Hulp van de boekhouder bij het organiseren van een personeelsuitje

Posted by in Bedrijfsuitje Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Aangezien onze boekhouder die we wekelijks in huren ook gewoon mee gaat met het personeelsuitje willen we er toch wel voor zorgen dat de kosten aan de kant blijven maar dat het personeel er wel een leuke dag van terug krijgen zonder dat ze het merken dat ik het zo goedkoop mogelijk wil houden. Als ik namelijk zelf de offertes ga vergelijken weet ik zeker dat ik teveel op het geld zou letten en niet op het plezier van het personeel. Zo wil ik ervoor zorgen dat de boekhouder de offertes vergelijken gaat zodat hij ook wel een beetje op de kosten kan letten maar dat hij het personeel maar al te goed kent en zo precies de keuze kan maken waarbij het personeel maar al te zeker een leuke dag van gaat krijgen. Als ik namelijk zelf de offertes ga vergelijken let ik teveel op het geld wat op dat moment niet echt bepaald de bedoeling is geweest. Nu dat de boekhouder de offertes gaat vergelijken kan ik zonder zorgen ervan uit gaan dat hij goed erop let dat de kosten ook aan de lage kant blijven maar ook dat het plezier van het personeel aan de hoge kant blijft. Gelukkig heeft deze man er een beter kijken op dan wijzelf.