Een website heeft altijd een bepaalde ambitie

Posted by in Zakelijk Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Websites gestructureerd, mooi en gerichte conversie.

Een website heeft altijd een bepaalde ambitie.
Het overgeven van jouw boodschap tot aan de bezoeker en dit is natuurlijk niet alles.
Uw website is het ideale online verkoopkanaal en u wil uiteraard dat de bezoeker een actie uitvoert van online tot offline. Dit kan een online verkoop betekenen maar ook een telefonisch gesprek tot een bezoek aan jouw winkel. Dit is de Call to action dat aan jouw website dient toegevoegd te worden. U kan dus hierbij denken aan:

  • Een offerte aanvraag
  • Inschrijven voor een bepaalde cursus.
  • Het downloaden van een e-book voor e-mail conversie, brochure..
  • Een terugbel verzoek.

Een navigeerbare website.

Via een webdesign bedrijf wil je uiteraard dat jouw website gemakkelijk te navigeren is, zowel via pc, laptop alsook mobiel of tablet. Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt word er beslist binnen de 2 a 3 seconden of hij blijft op jouw website of hij terug op de welbekende x bovenaan klikt. Dit is dan ook zeer belangrijk dat jouw website voldoet aan de eisen van de bezoeker. Goede navigatie, de juiste tekst kwa grootte en kleuren. Felle kleuren, te kleine tekst en zovele andere factoren kunnen dus bepalen of je meer omzet kan halen uit uw bedrijf door middel van een website.

Website en een goede ranking in Google.

Wat heb je liever, betalen voor een goede ranking of niets betalen en bovenaan staan in Google op de trefwoorden waarop jij wil gevonden worden?
Uiteraard is de 2de optie de leukste. Maar uiteraard is dit niet zomaar een optie zonder de juiste instelling, inzet en prijs. SEO is een dure besteding maar uiteraard zal dit op latere termijn zijn vruchten afwerpen via een webdesign bedrijf.

CMS

Vele webdesigners werken met het gratis cms WordPress.
Het wordpress beheersysteem zorgt ervoor dat u als webdesigner vlug een website kan bouwen voor jouw klant. Alles kan toegevoegd worden naar wensen van de klant.