High Tea Helmond

Posted by in High Tea Tags: on 28 januari 2017 0 comments

Heerlijke high tea in Helmond

De laatste paar jaar is de high tea ook in Nederland erg populair geworden. En terecht, want er is weinig zo lekker als een high tea. Het idee om tussen de middag heerlijk te ontspannen met thee en gebak, is over komen waaien uit Engeland. In Helmond kun je al zeer voordelig een echt Engelse high tea houden. Op IetsDoenOfferte.nl vind de voordeligste en meest sfeervolle plekken voor een high tea met een klein of groot gezelschap.

 

Een echt Engelse high tea

De “high tea” is een echt Engelse traditie die zijn oorsprong heeft in de 19e eeuw. Het verhaal gaat dat de hertogin van Bedford hier voor het eerst mee begon. In een poging om het middagmaal te combineren met het avondeten, combineerde zij het drinken van thee met een lichte maaltijd. Dat idee werd vervolgens opgepikt in heel Engeland, waardoor de high tea een echte Victoriaanse gewoonte werd. Inmiddels is de traditie wereldwijd bekend, en kan je ook genieten van een high tea in Helmond. Op een etagère worden de verschillende zoete en hartige hapjes uitgestald, wat een chique sfeer geeft aan het feestelijke gebeuren.

 

Feestelijk genieten op Britse wijze

Op IetsDoenOfferte.nl vind je een hoop restaurants die een high tea in Leeuwarden aanbieden. Heb je iets te vieren, of wil je lekker een middagje uitpuffen met je vrienden of familie? Houd dan eens een high tea, en ontspan op een origineel Engelse manier. Een luxe high tea in Helmond beslaat een middag en bestaat uit thee en gebak: muffins en scones mogen natuurlijk niet ontbreken. Vaak worden er ook enkele hartige hapjes geserveerd en sluit je af met een wijntje.

 

Combineer een high tea met een dagje Helmond

Helmond is een prachtige plek om eens een gezellige high tea te houden met een gezelschap. Laat u verrassen door een luxe high tea en wandel daarna door het pittoreske Brabantse plaatsje, of bezoek bijvoorbeeld een museum. Ook als je een van plan bent om een groepsaccommodatie te huren in de omgeving, is het leuk om een high tea in Helmond in te plannen als onderdeel van de vakantie. Zoek op IetsDoenOfferte.nl naar de meest sfeervolle locaties voor een high tea in de buurt.