Kinderfeestje organiseren tips

Posted by in Kinderfeestje Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Ik ging een kinderfeestje organiseren voor mijn lievelingsnichtje. Ik ben dol op haar en het liefst ben ik er elke dag om  met haar te spelen. Dit weten haar ouders ook en ze zijn zo lief om mij ook erg veel binnen te laten in het gezin, ik ben altijd welkom op elke tijd. Toen we het hadden over haar zesde verjaardag en het nu echt tijd werd voor een feestje, een partijtje, zei ik dat ik wel mee wilde helpen met het kinderfeestje organiseren. Mijn zus vond dit alleen maar leuk, ze heeft een druk leven en volgens mij komt het haar soms wel goed uit als ik wat van haar overneem. Op internet zocht ik naar een kinderfeestje organiseren, gewoon om te kijken of ik op wat ideeën kon komen. Zo waren er mogelijkheden om naar een speeltuin/park te gaan, of een binnen speel terrein. Maar ook kon je bijvoorbeeld een clown inhuren, of iemand die de kinderen begeleidde in een heuse speurtocht. Allemaal leuke dingen dus! Een kinderfeestje organiseren ging dan ook makkelijker dan gedacht. We bleven thuis, en besloten met de kinderen de buurt te verkennen door middel van een speurtocht. Ze vonden het geweldig.