IetsDoenOfferte.nl helpt je simpel in een paar stappen met een moeder zoon uitje

Posted by in Workshop Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Welkom weer op mijn blog,

Misschien weten jullie dit nog niet van mij, maar mijn band met mijn moeder is heel sterk. We doen vaak leuke dingen samen zoals stappem en samen nieuwe restaurantjes ontdekken om heerlijk te eten. Eens per jaar houden we dan ook samen een moeder zoon uitje. We doen dit inmiddels al meerdere jaren. Zo hebben we samen al eens een high tea middagje gedaan en zijn zelf als eens een weekendje naar Londen geweest. Omdat ik het deze keer graag wil combineren met mijn hobby, gaan we samen een kookworkshop doen. Omdat je alles tegenwoordig online met elkaar vergelijkt heb ik dit dus ook gedaan voor ons moeder-zoon uitje. 

IetsDoenOfferte.nl helpt je simpel in een paar stappen

Allereerst wil ik jullie iets grappigs en leuks mededelen. Namelijk dat ik in eerste instantie een overload aan reacties van bedrijven kreeg. Het werkt namelijk zo. Op de website van IetsDoenOfferte.nl typ je dus in waarna je op zoekt bent. Ik typte daar dus in: “een leuke workshop voor met zijn tweeën”. De respons van bedrijven daarop was enorm. Ik kreeg allerlei opties voor workshops, bijvoorbeeld een dj workshop, sieraden workshop, Tha Chi workshop, pottenbakker workshop etc. Je kon het zo gek niet bedenken. Maar omdat ik dus alleen op zoek was naar een kookworkshop, moest ik mijn zoekopgave veranderen. Nadat ik het juist had ingevoerd kreeg ik alsnog veel aanbod. Ik kreeg een offerte van verschillende bedrijven en kon eenvoudig mijn keuze maken. Alles werd dus in een paar stappen geregeld.

Ik heb inmiddels de workshop gehad en ik ben nu nog fanatieker geworden en heb een hoop leuke ideeën opgedaan.. Heb ik jullie inmiddels al een beetje nieuwsgierig gemaakt, dan weet je wat je moet doen.