Na een weekend weg moet je helaas weer wassen

Posted by in Weekendje weg Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Een weekendje weg, het is natuurlijk fantastisch. Maar aan al het moois komt ook weer een eind en thuis zullen de normale activiteiten weer voldaan moeten worden. Zo is er een week lang niks gewassen en dat zal u thuis weer moeten doen. Wij zullen voor u de mogelijkheden omtrent het wassen van kleding na een vakantie opsommen, zodat u weet wat de meest geschikte manier hierin zal zijn.

In de wasmachine

Wanneer u thuis een wasmachine heeft is het natuurlijk handig om hiermee uw kleding te wassen. U moet echter wel rekening houden met de kwaliteit van de wasmachine, maar ook zeker de inhoud ervan. Wanneer u een gezinsuitbreiding heeft gehad doet u er goed aan om nadenken over het kopen van een wasmachine. Vaak zal uw huidige wasmachine niet meer voldoende capaciteit hebben om de was weg te werken en dit wilt u voorkomen.

Met de hand wassen

Natuurlijk kunt u ook kleding met de hand wassen. Vaak zijn dit kledingstukken die niet geschikt zijn voor in de wasmachine en ook nog eens op een lage temperatuur gewassen moeten worden. Zorg ervoor dat u te allen tijde de juiste wasmiddelen gebruikt, want sommige middelen kunnen bijvoorbeeld niet gebruikt worden in combinatie met witte of juist bonte was.

Drogen van de kleding

Natuurlijk kan de was niet meteen de kast in, maar moet het ook gedroogd worden. Vaak heeft u ook nog een droger in huis, maar in sommige gevallen is dit niet eens nodig. In de zomerse periode is het over het algemeen relatief droog en schijnt ook de zon nog eens. Is dit het geval? Dan raden wij u aan om de kleding buiten op het droogrek te hangen, zodat u de droger niet hoeft aan te zetten. Een droger verbruikt namelijk enorm veel stroom en op deze manier kunt u dus kosten kan minderen.