Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Nieuws

* 01-02-2015 IetsDoenOfferte.nl gaat samenwerking aan met JG webmarketing

 * 07-07-2014 IetsDoenOfferte.nl gaat €20.000,- investeren in promotie

Beste Rik Engelen,

Het team van IetsDoenOfferte.nl vindt het belangrijk dat u onze website gemakkelijk kunt gebruiken. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze website https://www.IetsDoenOfferte.nl volledig aangepast. Dankzij deze aanpassingen is de website overzichtelijker geworden.

Nu de website flink is verbeterd, willen wij deze online gaan promoten. Voor de online promotie van IetsDoenOfferte.nl hebben wij een budget vrij gemaakt van €20.000,-.

De online promotie zullen wij geheel uitbesteden aan een professionele partij. Vanwege deze promotie zullen er de aankomende maanden een aantal verbeteringen plaatsvinden. Zo verwachten we dat we binnen twaalf maanden gemiddeld 300 tot 600 aanvragen per maand binnenkrijgen.

Aangezien wij een toename van het aantal aanvragen verwachten, vragen wij u om uw bedrijfspagina zo volledig mogelijk in te vullen (https://www.ietsdoenofferte.nl/inloggen). Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

 * 27-06-2013 Storing e-mail statistieken verholpen
Vandaag hebben wij een lang lopende storing verholpen in ons e-mail systeem. Vanaf nu ontvangt ieder bedrijf weer dagelijks de aanvragen statistieken e-mail. Via uw account kan u dit ook anders instellen. Bijvoorbeeld 1x per week zoals sommige het nu ontvingen.* 07-03-2013:

P E R S B E R I C H T

Stijgend bezoekersaantal op eerste verjaardag IetsDoenOfferte.nl BEUNINGEN, 20130308 — De website waar iedereen gratis offerte kan krijgen om “iets te doen” bij een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of wat dan ook, blijkt na haar eerste jaar goed aan te slaan. Bezoekers vragen om ideeën, hulp, informatie, tips of direct al concrete offertes voor het organiseren van een activiteit bij een bedrijfsfeest, familiedag, bruiloft, kinderfeest, vrijgezellenfeest en allerlei andere gelegenheden. De offertes, altijd gratis en vrijblijvend, kunnen varieren van de verhuur van klapstoelen tot de volledige organisatie van een feest voor honderd mensen met alles erop en eraan: zaalhuur, catering, muziek, spel, toneel, clowns, fotografen en taxichauffeurs. De meeste bezoekers vragen om een originele workshop en ook “leuke locaties” worden veel gevraagd. Maar er is ook al iemand geweest die om 2 tickets vroeg voor een wedstrijd van Barcelona inclusief overnachting. Makkelijk De website maakt het zowel de bezoekers als de aangesloten bedrijven erg makkelijk om met elkaar in contact te komen. Bezoekers hoeven geen lange formulieren in te vullen, het stellen van de vraag is voldoende. Komt er vanuit de reeds aangesloten bedrijven geen respons op de vraag, dan zoekt het team van IetsDoenOfferte alsnog een aanbieder om de vraag te beantwoorden; er komt altijd een passende offerte. Ook de aangesloten bedrijven vinden IetsDoenOfferte erg makkelijk. Het aanmaken van een account is simpel. De vragen komen vanzelf via de email en na de eerste reactie heeft de aanbieder rechtstreeks contact met de vraagsteller. De bedrijven worden bovendien altijd gratis vermeld in de bedrijvengids op de website en betalen alleen als ze daadwerkelijk reageren op een vraag. Kortom: communicatie zonder ruis en tussenpersonen, voor bedrijven en voor de bezoeker. Eigenaar Rik Engelen is tevreden. “Snelheid en eenvoud was ons uitgangspunt en dat blijkt te werken. Het idee van de website was niet zo bijzonder maar de uitvoering maakt het uniek. Voor beide partijen, vrager en leverancier, werkt het prettig en scheelt het een hoop tijd en onduidelijkheid.” www.IetsDoenOfferte.nl ————————-

NOOT VOOR DE REDACTIE Voor meer informatie over IetsDoenOfferte.nl kunt u contact opnemen met: Rik Engelen E-mail:rik@ietsdoenofferte.nl Website: www.ietsdoenofferte.nl* 23-01-2013 -> IetsDoenOfferte.nl gaat telemarketing uitbesteden via U Spreekt Met Bob
U Spreekt Met Bob zal vanaf vandaag de telemarketing diensten voor ons gaan verzorgen voor het werven van nieuwe bedrijven. De werkwijze van U Spreekt Met Bob is precies wat wij zochten en hebben daarom voor hen gekozen. Bent u nog geen klant van ons dan kan het wel eens zijn dat wij u binnenkort bellen.* 30-10-2012 -> IetsDoenOfferte.nl gaat de affiliatemarkt op
– Vanaf begin november 2012 zal IetsDoenOfferte.nl gaan samenwerken met Tradetracker. Hierdoor is de stap gemaakt naar het affiliate netwerk om zo nog beter onze klanten te kunnen bedienen.* 29-10-2012 -> Twitter account
– Momenteel zijn er problemen met ons twitteraccount. Dit kan enige tijd gaan duren.

 * 27-06-2012 -> Persbericht

IetsDoenOfferte.nl: voor het regelen en plannen van een evenement of bedrijfsuitje

Een vernieuwd concept voor bedrijven en de bezoeker

Een bedrijfsuitje of evenement regelen vergt vaak veel tijd en een hoop geduld. Prijzen vergelijken, beschikbare data checken en rekening houden met de grootte van de groep maken het een tijdrovende klus. Voor bedrijven daarentegen kan het lastig zijn om daar op in te springen, omdat de bezoeker niet goed voor ogen heeft wat deze wil bijvoorbeeld. Dit heeft IetsDoenOfferte.nl simpel en effectief opgelost. Bedrijven kunnen nu met een offerte gelijk in contact komen met iemand die een bedrijfsuitje wil regelen.

Het concept is simpel maar vernieuwend voor zowel aangesloten bedrijven als de bezoeker: via de website hoeven bezoekers maar één vraag te stellen. Wat volgt is contact met bedrijven die een offerte/voorstel kunnen doen voor het gewenste bedrijfsuitje. Wie een evenement of uitje wil regelen, hoeft dus na de vraag alleen maar de offerte af te wachten. Voor bedrijven is het dus slechts een kwestie van inspringen op de concrete vraag die de bezoeker stelt.

Eenvoud
Snel en eenvoudig dus. Het idee is niet nieuw. Wat het wel uniek maakt, is dat de bezoeker rechtstreeks met een bedrijf kan communiceren. Voor beide partijen prettig en het scheelt bovendien een hoop tijd en onduidelijkheid.

Voordelen
IetsDoenOfferte.nl is er voor de bezoeker en voor bedrijven die bedrijfsuitjes en evenementen aanbieden/regelen. Voor de bezoeker is de dienst kosteloos. De website is overzichtelijk, de aanvraag heeft altijd een passende offerte als gevolg en bedrijven komen rechtstreeks in contact met de persoon die een bedrijfsuitje wil regelen. Kortom: simpel, overzichtelijk en op maat.

Bedrijven
Het gebruikersgemak geldt naast bezoekers van IetsDoenOfferte.nl ook voor bedrijven; account aanmaken, aanvragen voor een offerte gratis ontvangen via e-mail en vervolgens een kwestie van reageren. Bedrijven worden bovendien altijd gratis vermeld in onze bedrijvengids. Kortom: communicatie zonder ruis en tussenpersonen, voor bedrijven en voor de bezoeker.

www.IetsDoenOfferte.nl

 * 21-05-2012 -> Persbericht

Beuningen 21 mei 2012

Eenvoudig een uitstapje plannen

In de zoektocht op internet om iets te gaan ondernemen, zoals een weekendje weg, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, kost het vaak uren om iets geschikts te vinden. Als er uiteindelijk een aantal opties zijn gevonden, moet ieder bedrijf apart benaderd worden om de mogelijkheden te bespreken. Dat is verleden tijd.

De website IetsDoenOfferte.nl biedt hulp in deze zoektocht. Zij biedt namelijk de mogelijkheid om een bezoeker gratis een oproep/aanvraag te laten plaatsen, met daarin zoveel mogelijk informatie (soort uitstapje, aantal mensen, budget, gewenste regio, e.d.). Het team van IetsDoenOfferte benadert vervolgens de in aanmerking komende bedrijven, zodat deze een offerte/aanbieding op maat uit kunnen brengen! Hierna kan de particulier rechtstreeks op de offerte reageren, zonder verdere tussenpersonen.

Het concept wat hier wordt gebracht is natuurlijk niet nieuw. Echter in de branche van recreatie/uitgaan/toerisme is het idee een welkome aanvulling met toegevoegde waarde. Vaak loopt de standaard communicatie via meerdere kanalen en wordt daardoor al snel onoverzichtelijk. Via IetsDoenOfferte.nl verloopt alles simpel, centraal en overzichtelijk.

—–
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Rik Engelen
E-mail: rik@ietsdoenofferte.nl
Website: www.ietsdoenofferte.nl


* 11-05-2012 -> Problemen met de betaal module zijn opgelist

 * 17-04-2012 -> ACTIES !!!
1ste 2x gratis reageren voor nieuwe bedrijven om zo kennis te maken met IetsDoenOfferte.nl

 


*10-04-2012 -> Problemen met betaal module

Momenteel is betalen via de Rabobank niet mogelijk.
Het probleem is landelijk en wij hopen dat dit binnen enkele dagen is opgelost.

 *29-03-2012 -> Waarom deze website?

In onze zoektochten op het internet om iets te gaan ondernemen, i.v.m. een weekend weg met ons voetbalelftal en een vrijgezellenfeest, kostte het ons uren om iets geschikts te vinden. Toen we een aantal opties hadden gevonden, moesten we ieder bedrijf weer apart benaderen om de kosten cq. een offerte op te vragen. Hiermee werd het idee van IetsDoenOfferte geboren!

Wat we precies doen;

Wij bieden de mogelijkheid om een bezoeker gratis een oproep/aanvraag te laten plaatsen, met daarin zoveel mogelijk informatie (soort uitstapje, aantal mensen, budget, gewenste regio, e.d.). Wij benaderen vervolgens de in aanmerking komende bedrijven, zodat deze een offerte/aanbieding op maat uit kunnen brengen! Hierdoor hoeft men, bij het plannen/zoeken naar een uitje, niet het hele internet af te zoeken en steeds opnieuw weer offertes aan te vragen. Lekker makkelijk dus!

Het concept wat we brengen is natuurlijk niet helemaal nieuw, echter in deze branche (recreatie/uitgaan/toerisme) is het idee naar onze mening wel uniek! Vaak loopt de standaard communicatie via meerdere kanalen en het wordt dan al snel onoverzichtelijk. Bij ons verloopt alles simpel, centraal en overzichtelijk (online).

Wij zijn overtuigd van ons concept en zouden het dan ook erg leuk vinden als je ons gaat volgen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. In de grote wereld van het internet is het niet eenvoudig om naamsbekendheid te krijgen, iets waar een site mee valt of staat. Daarom willen we je vragen om onze informatie/website door te geven aan familie, vrienden, zakelijke contacten en bedrijven die zouden passen binnen ons concept.

Alvast bedankt!


*29-03-2012 -> IetsDoenOfferte.nl Online

IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×