Magento webshop laten maken

Posted by in Zakelijk on 2 februari 2017 0 comments

Indien je een webwinkel of webshop wilt laten maken is het CMS Magento een verstandige keuze. Een Magento webshop is van alle gemakken voorzien. Het is dan ook niet voor niets het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld. Een Magento webshop laten maken doe je bij internetbureau Brancom.

Professionele webshop laten maken

Met een Magento webshop kun je alles bieden aan de doelgroep wat nodig is. Denk aan product aanbiedingen, gerelateerde producten, persoonlijke content en nieuwsbrieven. Met een professionele Magento webshop zijn up-sells en cross-sales een standaard gegeven. Door middel van actuele rapportages heb je een goed overzicht van bestellingen, facturaties, zoekopdrachten en nog veel meer.

Magento webshop laten bouwen

Allereerst is het belangrijk om het concept uit te werken. Dit kan door middel van een sitemap en wireframes. Het wordt dan inzichtelijk welke pagina’s en modules er gebouwd moeten worden. Vervolgens dient de webshop ontworpen te worden. Uiteraard wordt de huisstijl van je bedrijf toegepast in het ontwerp. Wanneer het ontwerp goedgekeurd is kan de Magento webshop gebouwd worden. Je krijgt indien gewenst een training over de werking van het Magento systeem zodat je alles gemakkelijk kunt beheren.

Magento webshop laten maken door Internetbureau Brancom

Een Magento webshop laten bouwen is niet alleen het ontwerp en de techniek. Het is belangrijk dat de webwinkel ook qua snelheid geoptimaliseerd wordt. Een bezoeker dient immers snel te kunnen vinden wat hij zoekt op jouw webshop anders gaat deze direct naar je concurrent. Ook hier zijn wij gespecialiseerd in. Wanneer de Magento webshop éénmaal goed draait is het nog van belang om gevonden te worden in de zoekmachines. Door o.a. de juiste techniek, content, zoekwoorden en het gebruik van backlinks zorgen wij dat jouw webshop hoog zal ranken in de zoekmachines.

Magento 2 webshop

Sinds 2016 is Magento 2 op de markt gekomen. Dit is de nieuwste versie van het e-commerce CMS. Indien je een nieuwe webshop wilt laten maken is het verstandig dit in Magento 2 te laten uitvoeren. Wanneer je een grote uitbreiding wilt doen is het wellicht ook slim om nu over te stappen naar Magento 2. Magento 1 wordt per augustus 2018 namelijk niet meer ondersteund. Tegen die tijd dient iedere webwinkel dus over te stappen naar Magento 2. Door nu al te starten met Magento 2 kun je dus op de lange termijn extra kosten besparen. Een Magento 2 webshop laten maken is voor Internetbureau Brancom geen enkel probleem!

Wat te doen als je een Magento webshop wilt laten maken?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Op onze website tref je meer informatie aan over ons bedrijf, onze werkwijze en recent opgeleverde projecten.