Nieuwe uitdaging? Kookworkshop volgen!

Posted by in Workshop Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Soms ben je toe aan iets nieuws. Gewoon om je gedachten te verzetten, om andere mensen te leren kennen of gewoon omdat je echt iets nieuws wilt leren. Een kookworkshop volgen is dan misschien wel iets voor jou. Bijvoorbeeld wanneer je glutenvrij wilt leren koken of omdat één van je kinderen vegetarisch is en je ook voor haar lekker wilt koken. Misschien zelf met haar. Want een kookworkshop doe je in groepen van minimaal vier personen.

Nieuwe technieken of ingrediënten leren gebruiken bij kookworkshop
Bij een kookworkshop ga je met een groepje mensen nieuwe kooktechnieken leren of nieuwe ingrediënten gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van koken met insecten? Koken met bier is natuurlijk voor mannen een interessante uitdaging, dus wie weet krijg je je man en mannelijke gezinsleden ook mee naar een kookworkshop. Dan wordt het een soort gezinsuitstapje.

Wereldkeuken op het menu
Een andere optie is de keuken van je favoriete vakantiebestemming leren kennen. Bijvoorbeeld Thais, Italiaans of Spaanse Tapas. Bij Keukenvuur zijn er wel 20 verschillende kookworkshops. Op de kookworkshops leer je de geheime ingrediënten waarmee je je favoriete vakantievoedsel zelf op tafel kunt zetten.

Kookworkshops bij je thuis of in professionele keuken
Voor een kookworkshop hoef je niet eens de deur uit, maar het kan wel. De locatie in Utrecht biedt ruimte aan kleine en grote groepen. Hoe groter de groep, hoe minder je betaalt per persoon zo kost een kookworkshop € 100 per persoon wanneer je met zijn vieren komt, maar slechts € 40 wanneer je met zijn tienen komt.

Keurmerk kookworkshop
Bij alle kookworkshops worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt. Dit komt de smaak ten goed en natuurlijk is het ook gezonder. Ook werken we volgens de wettelijke hygiëne eisen waardoor we ook het keurmerk kookworkshop hebben weten te behalen.

Speciale kookworkshop voor alleenstaande
Ook voor mensen die regelmatig alleen voor zichzelf koken zijn er workshops. Je leert van een expert de lekkerste maaltijden bereiden in kleine porties. Ook zijn er workshops waar je meer leert over eten met medicinale werking en leer je over bewaren en houdbaarheid. Gezondheid en gezellig zijn dingen die samen hangen met koken. Bij alle kookworkshops zijn de drankjes dan ok inbegrepen bij de prijs.