Vervoer voor een groot gezelschap naar een groepsaccommodatie

Posted by in Vervoer Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Wanneer u een weekend weg gaat met een groep vrienden of je familie naar een groepsaccommodatie komt daar doorgaans een hoop geregel bij kijken. U en uw reisgezelschap komen vaak vanaf meerdere adressen waardoor een taxireis boeken een moeilijke aangelegenheid wordt. Een andere manier van reizen naar Schiphol is nagenoeg onmogelijk wanneer u met een grotere groep bent. Lang parkeren op Schiphol wordt een dure aangelegenheid wanneer u met meerdere auto’s bent, en met de trein reizen is ook nog een hele onderneming op zich. Het handigste is dus dat u een taxi boekt naar Schiphol voor u en uw reisgezelschap. Veel taxibedrijven geven u de mogelijkheid om een taxirit te boeken voor een groep tot 8 personen. Wanneer dit voor uw groep niet genoeg is bent u bij ons aan het juiste adres om uw taxirit te boeken. Ons wagenpark bestaat namelijk niet alleen uit een vloot personenauto’s, maar ook personenbusjes zijn ruimschoots beschikbaar. Deze busjes bieden ieder ruimte voor 6 a 8 personen. De bagageruimte is aangepast aan het aantal passagiers, maar wanneer u grote hoeveelheden bagage gaat meenemen is een verlengde taxibus voor 8 personen een goed alternatief.

Alles goed geregeld

Net zoals uw vakantie naar een groepsaccommodatie regelt u het taxivervoer ook het liefste van tevoren. U kunt bij ons van tevoren online uw reis reserveren. Het maakt niet uit of we iedereen op één adres moeten ophalen, of dat we onderweg meerdere tussenstops moeten maken; wanneer u uw reis aan ons uitbesteedt zorgen wij ervoor dat u samen met uw reisgezelschap op het juiste tijdstip op Schiphol staat. Onze chauffeurs kennen de weg op Schiphol, en dat heeft als groot voordeel dat er op de luchthaven zelf niet meer hoeft te worden gezocht naar de juiste gate; uw wordt met uw gezelschap en met al uw bagage zo dicht mogelijk bij de juiste ingang van Schiphol afgezet.

De prijs is een helder verhaal

U heeft vast wel eens iemand gesproken die in een taxi stapte op Schiphol naar huis, en toen aan het einde van de rit een enorm bedrag moest afrekenen. Het is daarom goed voor uw eigen gemoedsrust dat u van tevoren kunt berekenen op onze website hoeveel uw reis u gaat kosten. Op die manier kunt u dit alvast kortsluiten met uw reisgezelschap. Geen verrassingen achteraf, maar wel een ontspannen vakantie, daar staan wij garant voor.