Een leuk dagje weg naar een zwembadparadijs

Posted by in Dagje uit Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Wij hebben eindelijk vakantie en de laatste weken is het eigenlijk helemaal geen lekker weer meer hier in ons land. Omdat wij met het hele gezin nu thuis zijn gaat het al snel vervelen en merk ik aan iedereen dat wij er op uit moeten met z’n allen. Nu ben ik dan ook eens uitgebreid achter internet gaan zitten om een leuk dagje weg te vinden wat niet perse buiten hoeft te zijn. Ik kwam deze site tegen en zo ben ik eens gaan kijken. Dit is het perfecte adres om een dagje weg te kunnen vinden die binnen onze grenzen ligt en ook de ideeën hiervoor vind je hier. Toen de kinderen op bed lagen ben ik eens met mijn man aan tafel gaan zitten om te bedenken wat wij precies van dat dagje weg verwachten. En zo hebben wij dit achter gelaten op deze site. De volgende morgen toen ik de computer opstartte kon ik meteen al de reacties naast elkaar leggen. Wij zijn diezelfde dag nog naar een groot zwembadparadijs gegaan waar wij zelf nog helemaal niet aan hadden gedacht. Een super leuke dag hebben wij gehad en iedereen kwam dan ook helemaal blij thuis. De kinderen waren wel erg moe en die hebben geslapen als roosjes.