SIMS 5 spelen tijdens je vakantie?

Posted by in Vakantie on 16 februari 2017 0 comments

The SIMS was jarenlang een ontzettend populair spel. Het werd veel gespeeld op verschillende devices en de vakanties van menig kind én volwassene bestond uit het simuleren van levens van mensen in een spel. Het spel kent al 4 edities en de geruchten over een vijfde editie van het spel gaan alweer de ronde. Maar gaat The SIMS 5 er wel komen?

Sims

Sims

Onzekerheid

Het is nog maar de vraag of er een vervolg versie van het spel The Sims gaat komen. EA Sports heeft namelijk aangekondigd dat er alleen een vervolgversie komt (SIMS 5) als de 4e editie van het spel succesvol is en daar lijkt het momenteel nog niet heel erg op. De verkoopcijfers vielen zeker in 2014 en 2015 tegen. Het is dan ook moeilijk te zeggen wanneer en of er überhaupt een release van SIMS 5 zal komen.

Verbeterpunten

Fervente spelers van het spel hopen natuurlijk dat er een vervolg van de game komt. Er zijn namelijk wel de nodige verbeterpunten die door kunnen worden gevoerd aan het spel. Zo willen fans van het spel graag dat baby’s meer als een ‘The SIMS wezen’ in het spel aanwezig zijn. En zijn er wensen om meer met het haar te kunnen van de virtuele mensen. Daarnaast was de editie ‘Seizoenen’ een erg leuke toevoeging aan de derde editie van het spel. Dit ontbreekt echter in SIMS 4, waardoor fans hopen dat de seizoen in een vervolgversie van het spel weer terugkomt.

Sims

Sims Game

Release datum

Over een eventuele release datum heerst dus veel onzekerheid. EA Sports laat nog niet veel los. Fans hebben al wel uitgerekend dat een mogelijke game pas op zijn vroegst in 2018 zal worden gerealiseerd. Tussen de release data van de vorige edities van het spel zat telkens ongeveer 4/5 jaar. De 4e editie van The Sims werd uitgerold in 2014, dus een logische berekening levert dat het jaar 2018 als vroegste release mogelijkheid op.

Op www.sims-5.com kun je alle ins-en outs lezen over de game. Hier wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, de mogelijke releasedatum, updates en meer. Hierdoor weet jij wanneer je The Sims 5 kunt spelen tijdens je vakantie of in je vrije uurtjes!