Spiritueel weekend zoals een wellness weekend of yogaweekend

Posted by in Weekendje weg Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Wie een locatie in Nederland zoekt voor een spiritueel weekend zoals een wellness weekend of yogaweekend, zou eens kunnen kijken bij hotel Domburg in Zeeland.

Dit luxe 4 sterren hotel op slechts 250 meter van de zee heeft alles in huis om een yoga weekend of spiritueel weekend tot een heerlijke beleving te maken. Eén van de mooiste locaties.

Badhotel  Domburg heeft niet alleen een binnenzwembad, sauna en vele wellness faciliteiten, er is ook een spa, een restaurant met grand café en een bibliotheek. De meer dan 110 ruime kamers met eigen douche, wastafel en toilet bieden voldoende comfort, zodat ook groepen hier een kamer kunnen reserveren. Het restaurant heeft op de menukaart ook biologische producten staan terwijl er voor vegetariërs en veganisten ook een ruim aanbod is.

Er worden het hele jaar door spirituele activiteiten in hotel Domburg georganiseerd. Daarbij nemen de yoga activiteiten een belangrijke plaats in.

Als je interesse hebt in een yoga weekend in hotel Domburg dan kan je kiezen uit vele data. Alleen in de maanden juli en augustus worden er geen yoga weekenden in hotel Domburg gehouden.

Hotel Domburg in Zeeland is één van de weinige 4 sterren locatie met wellness, een privé zwembad en een geweldige ligging aan zee.