Romantisch dagje uit met mijn vriend

Posted by in Dagje uit Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Ik wilde weer een keer een leuk romantische dagje uit met mijn vriend. Ik wist niet wat ik moest organiseren als verrassing. Ik vind het altijd heel moeilijk om iets leuks te verzinnen. Gelukkig vond ik IetsDoenOfferte.nl! ik heb hier een aanvraag geplaatst voor een romantisch dagje uit. Ik heb daar een aantal reacties op gekregen van verschillende bedrijven. Ik heb gekozen voor een romantische lunch in hartje Amsterdam. ik heb contact opgenomen met het restaurant in Amsterdam wat mij wel aansprak, ik heb een dag afgesproken en heb vervolgens ook een leuke dag in elkaar gezet. We gingen eerst lekker shoppen, mijn vriend vindt shoppen namelijk heel leuk. daarna even naar madame Tussauds en vervolgens lekker lunchen. We moesten dus lekker vroeg op.

De dag was geslaag!

Na al het regelen heb ik ervoor gezorgd dat mijn vriend vrij was. We zijn gezellig naar Amsterdam gegaan. Het is niet ver van ons af dus dat kwam goed uit, we zijn lekker op de fiets gegaan. Zijn we lekker gaan shoppen en naar madame Tussauds geweest. gelukkig vond me vriend dat allemaal al leuk. daarna hebben we een hele romantische lunch gehad. Het was een beetje schemerig en we hebben lekker van elkaar kunnen genieten! Kortom het was een top dag!