Workshop WordPress in je vrije tijd

Posted by in Workshop Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Wil je graag een website bouwen voor je weblog, je bedrijf of je webshop? Dan kun je dit ook heel goed zelf doen. Hoe je dit kunt doen, leer je allemaal tijdens onze unieke workshop WordPress, die je in je vrije tijd kunt volgen.

De workshop WordPress is zeer persoonlijk. We vragen eerst naar je wensen en wat jij graag wilt leren. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat voor je. Zo leer je dus precies wat jij wilt.

 

Content Management Systeem

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel eenvoudig zelf een website kunt maken en onderhouden. Je hoeft hiervoor geen moeilijke computertaal, zoals HTML of PHP, te kennen. Het is het meest gebruikte en meest bekende CMS ter wereld. Meer dan 75 miljoen websites maken gebruik van dit systeem.

 

Ontdek de vele mogelijkheden

WordPress is een gratis open-source systeem dat je talloze mogelijkheden biedt.

Tijdens de workshop leer je meer over de vele mogelijkheden die dit systeem je biedt. Ook kom je dan tot de ontdekking dat het ontzettend leuk is om aan je eigen website te werken.

 

Een goed opgebouwde website

Onze workshop WordPress biedt je een goede basis om een professionele website te bouwen, te onderhouden en te beheren. Na een dag is je site al online en is deze direct goed opgebouwd. In de toekomst kun je je website natuurlijk nog verder uitbreiden of deze optimaliseren, zodat je sneller door Google wordt herkend.

 

Wanneer een workshop WordPress volgen?

Het is vooral een aanrader om onze workshop te volgen als:

–       Je nog geen website hebt en niet goed weet hoe je deze zelf kunt maken en beheren

–       Je huidige website vervangen dient te worden

–       Je je website liever zelf wilt bouwen en beheren

–       Je meer wilt leren over WordPress

 

Onderwerpen die aan bod komen

De workshop wordt gegeven op een door jou gekozen tijdstip. De volgende  onderwerpen komen aan bod:

–       Het maken van pagina’s

–       Het plaatsen van berichten

–       Het toevoegen van afbeeldingen en video’s

–       Het toevoegen van plugins

–       Het beheren van de zijbalk

–       Het veranderen van de uitstraling van je website

–       zoekmachineoptimalisatie

 

Je hoeft geen computerdeskundige te zijn om deze workshop te kunnen volgen, maar het is wel een vereiste dat je over enige computerkennis beschikt. Als je opgeeft voor de workshop, maken wij een account voor je aan. Hiermee kan je dan eenvoudig inloggen in wordpress en je website beheren. Door de workshop te volgen, is jouw website binnen een dag al online! Meer weten? Kijk op http://brandsfactory.nl