Goedkoop dagje uit acties

Posted by in Dagje uit Tags: on 31 januari 2017 0 comments

De prachtige zomer dagen zijn weer aangebroken en wil je er natuurlijk op uit trekken met die ene goede vriend of vriendin of je gezin. Vaak kijk je dan ook naar het budget dat je te besteden hebt en dan schikt een dagje uit actie goed. Wist je dat je op de site van Ietsdoenofferte.nl offertes kunt aanvragen en vergelijken en zo tot een goede deal kunt komen?

Hier heb ik alvast een tweetal afbeeldingen toegevoegd die jou wellicht de goede kant op sturen indien je op zoek bent naar inspiratie voor een dagje uit.

Offertes vergelijken en de beste aanbieding kiezen

Het concept van Ietsdoenofferte.nl is eenvoudig: Je vraagt offertes aan voor recreatieve uitjes die je vervolgens vergelijkt en voor de beste deal gaat. Wist je trouwens dat ze je graag kosteloos helpen? Verder krijg je ook volop tips en hulp via hun blog. Ideaal als je leest dat dagjes uit stukken duurder zijn geworden sinds de afgelopen vijf jaar. Tot de grootste stijgers behoren bijvoorbeeld de dierentuin, het museum en het attractiepark. Deze dagjes uit zijn het meeste qua prijs toegenomen sinds de afgelopen vijf jaar. Hierbij kun je denken aan een gemiddelde stijging van de prijs van 19 procent.

Een deel van de stijging in prijzen van dagjes uit heeft te maken met het concurrentie niveau in de recreatieve sector. Om de concurrentie voor te blijven dient geïnnoveerd te worden en daarvoor is geld nodig.