Op zoek naar aanbiedingen Parijs?

Posted by in Weekendje weg on 22 mei 2017 0 comments

Op zoek naar aanbiedingen Parijs?  

Op zoek naar aanbiedingen naar Parijs? Dan vind je deze al snel online. Er zijn verschillende soorten aanbiedingen naar Parijs, die allemaal zijn afgestemd op het vervoer. Zo kun je hier voordelig naar toe reizen met de bus, trein, auto of het vliegtuig.

 

Busreis naar Parijs

Een busreis naar Parijs is erg comfortabel. Je hoeft niets te doen en zit relaxed in de bus. Je reist dan ook erg onbezorgd. Vaak is er een reisleider in de bus aanwezig, die je alle mooie plekjes van Parijs laat zien. Het kan ook zijn dat de buschauffeur de gids is. De reisleider weet de weg naar alle bezienswaardigheden en kan je hier je alles over vertellen.

Treinreis naar Parijs

Als je op zoek bent naar een aanbieding voor een stedentrip naar Parijs, is het ook een optie om eens aan een treinreis te denken. Met de Thalys reis je binnen 3,5 uur naar deze wereldstad. De hogesnelheidstrein rijdt meerdere keren per dag vanuit Amsterdam en Rotterdam naar station Gare du Nord. Dit station is gevestigd het in het centrum van Parijs.

 

Autoreis naar Parijs

Vind je het fijn om met je eigen auto te rijden? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een autotrip naar Parijs. Met de auto reizen is ideaal, omdat je dan zelf bepaalt hoe lang je over de reis doet. Zo kun je geregeld stoppen onderweg of eerst een andere plaats ontdekken, voordat je naar Parijs rijdt. Vanuit Nederland rijd je binnen ongeveer zes uur naar deze stad toe. Als je met de auto naar Parijs wilt reizen, is het een advies om een goede wegenkaart te kopen. Houd er ook rekening mee dat je op tolwegen rijdt.

Vliegreis naar Parijs

Er zijn tal van fijne aanbiedingen naar Parijs waarbij je het met het vliegtuig naar deze stad reist. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks vluchten naar Parijs. De vliegreis duurt een uurtje. Vanaf het vliegveld ben je binnen drie kwartier in het centrum. Dit betekent dus dat je heel snel kunt genieten van een geweldige citytrip in Parijs.

 

Parijs is een stad die iedereen een keer gezien moet hebben. Er is hier ontzettend veel te zien. Zo is de Eiffeltoren natuurlijk dé mustsee. Verder kun je trekpleisters als de Arc de Triomph, Sacre Coeur, het Louvre en de Notre Dame ook niet overslaan. Of maak een boottocht over de Seine en ontdek Parijs vanaf het water.

 

Zin in een drankje? Geniet dan op een van de vele terrasjes van een heerlijke Franse wijn en rust lekker uit. Verder kun je ook goed shoppen in deze stad. Er zijn tal van winkelcentra gevestigd, waar je de prachtigste kleding vindt. Of maak een wandeling door een van de duurdere wijken, waar de winkels zijn gevestigd van dure designers.