Het kinderfeestje in het bos

Posted by in Kinderfeestje Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Mijn lievelings tante zei laatst: vergelijk offertes altijd om te weten dat je niet teveel betaald. Dit vond ik een erg goede tip en heb dit ook gedaan voor het kinderfeestje van mijn dochter. Op IetsDoenOfferte.nl heb ik een aanvraag geplaatst en kreeg verschillende offertes voor een kinderfeestje. We kregen offertes voor een modeshow, een kookworkshop, een verkleedfeestje en nog veel meer. Maar samen met mijn dochter heb ik gekozen voor het kinderfeestje in hetbos.

Het kinderfeestjes was in het bos

We hadden super veel keuzes voor het kinderfeestje van mijn dochter in het bos. We kregen een offertes van verschillende bedrijven in de buurt. Het bos vond ik een ideale plek want hier konden de kinderen goed hun energie kwijt. Van de boswachterij die we gekozen hadden, kregen we speurtochten aangeboden. Ook konden we een picknick er bij bestellen. Dit hebben we ook gedaan. In de picknickmand zaten allerlei lekkere dingen. Erzaten broodjes in maar ook heerlijke cupcakes die de meiden zelf konden versieren. Mijn dochter heeft de dag van haar leven gehad samen met haar vriendinnetjes. En het kinderfeestje was niet te duur. Daarom is ook mijn tip: ‘vergelijk offertes met elkaar!