Zelf je offertes vergelijken ?

Posted by in Zakelijk Tags: on 31 januari 2017 0 comments

Gelukkig wordt het ons steeds makkelijker gemaakt om de offertes gewoon zelf te mogen vergelijken online zonder dat het wordt gedaan door een ander persoon. Als je namelijk zelf de offertes wilt vergelijken kan je gewoon zonder problemen bekijken wat de mogelijkheden zijn en ook de kosten die eraan verbonden zijn. Zo hoef ik me geen zorgen meer te maken dat het niet werkzaam is om het personeel op deze manier een leuke dag te bezorgen maar kan ik er op letten dat de kosten wel aan de lage kant blijven en dat het personeel er toch van genieten gaat. Sinds dat ik de offertes de deur uit heb gedaan kreeg ik dezelfde dag alweer antwoord terug dat ik ze kan vergelijken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om het bij hun te regelen. Ik heb de offertes goed kunnen vergelijken en zo bekeken wat we allemaal konden doen binnen het budget die ik ervoor heb gegeven. Zo kwamen we tot de conclusie dat het budget die we ervoor hebben gegeven eigenlijk overal voor konden gebruiken waardoor de keuze die we moesten maken alsnog lastig was voor ons.