Radio luisteren tijdens jouw feestje

Posted by in Feest Tags: on 31 januari 2017 0 comments

SLAM! Het radiostation dat je energie geeft

‘Play Music, Play Life’. Dat is de slogan van hét radiostation voor jongeren, SLAM! En muziek is ook waar alles om draait bij SLAM! Luister je naar SLAM! dan krijg je een ‘hoog tempo, veel muziek en weinig gepraat’. SLAM! is de zender voor jonge, trendy mensen die van lekkere snelle muziek houden. Muziek die energie geeft, muziek waar je een feestje mee kan bouwen. SLAM! geeft je non-stop de beste en nieuwste dance en urban.

Digitaal platform en radio luisteren on demand

Natuurlijk ben je veel meer online dan dat je radio luistert. Daarom is SLAM! ook geen standaard radiostation, maar eigenlijk meer een digitaal platform op internet, dat ook nog een FM-frequentie heeft. Op die FM-frequentie kun je dus vooral heel veel dance beluisteren, van deephouse tot EDM en van gevestigde namen tot aanstormend talent. Op de vrijdag kun je de hele dag mixen van bekende dj’s beluisteren in de SLAM! Mix Marathon. Van Don Diablo bijvoorbeeld of de Partysquad. Overdag maken acht dj’s radio van 6 uur in de ochtend tot middernacht. In de nachten is er SLAM! Non Stop.

Vijf digitale radiokanalen

De website van SLAM! biedt je vooral interessante nieuwtjes, vette filmpjes en coole lijstjes. En natuurlijk muziek, heel veel muziek. Je kunt er switchen tussen een vijftal digitale radiokanalen: SLAM! Livestream, SLAM! Non Stop, The Boom Room, SLAM! Hardstyle en Juize. En je vindt er altijd de nieuwste videoclips van jouw favoriete artiesten. En, ook erg handig, je kunt er alle radioprogramma’s terugluisteren op een moment dat het jou het beste uitkomt. Radioluisteren on demand dus. Ideaal als je een feestje wilt bouwen en lekkere muziek wilt. Je hoeft alleen SLAM! maar op te zetten en de rest gaat vanzelf.

SLAM! Playlist

En dan is er natuurlijk nog de SLAM! Playlist. Een must als je op de hoogte wilt blijven van alle vette nieuwe platen die wekelijks verschijnen. Als je niets wilt missen, maar zelf niet altijd tijd hebt om alle nieuwe muziek te checken, hoef je alleen maar de verschillende Playlists bij te houden. Op de site of op Spotify, wanneer het jou uitkomt, onderweg naar school of werk of tijdens het sporten. SLAM! heeft Playlists voor allerlei genres, die wekelijks aangevuld worden met de nieuwste tracks, zodat je voortdurend op de hoogte bent van de nieuwste muziek.