Vervoer als gezelschap naar een groepsaccommodatie vakantie

Posted by in Vervoer Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Op vakantie als gezelschap

Wanneer u met een gezelschap op vakantie gaat naar een groepsaccommodatie komt daar vaak behoorlijk wat regelwerk bij kijken. Wanneer dan de reis is geboekt en het vervoer vanaf Schiphol is geregeld bedenkt u zich opeens dat u ook nog met de hele groep op Schiphol moet aankomen. Vervolgens bent u uiteraard gaan kijken wat de goedkoopste mogelijkheid is om op Schiphol aan te komen met het hele gezelschap tegelijk. Reizen op eigen gelegenheid klinkt erg aantrekkelijk, maar dit blijkt in de praktijk niet zo te zijn. Vervoer per eigen auto betekent immers dat ieder voor zich het lang parkeren op Schiphol zal moeten boeken. Lang parkeren op Schiphol is een kostbare aangelegenheid, en wanneer u met een groot aantal auto’s tegelijk komt wordt het er niet gemakkelijker op.Vervoer met de NS heeft ook nogal wat haken en ogen. Zo zal het in de praktijk nagenoeg onmogelijk zijn om met de hele groep tegelijk op Schiphol te staan. Bovendien zit er ook aan het vervoer per NS een behoorlijk kostenplaatje wanneer u met een groep gaat. De mogelijkheid die dan overblijft is de Schipholtaxi.

 

Op eigen gelegenheid of met de groep in de taxi

Wanneer u naar een groepsaccommodatie gaat ligt het voor de hand dat u ook als reisgezelschap samen wilt vertrekken naar Schiphol. Een gemiddeld taxibedrijf zal u een taxirit voor een groep tot 8 personen kunnen aanbieden. Wij hebben echter de beschikking over een vloot taxibusjes voor 6 personen en voor 8 personen waarmee we u en uw reisgezelschap zo comfortabel mogelijk naar Schiphol kunnen vervoeren. Ook een rit waarbij we op een aantal plekken moeten stoppen om passagiers te laten instappen is geen enkel probleem. Wanneer u ons van tevoren aangeeft wat de adressen zijn waar we de passagiers moeten ophalen regelen wij de rest van de reis. Over de aankomst op Schiphol hoeft u zich ook geen zorgen te maken; onze taxichauffeurs zijn volledig op de hoogte van de parkeermogelijkheden bij de diverse gates in Schiphol dus u zult zo dicht mogelijk bij de juiste ingang worden afgezet.

Geen onbekenden aan boord

Wanneer u een Schipholtaxi boekt is het risico groot dat u met een deeltaxi moet gaan reizen. Daarmee bedoelen we eigenlijk dat er behalve reizigers uit uw eigen groep ook nog andere passagiers instappen die ook naar Schiphol moeten worden vervoerd. Wij regelen uw reis voor u naar uw groepsaccommodatie, hoe groot uw groep ook is, als individuele reis. U zit daarom nooit in uw taxi met een verstekeling aan boord.