High Tea in Rotterdam met mijn vrouw

Posted by in High Tea Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Een half jaar geleden heb ik een erg lekkere High Tea gehad samen met mijn vrouw in Rotterdan. We waren er even lekker tussenuit samen en waren een weekendje weg in Rotterdam. Mijn vrouw is helemaal gek van zoete hapjes. Zelf hou ik meer van  hartige hapjes. Maar er waren hartige en zoete hapjes gemengd. Daarom is een High Tea in Rotterdam ook helemaal perfect voor ons samen. Voordat we het wekeendje weg gingen had ik een aanvraag geplaats hier op IetsDoenOfferte.nl voor een High Tea. Ik kreeg drie offertes van restaurant in Rotterdam. Ik heb gekozen voor een klein maar knus restaurant in de binnenstad van Rotterdam.

Het knusse restaurant was perfect

Het restaurant was ontzettend gezellig ingericht. Alle tafeltjes stonden dicht op elkaar maar dit maakte het erg knus. Er hingen allemaal leuke schilderijtjes aan de muur. De High Tea was ook erg gezellig. Alle lekkere hapjes stonden al klaar toen we het restaurant in kwamen. Het waren echt super veel hapjes. Er waren cupcakes, mini sandwiches , scones en nog veel meer. We konden het niet helemaal op want onze buik zat na een tijde goed vol. Mijn vrouw en ik hebben echt genoten van deze High Tea. De volgende keer ga ik zeker weer een aanvraag plaatsen bij IetsDoenOfferte.nl.