High tea in Groningen tips

Posted by in High Tea Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Elke 2 maanden ga ik samen met mijn beste vriendin wat leuks doen. Om en om doen we de organisatie van dit uitje of weekendje weg. We zijn zelfs 1x samen 2 weken op vakantie geweest. Dit keer was ik aan de beurt voor de organisatie van een dagje uit. Een High Tea in Groningen leek mij een ontzettend leuk idee. Lekker bijkletsen onder het genot van een kopje thee en lekkere hapjes. Maar ik had niet zoveel tijd om uit te zoeken waar je lekker een High Tea kan doen in Groningen. Daarom had ik een offerte geplaatst op IetsDoenOfferte.nl. Op deze aanvraag kreeg ik erg veel reacties van restaurants in Groningen. Ik kreeg veel offertes in veel verschillende prijsklasse. Voor de High Tea heb ik gekozen voor de offerte die qua prijs in het midden lag en waar de hapjes mij erg aanspraken.


De High Tea was geslaagd

Tijdens de High Tea hebben ik goed kunnen bijkletsen samen met mijn vriendin. Als je elkaar een maand niet gezien hebt dan heb je altijd heel wat tegen elkaar te vertellen. Toen we aankwamen in het restaurant was de tafel al mooi gedekt voor ons. Er waren ontzettend veel lekkere hapjes en erg veel verschillende soorten thee waar we uit konden kiezen. Samen met mijn vriendin heb ik erg genoten van deze High Tea in het hartje Groningen!