Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Buurtfeest

buurtfeest

Een buurtfeest organiseren? Dat kan via IetsDoenOfferte.nl

Beschrijf in het formulier hoe jij jouw buurtfeest voor je ziet. Bedrijven kunnen je dan helpen bij de organisatie van jou buurtfeest door jou vrijblijvend te benaderen. Je kunt vervolgens zelf de beste aanbieding uitkiezen. Geef eventueel ook het aantal personen, datum/tijd, budget, locatie en nog meer op. Hoe meer informatie u aangeeft des te beter een bedrijf kan reageren.

  • checkmark Miljoenen bezoekers gingen je voor
  • checkmark Onze service is uniek en vindt je nergens anders
  • checkmark Gratis en vrijblijvend binnen 1 minuut en 2 stappen geregeld
  • checkmark Wij brengen de meer dan 10.000 aangesloten bedrijven op de hoogte
  • checkmark Binnen enkele uren al reacties die je kunt vergelijken
  • checkmark Stop dus met zoeken en vul het formulier snel in
Vraag in één zin

Waarom een buurtfeest?

Een buurtfeest is dé ideale gelegenheid om eens beter kennis te maken met je buurtgenoten. Zo’n feest is ervoor bedoeld dat buurtgenoten elkaar eens wat beter leren kennen. Met een buurtfeest wordt de betrokkenheid in de buurt vergroot en heerst er een gezellige sfeer in de wijk.

Heb jij wel zin in een buurtfeest? Wacht dan niet tot een ander het initiatief neemt, maar organiseer het zelf! Zo kunnen de buurtgenoten snel eens een gezellig praatje maken met elkaar.

Een buurtfeest of straatfeest organiseren kost veel tijd. Er komt een hoop regelwerk bij kijken. Het is vaak moeilijk om een buurtfeest helemaal alleen te regelen. Je moet namelijk aan een hoop dingen denken, zoals het aanvragen van een vergunning, het opstellen van advertenties en het regelen van dixies. Een buurtfeest of straatfeest organiseren is dus niet iets dat je zomaar even, in een paar uurtjes, doet. Je moet er echt wel een aantal weken voor uittrekken.

Vindt een organisatie

Wil jij graag een buurt- of straatfeest organiseren, maar heb je geen tijd en ervaring om dit zelf te doen? Dan ben je hiervoor bij IetsDoenOfferte.nl aan het juiste adres. Door hier gratis een aanvraag te plaatsen, brengen wij je in contact met tal van organisaties die jou kunnen helpen bij het regelen van een buurtfeest.

Tal van activiteiten

Een buurtfeest bestaat niet alleen uit een feestavond met eten en drinken. Meestal duurt het feest de hele dag en zijn er tal van buurtfeest activiteiten te doen voor volwassenen en kinderen uit de buurt, zoals spelletjes en optredens. Een buurtfeest zorgt dus de hele dag voor vermaak.

Ideeën buurtfeest

Elke buurt houdt zijn buurtfeest weer op een andere manier. Meestal worden er tal van spelletjes gespeeld. Je kunt hierbij denken aan activiteiten zaklopen, bingo, koekhappen of schat zoeken. Andere ideeën waar je aan kunt denken zijn:

Een clown inhuren
Een band of dj boeken
Een optreden van een goochelaar regelen
Een karaokeavond organiseren
Een komische act reserveren
Een optreden regelen van een buikdanseres

Een clown

Maak de kinderen aan het lachen en huur een clown in. Wij kunnen je in contact brengen met verschillende clowns.

Een band of dj

Sluit het straatfeest af met het optreden van een (bekende) band of dj. Dit zorgt voor een onvergetelijke avond.

Goochelaar

Regel een optreden van een goochelaar en laat je buurtgenoten genieten van een geweldige show.

Karaoke

Laat iedereen lekker meezingen op nieuwe en oude hits. Regel een karaokewedstrijd, waarbij de beste zanger of zangeres een prijs wint.

Komische act

Er zijn genoeg artiesten die komische acts kunnen uitvoeren. Laat je buurtbewoners lachen en vindt hier al snel een komische act.

Buikdanseres

Een optreden van een buikdanseres geeft glans aan je feest. Laat iedereen meevoeren in een sprookjesachtige sfeer.

Tips buurtfeest organiseren

Je hoeft het buurtfeest natuurlijk niet helemaal alleen te organiseren. Hiervoor kun je hulp vragen bij een professionele organisatie die ervaring heeft met het organiseren van feesten. Wij kunnen zo’n organisatie voor je vinden. Daarnaast is het een tip om aan de volgende zaken te denken:

Bij je gemeente informeren
Een feestcommissie samenstellen
Een programma bedenken
De kosten berekenen
Uitnodigingen opstellen

Bij je gemeente informeren

Als je een straatfeest wilt organiseren dan is het een advies om eerst goed na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Het kan zijn dat de gemeente subsidie geeft voor het feest. Ga dus bij je gemeente na wat de mogelijkheden zijn en of je een vergunning nodig hebt.

Een feestcommissie samenstellen

Aangezien een buurtfeest voor de hele buurt bedoeld is, is het zinvol als er meerdere mensen bij de organisatie betrokken zijn. Stel dus een feestcommissie samen en verdeel de taken.

Een programma bedenken

Je kunt het buurtfeest op tal van manieren invullen. Kies in ieder geval voor een feest dat leuk is voor iedereen. Bedenk dus activiteiten voor kinderen en volwassenen. Zo heeft iedereen het naar zijn zin.

De kosten berekenen

Als het programma is samengesteld dan kunnen jullie de kosten gaan berekenen. Als het feest voor een deel gesubsidieerd wordt dan kunnen jullie dit deel van de kosten aftrekken. De overige kosten kunnen verdeeld worden over de buurtbewoners. Het is ook een idee om sponsors voor het feest te zoeken. Zo kunnen jullie het feest gratis maken voor bezoekers.

Uitnodigingen opstellen

Stel uitnodigingen op en nodig alle buurtbewoners uit. Zorg ervoor dat je niemand vergeet, zodat niemand zich buitengesloten voelt. Door iedereen uit te nodigen versterk je de betrokkenheid in je buurt. Je kunt de uitnodigingen persoonlijk rondbrengen, maar het is ook mogelijk om aanplakbiljetten in je buurt op te hangen.

Hulp bij een buurtfeest organiseren

Wil jij graag een buurtfeest organiseren en kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan kan IetsDoenOfferte.nl je hierbij helpen. Wij kunnen je in contact brengen met diverse organisaties die jou helpen bij het organiseren van je buurt- of straatfeest. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een gratis aanvraag te plaatsen op deze pagina. Zodra je dit hebt gedaan, brengen wij je in contact met verschillende organisaties die een buurt- of straatfeest organiseren. Je krijgt dan offertes toegestuurd en kunt deze met elkaar vergelijken. Zo vind je al snel een professionele organisatie dat jouw buurtfeest tot in de puntjes regelt.

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemming instellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid