Enkele slimme vakantietips

Posted by in Vakantie on 8 maart 2017 0 comments

Ga je regelmatig op vakantie? Of ga je een periode wat langer op vakantie? En ben je op zoek naar wat slimme tips die je normaal niet zo vaak hoort? Ben je de standaard tips, zoals zorg voor een goede reisverzekering wel zat? Dan ben je hier goed. Het is overigens wel altijd even aan te raden (als we toch de standaard tip even voorbij laten komen) om te controleren welke dekking je al hebt vanuit je zorgverzekering. Zo voorkom je dat je onnodig dubbel verzekerd bent op reis.

Sportschool abonnement pauzeren
Als je een wat langere periode op vakantie gaat, bijvoorbeeld langer dan een maand, dan is het de moeite waard om bij de sportschool even te vragen of je het abonnement kan pauzeren. Bij verschillende sportscholen is dit geen enkel probleem. Hiermee bespaar je toch weer enkele tientjes die je kunt gebruiken om op vakantie lekker van uit eten te gaan bijvoorbeeld.

ik vergelijk het

De thermostaat
Ga je ’s winters op vakantie? Dan doe je er verstandig aan om de thermostaat thuis wat lager te zetten. ’s Winters koelt het sneller af in huis en zal de thermostaat eerder aan slaan. En dat is zonde, als je er niet bent. Dan stook je het lekker op in huis, terwijl je er helemaal niet bent. Zet de thermostaat daarom op iets van 17 graden. Dan zal deze een stuk minder snel aan slaan. De besparing is misschien minimaal op het gebied van euro’s, maar alle beetjes helpen. Het is ten slotte gewoon zonde.

Happy Flight Luggage Porter aangeboden door Cadeau.nl op IetsDoenOfferte.nl

 

Check je abonnement
Als je naar het buitenland gaat dan is er het risico dat je voor verrassingen komt te staan als het gaat om jouw mobiele telefoonrekening. Kijk van tevoren even goed of je een losse bundel moet afsluiten voor het buitenland. Vaak kan dit heel eenvoudig. De nieuwe abonnementen zijn ook al in het buitenland geldig zonder dat je er extra voor moet betalen. Dat is een mooie ontwikkeling op dit moment. Als je het helemaal goed wilt doen en regelmatig op vakantie bent is het slim om eens te kijken of er een voordelig alles in 1 abonnement beschikbaar is, die zowel thuis als mobiel combineert in 1 abonnement, zodat je nog profiteert van wat extra voordelen, zoals extra gratis MB’s. Die kun je dan ook weer in het buitenland gebruiken. Een soort van win-win situatie. Vaak betaal je een stuk minder als je alle abonnementen bij 1 aanbieder onder brengt.

 

Alles in 1 pakket vergelijken

Alles in 1 pakket vergelijken