Een Sinterklaas huren voor je Sinterklaasfeest

Posted by in Verhuur Tags: on 28 januari 2017 0 comments

Wil je een Sinterklaasfeest organiseren voor de kinderen van je collega’s, je sportclub of nichten en neven? Dan ben je er vast al achter gekomen dat dit nog best een klus kan zijn. In het organiseren van een Sinterklaasfeest gaat veel tijd zitten. Je hebt het feest niet zomaar in een middagje georganiseerd.

Bij een Sinterklaasfeest hoort natuurlijk ook een echte Sinterklaas. Als je een Sinterklaas huurt dan wordt het Sinterklaasfeest extra leuk en spannend voor de kinderen. Het huren van een Sinterklaas is vooral een goed idee als er kinderen op het feest aanwezig zijn die nog in Sinterklaas geloven. Het bezoekje van de Sint is voor hen helemaal een speciaal moment.

Door heel Nederland
Sinterklaasverhuur wordt eigenlijk in alle plaatsen aangeboden. Je kunt Sinterklaas en Zwarte Piet dan voor een vaste tijd huren. Dit kan bijvoorbeeld een kwartier, een half uur zijn. Het is vaak ook mogelijk om Sinterklaas voor een langere tijd te huren, maar meestal is een kwartier of een half uur lang genoeg.

Tal van adressen
Wil je graag een Sinterklaas huren voor je sinterklaasfeest? Dan vind je online tal van adressen waar je een Sinterklaas en Zwarte Piet kunt huren. In november en december is er natuurlijk veel vraag naar Sinterklaasbezoek. Doe de reservering dus op tijd. Zo voorkom je dat alle Sinterklazen al zijn volgeboekt op de dag van jouw Sinterklaasfeest.

Het is ook een mogelijkheid om hier een aanvraag te doen voor het organiseren van een Sinterklaasfeest en het inhuren van een Sinterklaas. Je wordt dan in contact gebracht met verschillende bedrijven en kunt offertes met elkaar vergelijken. Je kunt dan een weloverwogen keuze maken.

Prijzen Sinterklaas huren
De prijzen voor het huren van een Sinterklaas verschillen nogal. Meestal ligt de prijs tussen de vijfentwintig en vijftig euro. Voor dit geld bezoekt Sinterklaas jouw feest een kwartier of half uur. Meestal is strooigoed en snoep bij de prijs inbegrepen. Het kan zijn dat er een vergoeding voor de reiskosten wordt gevraagd. Dit hangt natuurlijk weer af van de plaats waar je het Sinterklaasfeest organiseert.

Verschillende mogelijkheden
Als je een Sinterklaas wilt huren dan heb je een aantal mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld bepalen op welke manier Sinterklaas binnenkomt. Zo kan je ervoor kiezen om de Zwarte Pieten pepernoten en snoep te laten strooien. Of je kunt er tijd voor maken om met de kinderen liedjes te zingen voor de Sint. Of tref wat meer voorbereidingen, zodat de Sint wat persoonlijke dingen over de kinderen kan zeggen.

Echt de moeite waard
Het huren van een Sinterklaas maakt jouw Sinterklaasfeest net even wat spannender voor de kinderen. Ze zijn er echt van onder de indruk. Als je een Sinterklaas inhuurt dan bezorg je de kinderen dus een geweldige middag, waar ze niet over raken uitgepraat. Om die reden is het inhuren van een Sinterklaas dus echt de moeite waard.