Weekendje weg met opa, oma & de familie

Posted by in Weekendje weg Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Mijn opa en oma organiseren ieder jaar een gezellig weekendje weg voor de gehele familie in een groepsaccommodatie, dit is natuurlijk echt een leuke traditie die we niet kwijt willen. Mijn opa en oma worden steeds ouder en het organiseren kost hun steeds meer moeite. Ik heb aangeboden om eens in te kijken of ik hun kan helpen. Uiteindelijk kwam ik terecht op deze mooie website, het bleek de perfecte oplossing te zijn voor ons probleem. Op deze site kunnen wij namelijk een verzoek in doen en dan gaan hun ermee aan de slag. Dus ik schreef ze dat we opzoek zijn naar een uitje voor de hele familie en toen gingen ze ermee aan het werk.

We waren dol enthousiast 

Toen we eenmaal antwoord kregen, kregen we een aantal offertes opgestuurd met prijzen en vergelijking, zo konden we makkelijk de goedkoopste en beste groepsaccommodatie locatie uitkiezen die ons het beste beviel. Ook konden we gewoon alles laten plannen, het hele weekendje weg. Dit maakte ons dol enthousiast. Mijn opa en oma vonden het ook erg leuk, het haalde voor hun een beetje spanning weg waardoor ze meer konden genieten van het uitje. Normaal zijn ze meer dingen aan het regelen en aan het stressen of alles wel loopt zoals hun willen. Nu werd dat alles gewoon uit handen genomen en dat was echt stukken beter.