Iets doen met je date? Bekijk deze 5 locaties

Posted by in Locaties on 15 maart 2017 0 comments

Het is niet eenvoudig om een leuke date in te plannen. Je moet denken aan wat de ander wil maar ook aan andere aspecten. Is er wel ruimte om te praten zodat je elkaar kunt leren kennen? Bekijk deze 5 opties voor een geschikte eerste date locatie.

Picknicken in het bos
Een gezellige date dat wederom niet veel hoeft te kosten is picknicken in het bos. Dit is echter niet voor iedere date geschikt aangezien niet iedereen zomaar met een vreemd het bos ingaat. Het is gezellig, goedkoop en misschien wel de juiste start van een relatie.

Naar de winkels
Samen winkelen geeft je het voordeel dat je meteen wat leert over de smaak van de vrouw. Je merkt ook snel of de vrouw het om het geld gaat of juist helemaal niet op het geld let. Door te kijken hoe de vrouw met geld omgaat kun je goed inschatten of dit bij je past.

Dierentuin
Wie houdt er niet van om rustig rond te lopen en verschillende soorten dieren te bekijken? De dierentuin is een perfecte locatie om elkaar te leren kennen. Een eerste date zoals de dierentuin maakt indruk en geeft je de mogelijkheid om zonder veel poespas met elkaar te praten.

 

Naar een terras
Het terras is een van de betere locaties voor de eerste date. Je kunt op de locatie eenvoudig elkaar leren kennen en het kost ook niet veel geld. Als je weg wil dan is dit zo geregeld op een terras en ook voor de veiligheid is het een geschikte date locatie. Een terras is immers vaak bevolkt met andere mensen.

Naar een café
Net zoals naar het terras gaan is ook het café een ideale plek om elkaar te leren kennen. Als je op je budget moet letten dan hoeft het ook niet veel te kosten. Een paar drankjes maximaal en je kunt elkaar op een openbare plek ontmoeten.

vergelijken dates

vergelijken dates