Leuke verhalen van onze bezoekers over een dagje uit of dagje weg in Nederland

Posted by in Eropuit Tags: on 28 januari 2017 0 comments

Verhaal 1 is van  Mariska uit Dordrecht:
Dankzij deze website heb ik een geweldige dag gehad en veel gelachen, ik zocht namelijk op dagje uit Nederland en kwam op deze site terecht. Ik wou met mijn familie een dagje iets gaan doen wat we allemaal leuk zouden vinden en het moest ook betaalbaar zijn, dus ging ik zoeken via de website. Ik had al eerder van deze site gehoord en dus klikte ik er op. Met wat ik zag was ik echt heel erg blij want ik kon een aanvraag doen, dan zoeken hun een geschikte activiteit en je krijgt altijd de voordeligste. Een kennis van mij zocht een keer een catering bedrijf en toen ging hij ook op deze site zoeken, hij kreeg uiteindelijk een zeer goeie catering voor een zeer mooie prijs, dus ik had er eigenlijk al vertrouwen in. Na het forumilier te hebben ingevuld had ik al snel de 1e reacties. Hieruit heb ik het beste wat bij ons paste gekozen.

De dag zelf was echt super leuk, we zijn met z’n allen naar een pretpark geweest bij ons in de buurt en hebben ons echt vermaakt, normaal is het een heel gedoe om een dagje uit in Nederland te regelen maar dankzij deze website was het geen enkel probleem, ze hebben ons al het werk uit handen genomen wat af en toe erg fijn is. Ik vind het bijna erg om nog een keer gebruik te maken van hun diensten omdat ze er geen geld voor vragen. Ik kan het haast niet geloven want ze moeten best wel wat moeite doen.

Verhaal 2 is van Belinda uit Beuningen:
Ik ben moeder van twee leuke en spontane dochters. Twee of drie keer per jaar gaan we naar een stad shoppen in Nederland. Een dagje uit Nederland is erg leuk. Er zijn zoveel leuke steden in ons land en overal is wel wat anders te beleven. Dit keer wilde we ook wat anders gaan doen tijdens ons dagje uit nederland dan andere jaren. Mijn dochter kwam op het idee om een workshop te gaan volgen in Rotterdam. Op IetsDoenOfferte.nl hebben we een offerte geplaatst voor een workshop. Daar kregen we erg veel reacties op van bedrijven. Er kwamen wel 8 reacties met allemaal verschillende workshops. Samen met mijn dochters heb ik gekozen voor een workshop digitale fotografie.

De vrouw die de workshop gaf was erg spontaan en duidelijk in de uitleg. Het doel van de workshop was om je mogelijkheden in het fotograferen met je digitale camera te verbeteren. Ook was het doel om veel te leren van de mogelijkheden van je digitale camera. We hadden aangegeven dat we vooral foto’s wilden maken en zo weinig mogelijk saaie theorie. Dit deed de vrouw die de workshop gaf erg goed. Tijdens het fotograferen gaf ze ons de uitleg. Het was erg mooi weer dus we konden Rotterdam in om van alle mooie dingen foto’s te maken.

Na de workshop ben ik nog gezellig met mijn meiden de stad Rotterdam ingegaan om lekker te shoppen. Het was een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar!

Verhaal 3 is van Dorien uit Groningen:
Van mijn school kreeg ik de opdracht om een leuk dagje uit te organiseren in een leuk dorp of een leuke stad in Nederland. Ik vond het moeilijk om iets te bedenken dus heb op IetsDoenOfferte.nl een paar offertes aangevraagd voor een leuk klassenuitje in de regio Utrecht. De eerste en de beste offerte sprak me al gelijk aan, dit was een stadwandeling door de stad Utrecht met een gids die ons zou begeleiden. We hebben al zoveel gedaan met onze klas dat het nu toch wel moeilijk was om iets te verzinnen wat we nog niet gedaan hadden.


Stadswandeling
We hebben een super leuke dagje uit in gehad, we kwamen aan in Utrecht en hebben eerst even rustig opgezocht waar we moesten zijn. Daar dichtbij hebben we wat gedronken op het terras en na een uurtje naar de deskundige stadsgids gegaan voor de tour.

We hebben eerst de Domtoren en de Domkerk bekeken, dit zijn misschien we de bekendste bezienswaardigheden van Utrecht. Maar we hebben nog veel meer leuke en interessante kerken en monumenten bezichtigd. De deskundige gids heeft ons veel over de geschiedenis en de toekomst van de regio Utrecht vertelt.  Na de leuke en interessante stadswandeling door Utrecht zijn we nog even met de hele klas de stad in gegaan en hebben we daar 2 uurtjes mogen shoppen en op een trasje gezeten.

Wij hebben een hele leuke dag gehad dankzij IetsDoenOfferte.nl!


Verhaal 4 is van 2 zussen:
Samen met mijn grote zus doe ik een keer in het half jaar iets leuks in Nederland. We gaan meestal een dagje uit, maar af en toe gaan we ook naar het buitenland als we daar wel tijd voor hebben. Dit jaar wilde we lekker in Nederland blijven maar we wisten niet wat we moesten doen. We zijn via Google op internet de website van IetsDoenOfferte.nl tegen gekomen. Daar hebben we een aanvraag geplaatst voor een dagje uit met zus. We kregen daar 8 reacties op van verschillende bedrijven door heel het land. We hebben de offertes even bekeken en gekeken welke we het leukste vonden en qau prijs technische ook het beste bij ons paste.. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een leuke dag shoppen in Maastricht. Samen zijn we naar Maastricht gegaan en hebben we heerlijk geshopt.

Na het shoppen zijn we gaan eten

Na het shoppen hebben we lekker wat gegeten in een ala carte restaurant in Maastricht. Hier hebben we heerlijk rustig en lekker kunnen eten. Ik zelf had een hele lekkere viscombinatie, hier kreeg ik allemaal verschillende stukjes wit vis. En me zus had een heerlijke pasta op wat haar voorkeur had. Na het lekkere eten in Maastricht zijn we weer naar het station gegaan om naar huis te gaan met de trein. We hebben in de trein na gepraat van ons ontzettend gezellig dagje in Maastricht en nog even de kleding bekeken die we hadden gekocht.

Verhaal 5 is van Ilse en haar vriend uit Amsterdam:
Samen met mijn lieve vriendje wilde ik een keer iets typisch oud Nederlands gaan doen. We zijn gaan zoeken maar kwamen er niet uit. We hebben aantal dagen gezocht naar een leuk dagje uit maar konden het niet vinden. We hebben IetsDoenOfferte.nl ingeschakeld en een aanvraag geplaatst voor een dagje uit in Nederland. We kregen een aantal offertes terug van bedrijven, waaronder een leuke dag in Volendam. In Volendam zijn er veel snuffelwinkeltjes, restaurants, terrasjes en natuurlijk een mooi uitzicht op de haven.  Dat wilde we gezellig met elkaar combineren en hebben hiervoor gekozen.

Samen zijn we richting Volendam gegaan met de trein om daar een gezellige dag van te maken. We hebben na de reis naar Volendam eerst van alles bekeken, winkeltjes in geweest en daarna een heerlijk terrasje gepakt in het zonnetje aan de haven. Na een hapje en een drankje zijn we weer verder gegaan. We hebben een heerlijke dag gehad met z’n tweeën in Volendam. We zijn langs allemaal mooie ouderwetse huisjes geweest en hebben zelfs een mogen bezoeken hoe het er van binnen uit zag. We hebben een top dag gehad! Helaas hebben we geen bekende nederlanders gezien zoals Jan Smit of Nick en Simon 🙁 Na de leuke dag in Volendam zijn we op de terugweg richting huis lekker gaan eten in een restaurant langs de snelweg waar ze heerlijke hapjes hadden.