Weekendje weg tips

Posted by in Weekendje weg Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Wie een leuk weekendje weg wil gaan met vrienden of familie heeft verschillende mogelijkheden om iets te boeken. Denk hierbij aan een stedentrip, vakantiehuisje,  hotelletje of vakantiepark.  Bij mannen zijn onder andere voetbal- en golfweekendjes favoriet, bij vrouwen staan wellness en stedentrips op nummer één.

Voor wie een vriendinnenweekend wil organiseren, hebben we een groot aantal tips. Gok bij een vriendinnenweekend bijvoorbeeld niet op een last minute weekend aanbieding en kies bij voorkeur een activiteit die weersonafhankelijk is. Beautyarrangementen, bijvoorbeeld in een hotel met een spa zijn weersonafhankelijk en is een ruime keuze aan hotels met wellness.

Je kunt een weekendje weg zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Een strandwandeling met een terrasje kost weinig terwijl een luxe 5 sterren hotel met spa en zeezicht meer van de portemonnee vraagt dan de eerder genoemde strandwandeling met een hapje en een drankje.  Anderzijds, een last minute aanbieding kan de kosten voor een duurder weekendje weg mogelijk weer wat compenseren.

Alleenstaande ouders die een weekendje weg willen, met of zonder kinderen, hebben tegenwoordig heel wat mogelijkheden om een weekendje weg of korte vakantie te boeken. Op de website alleenstaande ouder vakantie.nl vind je reisorganisaties waar je als single ouder een leuke vakantie of weekendje weg kunt boeken.  Niet alleen single ouders hebben veel plezier tijdens zo een alleenstaande ouder vakantie, de kinderen worden door het recreatieteam met veel leuke activiteiten beziggehouden. Nog een reden om als single ouder een weekendje weg met je kids te boeken.