Met mijn dochter een high tea in Amersfoort

Posted by in High Tea Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Een keer in het jaar ga ik met mijn dochter iets leuks doen, dan kunnen we lekker bijkletsen en houden we een goede band tussen elkaar. Meestal verzint mijn dochter dit allemaal maar dit jaar weet mijn dochter niet dat ik dit geregeld heb. Ik heb gekozen voor een leuke high tea Amersfoort. Ik heb via IetsDoenOfferte een offerte aangevraagd voor een leuke dagje in Amersfoort. We kregen 8 offertes toegestuurd en we hebben deze offertes allemaal vergeleken met elkaar zodat we niet teveel betalen voor een uitje. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de high tea.

High tea was super

Om 12:00 uur waren we aangekomen in Amersfoort, toen hebben we eerst even lekker geshopt want we waren nog beetje te vroeg. Er waren heel veel leuke winkels die we bij ons in de buurt niet hebben. We hadden de high tea om 2 uur afgesproken. De tafel was mooi gemaakt met een mooi tafelkleed en lekkere hapjes en thee. We werden erg vriendelijk door het personeel geholpen. Er waren veel zoete hapjes maar ook heerlijke hartige hapjes, er was een variatie tussen koude, warme, gezonde en ongezonde hapjes. Na de high tea hebben we nog een mooi rondje gemaakt door Amersfoort en leuke dingen gezien. Daarna hebben we de taxi gebeld en hebben we lekker nagepraat van de dag.

We hebben echt een super leuke dag gehad met z’n tweetjes! Volgend jaar gaan we zeker weer een offerte aanvragen voor ons uitje bij IetsDoenOfferte!