Een voetbalwedstrijd of honkbalwedstrijd bezoeken met vrienden ?

Posted by in Vriendenuitje Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Als je met je  vrienden  er eens een weekendje op uit wilt gaan, heb je vele mogelijkheden. Je kunt in het kader van een vriendenuitje bijvoorbeeld een outdoor vakantie in de Ardennen boeken, gaan kanoën in Frankrijk of een voetbalwedstrijd of honkbalwedstrijd bezoeken.  Zelf een vriendenuitje organiseren heeft echter heel wat voeten in de aarde, zeker als je met je vrienden ergens wilt blijven overnachten en een goedkope citytrip wil boeken.

Als jij en je vrienden rond de 18 a 21 jaar zijn, loop je meestal tegen een aantal problemen op. Zo is het voor jongeren zéér moeilijk om zelfstandig een vakantiehuis of groepsaccommodatie te huren en word je als groep bij veel organisaties geweigerd. Dat geldt ook voor citytrips. Veel huiseigenaren en hoteleigenaren verhuren geen vakantiehuizen, groepsaccommodaties of hotelkamers aan groepen jongeren omdat ze bang zijn voor geluidsoverlast of schade aan het pand of inboedel.  Hetzelfde geldt voor het huren van een huisje op een vakantiepark.

Dat is één van de redenen waarom veel jongeren deel nemen aan een georganiseerde jongerenreizen.  Die worden vaak op locaties gehouden waar geluidsoverlast geen probleem is en waarbij er georganiseerde groepsactiviteiten gehouden worden. Je kunt een jongerenreis boeken voor de zomervakantie of herfstvakantie maar er zijn ook speciale wintersportreizen voor jongeren. Bijvoorbeeld in Oostenrijk, Italië of Frankrijk. Vaak wordt er tijdens deze wintersportvakanties voor jongeren ook flink gefeest en is er een aantrekkelijk activiteitenprogramma.

Kortom, als je een vriendenuitje wilt vieren, kan meedoen aan een georganiseerd uitje veel voordelen hebben.