke tussen zat en ook betaalbaar was. We hebben uiteindelijk gekozen voor een lekkere luxe high tea, dat wilde we combineren met een middagje stad.

Gezellige dag met mam in Den haag

We zijn met de auto naar Den Haag gegaan om daar een gezellige luxe high tea te gaan doen. We kregen een hele schaal vol met allemaal verschillende hapjes. Zoals bijvoorbeeld kleine stukjes pannenkoek, cakejes, scones, taartjes, druiven, banaan, kiwi echt allemaal verschillende gezonde maar ook ongezonde hapjes. We zaten allebei al vol, maar er kwam ook nog een warme ronde. We hebben ons helemaal rond gegeten en daarna zijn we nog gezellige gaan shoppen. We hebben allebei hele mooie nieuwe kleren gekocht. We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad in Den Haag.