Trouwen in Friesland

Posted by in Bruiloft en Trouwen Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Trouwen in Friesland is een unieke gelegenheid op zich. De prachtige natuur, de wijde omgeving. Een mooie plek om op een unieke manier te trouwen. Wij vroegen Fototune bruidsfotograaf Friesland om hun ervaringen te vertellen over trouwen in Friesland: de plek waar eigenlijk alles op trouwgebied mogelijk is.

 

Trouwen in Friesland is anders dan op andere plaatsen. Je hebt namelijk veel meer natuur en zoveel mogelijkheden om ergens samen met de fotograaf foto’s te maken. Binnen een half uur zijn we bij het strand en de zee, het bos of maken we gewoon foto’s in een oude molen. De diversiteit is ontzettend groot en als bruidsfotograaf is dan ook geen bruiloft hetzelfde. Na de fotoshoot is het tijd om naar de ceremonie te gaan. Trouwen in het bos, boerderij, in een molen of gewoon trouwen op het strand is bij een ceremonie de normaalste zaak van de wereld. Hoewel natuurlijk niet iedereen van hetzelfde houdt zijn er zoveel opties dat iedereen wel een geschikte locatie kan vinden. Niet meer vast aan oude tradities maar de ruimte om te kiezen wat jullie als bruidspaar willen.

 

Na de ceremonie kunnen jullie op dezelfde locatie blijven en dit is ook zeker aan te raden. Geen gedoe met reizen: alles op dezelfde locatie geeft rust. Toch is het ook hier weer mogelijk om op kleine afstand een nieuwe locatie te vinden. Feest vieren tot in de late uurtjes op een boot, midden in het bos samen met een grote barbeque, even een tour maken met een bus of gewoon een locatie naast een zwembad? Trouwen in Friesland, dat is zo gek nog niet. Zoveel mogelijkheden in de prachtige natuur maakt Friesland een plaats waar jullie trouwdromen uit kunnen komen.

 

Willen jullie ook trouwen in Friesland en lijkt 1 van de bovenstaande ideeën of totaal iets anders jullie een top idee? Fototune bruidsfotografie heeft het allemaal mee gemaakt en helpt jullie graag om deze of totaal nieuwe ideeën te realiseren. Bekijk de website op Fototune fotografie en neem contact met hun op. Trouwen in Friesland, de plaats waar jullie als bruidspaar jullie eigen feest kunnen vieren.