Eropuit uitstapjes en vakanties voor singles en alleenstaande ouders met kinderen

Posted by in Vakantie Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Als single of alleenstaande ouder heb je veel mogelijkheden om eropuit te gaan. Steeds meer reisorganisaties specialiseren zich in uitstapjes en vakanties voor singles en alleenstaande ouders met kinderen. Op de website singlereizen-online.nl vind je vele mogelijkheden voor singles om er een weekendje of langer op uit te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld als single inschrijven op een wandelweekend, zeilvakantie, wintersportvakantie of wellness weekend. En deze singlereizen zijn voor alle leeftijden, ook voor jongeren van 20 tot 30 en 50, 55 en 60 plussers.

Ook als single ouder zijn er ruime mogelijkheden om er met je kids opuit te gaan. Denk hierbij aan een kampeervakantie in de Ardennen, een strandvakantie in Bergen aan Zee of een skivakantie in Oostenrijk of Italië.  Wel is er bij een eenoudervakantie een limiet gesteld aan de leeftijd van de kinderen die mee gaan. Bij de meeste reisorganisaties is dat maximaal 18 jaar maar bij een enkele organisaties is het ook mogelijk een eenoudervakantie te boeken voor kinderen tot 21 jaar. Daarnaast worden er voor single ouders met kinderen tot 4 jaar speciale eenoudervakanties georganiseerd. Voor deze kleine kids is er een speciaal recreatieprogramma.

Kortom, ook als single of als alleenstaande papa of mama is er volop reisaanbod. Ook in het geval je er een last minute op uit wilt gaan.