Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

DJ en Drive in

DJ of Drive-in

Boek en vergelijk gratis via ons een DJ of Drive-in met eventueel lichtshow

Beschrijf in het formulier naar naar wat voor een DJ je zoekt! Bedrijven kunnen precies inspelen op jouw aanvraag en jou vrijblijvend benaderen.  Kies vervolgens beste drive-in dat jou is toegestuurd en beleef jou ideale feest! Geef eventueel ook het aantal personen, datum/tijd, budget, locatie en nog meer op. Hoe meer informatie u aangeeft des te beter een bedrijf kan reageren.

  • checkmark Miljoenen bezoekers gingen je voor
  • checkmark Onze service is uniek en vindt je nergens anders
  • checkmark Gratis en vrijblijvend binnen 1 minuut en 2 stappen geregeld
  • checkmark Wij brengen de meer dan 10.000 aangesloten bedrijven op de hoogte
  • checkmark Binnen enkele uren al reacties die je kunt vergelijken
  • checkmark Stop dus met zoeken en vul het formulier snel in
Vraag in één zin

DJ en Drive-in

Muziek is altijd een belangrijk onderdeel van een feestavond. Bij een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest of welk evenement dan ook hoort muziek. Een simpele computer met een muziekprogramma kan voldoen maar het mist natuurlijk wel een bepaalde dimensie. Met een dj of met een drive-in discotheek combineer je die dimensie met een optimaal afgestemde muziekkeuze voor je feestavond. Het maakt niet naar welke voorkeur je eigen muziek gaat of naar welke muziek de voorkeur van je gasten gaat, de muziek is altijd voorradig en kan snel worden gedraaid.

De dj

Aanvankelijk kenden we de dj enkel van de radio. De dj draaide de plaatjes en kletste de tijd tussen de plaatjes vol. Elk radiostation had zijn eigen dj’s en die waren allemaal toegespitst op een bepaalde soort muziek. Buiten de radio om werkten de dj’s vaak in discotheken waar ze eigenlijk hetzelfde werk deden, het aan elkaar praten van plaatjes. Nog steeds kennen we deze dj’s en ook nu kunnen ze op feestjes drive-in voor geen geweldige sfeer zorgen. Maar een aantal dj’s heeft zich ontwikkelt tot heuse muzikanten. Door de ontwikkeling van de computer technieken werden de dj’s meesters in het mixen van plaatjes en het toevoegen van hun eigen beats. Deze dj’s zijn wereldbekend geworden en deze muziekbranche is zelfs een van de grootste exportproducten van ons land geworden.

De drive-in

In de jaren zeventig werden ze populair, de drive-in. Jongens die sjouwden met grote speakers, platenspelers, bandrecorders en mengpanelen. Na de installatie zorgden ze voor een geweldige avond met geweldige muziek. Plaatjes konden worden aangevraagd maar de keuze was enigszins beperkt door de hoeveelheid platen die de dj’s konden meenemen. Later, met de opkomst van de digitale bestanden, werd het mogelijk om werkelijk alle ooit uitgebrachte nummers ten gehore te brengen. De drive-in bestaat nog steeds maar is wat betreft de techniek natuurlijk veel verfijnder en professioneler geworden.

Belangrijke namen als publiekstrekker

Dat dj’s echte artiesten zijn geworden weten we allemaal. Of ze nu voor de radio werken of dat ze hun eigen platen uitbrengen, het zijn werkelijke mega stars geworden. En als je een van deze mega stars op je feest kunt laten draaien is dat voor je feest een gigantische impuls natuurlijk. Deze dj’s brengen ook werkelijk wat extra op een feest. Je bent verzekerd van een knal avond en een goede sfeer. De dj zal de sfeer op een feest langzaamaan opbouwen naar een geweldige climax. Na afloop van het feest zullen je gasten het laatste geweldige deel van de show zich altijd blijven herinneren en dus het feest ook.

De drive-in en de lichtshow

Een mooie lichtshow is onlosmakelijk verbonden met een drive-in. Naast de muziek wil het oog ook wat en hoe kan dat beter dan met een lichtshow. Vrijwel alle drive-ins werken met moderne en computergestuurde lichtshows die helemaal zijn aangepast op de muziek. Dat is de manier waarop veel nummers nog veel beter tot hun recht komen en waarbij je gasten helemaal op zullen gaan in de muziek. Een goede drive-in is een lust voor oog en oor en onontbeerlijk op welk feest dan ook.


IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemming instellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid