Mooie feestlocatie voor opa zijn verjaardag

Posted by in Feestzaal en Trouwlocatie Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Mijn opa is vorige maand 85 jaar geworden en wat een leeftijd :). Dit was dus een reden voor een feestje. Samen met mijn zus moest ik het feest organiseren. Als eerste gingen we op zoek naar een feestlocatie bij ons in de buurt. Het moest niet een te grote feestlocatie zijn. We hadden alleen de familie en goede vrienden van onze opa uitgenodigd. Voor de feestlocatie hadden we een aanvraag geplaatst op IetDoenOfferte.nl. We kregen ontzettend veel reacties en offertes van bedrijven. We hadden gekozen voor een kleine zaal in een kasteel dicht bij onze woonplaats. Mijn opa vond het een prachtige plek en was helemaal gelukkig met onze keuze.

De gezellige avond in de feestlocatie van het kasteel
De avond begon met een optreden van de jongste kleinkinderen die wat leuks hadden voorbereid. De jongens deden een toneelstukje en de meisjes hadden een dansje gedaan. Een oude vriend van mijn opa vertelde op het feest een geweldige speech over de leuke dingen die ze vroeger hadden meegemaakt. Mijn opa werd hier erg emotioneel van. Samen met mijn zus liet ik foto’s zien van opa met zijn kleinkinderen en we vertelde daar leuke dingen over. De hapjes voor deze avond waren erg lekker. Ik had een cateringbedrijf geregeld die de hele avond zorgde voor de hapjes. Voor de jonge mensen in de familie hadden we een cocktailbar geregeld. Je kon ze zelf maken of de man achter de cocktailbar kon er een voor je maken. Toen ik mijn opa naar huis bracht, bedankte hij mijn zus en mij voor de goede organisatie en de gezellige avond. Mijn zus en ik waren erg blij dat mijn opa een geweldige avond heeft gehad.