Radio 538: De nummer 1 hit zender van Nederland luisteren tijdens je activiteit

Posted by in Eropuit on 18 april 2017 0 comments

Radio 538: De nummer 1 hit zender van Nederland luisteren tijdens je activiteit
Of je nu je werkdag wilt opvrolijken, lekker wilt chillen op je vrije dag of een vet feest wilt geven in het weekend, als je radio 538 aanzet wordt elke dag meteen een stuk leuker. De hele dag door hoor je de nieuwste hits, aangevuld met moderne klassiekers. De playlist van 538 bestaat vooral uit heel veel pop, dance en r&b en tussendoor vermaken de diverse top dj’s je met heel veel zinnige en gezellig onzinnige info.

Top shows met top dj’s
Radio 538 is één van de populairste zenders van Nederland. Natuurlijk omdat je er de hele dag lekkere muziek hoort, maar zeker ook vanwege de top dj’s. Al sinds 2000 kun je elke doordeweekse ochtend wakker worden met Edwin Evers en zijn ochtendshow ‘Evers staat op’. En sinds twee jaar kom je thuis uit je werk met ‘De Coen en Sander Show’, gepresenteerd door het populaire duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Tussendoor houden Menno de Boer, Frank Dane en Mark Labrand je in beweging met hun programma’s gevuld met de lekkerste nieuwe hits. Alles onder het motto ‘The Beat of the Moment’.

The Beat of the Moment
Heb je overdag een keer niet naar Radio 538 kunnen luisteren? Geen nood, in de avond wordt je bijgepraat over de meest populaire hits van het moment in ‘Trending Tracks’ en de dag wordt afgesloten door ‘De Avondploeg’. Je weekend start bij 538 al op vrijdagmiddag met de Top 40, gevolgd door de Frank en Vrijdagshow, de Global Dance Chart en vanaf 23 uur is het partytime met A State of Trance met Armin van Buuren. Geef je op zaterdagavond een feestje, dan hoef je ook alleen maar 538 aan te zetten en je zit eerste rang bij Martin Garrix, Hardwell en Afrojack!

538 Playlist
En wil je een bepaalde plaat nog eens beluisteren of weten van wie dat een coole nummer was, wat net langs kwam? Check dan eens de website playlist24.nl. Hier kun je namelijk heel gemakkelijk de playlist van radio 538 opvragen. Je ziet dan in één oogopslag alle nummers die de afgelopen uren voorbij gekomen zijn én je kunt ze ook direct beluisteren of opzoeken op Spotify. Zo kun je ook je eigen Playlist samenstellen van alle heerlijke muziek die je op 538 gehoord hebt. Ideaal voor je volgende feestje!