Geniet het hele jaar van je kerstverlichting

Posted by in Feestdagen on 10 april 2017 0 comments

Geniet het hele jaar van je kerstverlichting

Vind je Kerst écht de leukste tijd van jaar? Geniet je ook altijd zo van de gezellige kerstverlichting? En vind je het ieder jaar weer lastig om de sfeervolle kerstverlichting op te ruimen? Dan hoeft dat vanaf nu niet meer. Met de onderstaande ideeën, kun je jouw warme kerstdecoraties ook omtoveren tot andere sfeervolle accessoires in huis.

Een origineel kunstwerk

Met canvas en LED-kerstverlichting creëer je een origineel kunstwerk voor in huis. Verwerk de kleine lampjes in een canvas schilderdoek. Deze lampjes kun je aan de achterkant van het doek monteren. Je kunt er van alles mee maken, zoals een naam, afbeelding of contouren. Plaats het doek en de lampjes op een dressoir of kast en je hebt een prachtig verlicht kunstwerk.

kerstXL.nl

Maak een sfeervolle fotowand

Je kunt de kerstlampjes ook gebruiken voor een warme, sfeervolle fotowand. Plaats een aantal spijkers in een muur en hang de kerstlampjes hier speels aan op. Kies vervolgens een aantal mooie foto’s of kaarten uit en hang deze aan de lichtslinger met wasknijpers.

Vaas wordt een echte eyecatcher

Met kerstlampjes maak je van een accessoire een prachtig item in huis. Zo kun je de kerstlampjes om een glazen vaas heen draperen. Hiermee tover je de vaas om tot een echte eyecatcher.

Geef je spiegel een chique look

Heb je een grote spiegel in huis hangen? Geef deze dan een chique look door er kerstlichtjes om heen te hangen. Doe dit in combinatie met fijn draad, zodat de lampjes blijven hangen.

Met kerstverlichting kun je dus eindeloos decoreren. De lampjes zorgen het hele jaar door voor een gezellige, warme sfeer in huis.

lichtslang wit 12 meter 300x300

Op zoek naar nieuwe kerstverlichting?

Als je op zoek bent naar nieuwe kerstverlichting, dan is het een aanrader om te kiezen voor LED-kerstverlichting. Dit is het meest geschikt en zeer veilig. LED-kerstverlichting wordt niet heet en geeft geen hitte af. Hierdoor kun je de lichtjes zowel binnen als buiten gebruiken. Verder geeft het geen straling af, waardoor er dus geen vlekken op een muur ontstaan. Bovendien bespaar je ook nog eens veel energie. Een ander groot pluspunt van LED-kerstverlichting is, dat het gemiddeld 20 jaar meegaat. De verlichting heeft een zeer lange levensduur tot wel 30.000 branduren. Dit betekent dus dat je er jarenlang plezier van hebt.

Led-kerstverlichting van een hoogwaardige kwaliteit

Kies wel altijd voor LED-kerstverlichting van een hoogwaardige kwaliteit. Deze vind je in een gespecialiseerde webshop. Bovendien ben je er dan ook zeker van dat je een garantie op de kerstverlichting krijgt. Het grote voordeel van online kerstverlichting bestellen is, dat je niet de deur uit hoeft. Je kunt er rustig de tijd voor nemen en bestelt de verlichting gewoon vanuit je luie stoel.

gratis verzending

gratis verzending