Organiseer een geslaagd kinderfeestje voor je 10-jarige zoon

Posted by in Kinderfeestje Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Viert jouw zoon bijna zijn 10-jarige verjaardag? Dan wil je hem natuurlijk een geweldig kinderfeestje bezorgen. Het kan alleen wel erg lastig zijn om originele en leuke activiteiten te bedenken voor zijn kinderfeestje. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. IetsDoenOfferte.nl heeft de leukste activiteiten voor een stoer jongensfeest voor je op een rijtje gezet.

Stoere jongens van 10 jaar houden van lekker stoeien, rondrennen en actie. Een rustig kinderfeestje zal het dus niet worden. Het moet een kinderfeestje zijn vol met actie, spanning en sensatie. Een feestje waarin ze hun energie kwijt kunnen. Laat de jongens dus rondrennen in het bos. Kies voor sportief BMX-en of cool surfen. Of wat dacht je van lasergamen of paintballen?

Spannende speurtocht in het bos
Jongen van 10 jaar willen rennen. Zet dus een ouderwetse speurtocht uit in het bos en laat ze lekker hun gang gaan. Je kunt de speurtocht een thema geven of kies voor een interactieve speurtocht, waarbij gebruik wordt gemaakt van sms’jes, whatsapp en internet.

speurtocht in het bos

Sportief BMX-feestje
Organiseer een BMX-feestje voor stoere boys. Ze leren fietsen op een echte BMX, waarbij ze door bochten en over bulten rijden. Je kunt een kinderfeestje boeken op een BMX-baan, maar het is ook mogelijk om BMX-fietsen te huren en ermee naar het bos te gaan.

Coole surfclinic
Trakteer je zoon op een cool kinderfeestje op het strand en leer hem en zijn vrienden surfen. Geef de jongens op voor een surf clinic waarbij ze alles leren over surfen. Natuurlijk staan ze ook met een surfboard in de zee. Ze leren surfen onder begeleiding van een professionele surfleraar.

Coole surfclinic

Energieke lasergame
Laat de kids een stoere strijd uitvechten in de luchttijdens een outdoor lasergame. Voordat de lasergame begint, krijgen de jongens eerst een uitgebreide uitleg over de werking van de stoere laserwapens en hoe het spel werkt. Daarna kan de strijd beginnen.

Stoer paintballen
Organiseer een stoer kinderfeestje met paintball. Laat de kids elkaar uitschakelen met een veilige paintball wapenuitrusting. De boys zullen genieten van een enorm spannend gevecht met kinderpistolen die zachte waterverfkogels afvuren.

Gratis aanvraag plaatsen
Staat er in dit artikel een activiteit voor het kinderfeestje van je 10-jarige zoon? Dan kan je hier gratis een aanvraag voor een offerte plaatsen. Wij brengen je dan weer in contact met de juiste organisaties die kinderfeestjes organiseren. Je krijgt dan informatie en offertes toegestuurd. Deze offerte kun je weer met elkaar vergelijken en zo vind je al snel een geslaagde, stoere en spannende activiteit voor het kinderfeestje van je zoon.