Offertes Vergelijken, Aanbiedingen, Tips, Informatie voor elke regio!

Teambuilding

teambuilding

Behoefte aan teambuilding regel het hier?

Beschrijf in het formulier naar wat voor een teambuilding activiteit je op zoek bent. Bedrijven die je kunnen helpen kunnen je dan vrijblijvend benaderen om jouw teambuilding activiteit te organiseren!  Geef eventueel ook het aantal personen, datum/tijd, budget, locatie en nog meer op. Hoe meer informatie u aangeeft des te beter een bedrijf kan reageren.

  • checkmark Miljoenen bezoekers gingen je voor
  • checkmark Onze service is uniek en vindt je nergens anders
  • checkmark Gratis en vrijblijvend binnen 1 minuut en 2 stappen geregeld
  • checkmark Wij brengen de meer dan 10.000 aangesloten bedrijven op de hoogte
  • checkmark Binnen enkele uren al reacties die je kunt vergelijken
  • checkmark Stop dus met zoeken en vul het formulier snel in
Vraag in één zin

Waarom teambuilding?

Teambuilding is een bekend fenomeen in het bedrijfsleven. Tegenwoordig is teambuilding erg populair en dat is ook niet zo vreemd. Steeds meer bedrijven willen hogere winstcijfers halen of fuseren. Om als bedrijf je doelen te behalen is het dus belangrijk dat er een goed samenwerkend team achter je staat. Zonder zo’n team kun je als bedrijf haast niet overleven.

Teambuilding is bedoeld om een groep mensen wat dichter bij elkaar te brengen, zodat ze samen tot betere prestaties komen. Belangrijke termen van teambuilding zijn motivatie, samenwerking en doelgerichtheid. Je kunt teambuilding zien als een methode om een doel zo goed mogelijk te halen.

Zelf teambuilding organiseren

Je kunt de teambuilding verbeteren door regelmatig een teambuildingsdag te organiseren. Dit hoeft geen dag te zijn waarbij je het team in de schoolbanken zet om wat meer te leren over samenwerking. Zoiets werkt juist averechts. De meeste teamleden zullen hier geen zin in hebben en haken af. De motivatie binnen het team is dan helemaal verdwenen. Een teambuildingsdag moet vooral leuk zijn. De teamleden moeten er plezier aan beleven en een goede herinnering overhouden aan de samenwerking met elkaar. Deze herinnering zal een weer een positief effect hebben op de lange termijn.

Als je een teambuildingsdag wilt organiseren dan is het in ieder geval belangrijk dat dit een activiteit is waarbij je als team echt moet samenwerken. Tijdens een teambuilding uitje leren de teamleden elkaar eens van een andere kant kennen. Zo kan het zijn dat die ene stille collega toch best een goede gesprekspartner blijkt te zijn. Je leert je collega’s dus op een andere manier kennen en dit kan weer een positieve uitwerking hebben op de werkvloer.

Organiseer jij dit jaar het teambuilding uitje? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat dit nog best een lastige klus is. Het is erg moeilijk om een activiteit te bedenken waaraan alle teamleden enthousiast aan mee willen doen. Gelukkig kan IetsDoenOfferte.nl je hierbij helpen. Wij brengen je namelijk in contact met organisaties die gespecialiseerd zijn in een dag teambuilding organiseren. Deze bedrijven sturen je informatie en offertes toe, welke je met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor vind je al snel een organisatie dat een onvergetelijke teambuildingsdag voor je organiseert.

Teambuilding ideeën

Tijdens een teambuildingsdag kun je tal van activiteiten uitvoeren. Hierbij kan je denken aan een culinaire, actieve of sportieve activiteit. Voorbeelden van populaire activiteiten voor teambuilding zijn onder meer kanoën, een zeskamp, vlotten bouwen, paintballen, een citygame of een kookworkshop. Verder is het ook een optie om een weekendje weg te gaan met je collega’s. Tijdens deze activiteiten moet je samenwerken om het gewenste resultaat te behalen. Als je dit niet doet dan zal je geen goed resultaat halen en verlies je. Iets dat je natuurlijk niet wilt als team.

Kanoën

Kanoën is een zeer geschikte activiteit voor een teambuildingsdag. Het is niet alleen leuk om te doen, maar het bevordert ook de teambuilding. Tijdens een middagje kanoën wordt de groep verdeeld in kleinere teams. Ieder team krijgt een kaart of gps mee en gaat op pas met de kano. Gedurende de kanotocht kom je langs verschillende punten waar je opdrachten uit moet voeren. Het team dat de opdrachten het beste heeft uitgevoerd wint een prijs.

Een zeskamp

Tijdens een zeskamp komt het helemaal op samenwerking aan. De teams strijden tegen elkaar tijdens verschillende opdrachten die ze moeten uitvoeren. Zo kan je een zeskamp op het strand organiseren, waarbij de teamleden tal van sportieve activiteiten uit moeten voeren.

Vlotten bouwen

Bij vlotten bouwen komt het neer op een goede onderlinge communicatie. Om een goed vlot te kunnen bouwen moet er een goede teamverdeling zijn. Als ieder team een vlot heeft gebouwd dan zal tijdens de race duidelijk worden welk team het sterkste vlot heeft gebouwd en dus het beste heeft samengewerkt.

Paintballen

Een dagje paintballen is een actieve en perfecte activiteit voor een dagje teambuilding. Als team ervaar je samen een onvergetelijk dagje uit. Dankzij het competitieve element is paintballen erg spannend en gaat het er soms best hard aan toe. Het is dus niet voor watjes bedoeld!

Citygame

Een citygame is een uniek, hilarisch en leerzaam teambuildingsuitje. Hierbij geniet je met je collega’s van een gezellige dag in de stad. Een citygame is niet zomaar een spelletje; het is een hele belevenis. Samen met je team doorkruis je de stad met een gps. Jullie dienen allerlei opdrachten uit te voeren. Er zijn diverse citygames die je kunt spelen, zoals Gek op Holland, Wie is de Mol, The Phone of Crazy88. Een citygame heeft een goede invloed op de samenwerking binnen een team. Je bent even weg uit de dagelijkse sleur en je leert je teamleden op een heel andere, ontspannen, manier kennen.

Kookworkshop

Als je graag een teambuildingsdag wilt organiseren waarbij je collega’s ook iets leren, dan is een kookworkshop een goed idee. Bij een kookworkshop komt het aan op samenwerking. Samen met je collega’s bereid je de lekkerste gerechten. Je kunt uit diverse kookworkshops kiezen, zoals een workshop tapas of sushi bereiden of een Spaanse of Italiaanse kookworkshop. Er is dus keus genoeg. Tijdens de kookworkshop wordt het team weer in kleinere groepjes verdeeld. Iedere groep bereidt een ander gerecht, waarbij samenwerking belangrijk is. Een kookworkshop is ook weer goed te combineren met een andere teambuilding activiteit, zoals een chocolade workshop.

Weekendje weg

Een andere goede manier voor het bevorderen van de teambuilding is om een weekendje weg te gaan met de groep. Huur bijvoorbeeld een boerderij of een andere locatie waar het hele weekend teambuildingsactiviteiten uitgevoerd kunnen worden. Door een weekendje weg te gaan met je team, leert iedereen elkaar beter kennen en begrijpen. Iets dat weer positief is voor het groepsproces.

Diverse teambuildingsuitjes

De activiteiten die wij hierboven hebben genoemd zijn slechts voorbeelden van teambuildingsactiviteiten. Er zijn natuurlijk nog heel veel andere activiteiten, zoals het volgen van een lachworkshop, karten, zeilen, een moorddiner of een gps-tocht. Er is dus altijd wel een geschikte activiteit voor je team te bedenken.

Teambuilding op locatie

Veel bedrijven die teambuildingsdagen organiseren, bieden ook teambuilding op locatie aan. Zo kun je ervoor kiezen om zelf een zaaltje of een terrein te huren waar de teambuildingsactiviteit wordt uitgevoerd.

Zelf teambuilding organiseren en aanvraag plaatsen Wil je graag een teambuilding uitje organiseren? Dan helpt IetsDoenOfferte.nl je hierbij. Via ons vind je al snel een bedrijf dat een geweldige teambuildingsdag voor je organiseert.

Je kunt hier gratis een aanvraag plaatsen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar bedrijven die teambuilding uitjes organiseren. Wij brengen je dan ook in contact met verschillende professionele organisaties. Je krijgt dan offertes toegestuurd die je weer met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor vind jij al snel een bedrijf dat het meest geslaagde teambuilding uitje voor je organiseert.


IetsDoenOfferte.nl is 1 van de grootste Vrije Tijds websites van Nederland. Dagelijks bezoeken vele 1000den bezoekers de website en stellen o.a. hun vraag. Ook zijn er meer dan 10.000 Bedrijven aangesloten die ook in de bedrijvengids zijn te vinden. ×
Op IetsDoenOfferte.nl kan je gratis en vrijblijvend Offertes vergelijken, Aanbiedingen bekijken, Tips lezen, Vergelijken van bedrijven of gewoon informatie en hulp aanvragen ? ×
De aangesloten bedrijven kunnen u met alles helpen om uw vraag compleet te maken. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. ×
Offertes, Aanbiedingen, Tips, Vergelijken van bedrijven, Informatie of Hulp nodig ? Maar ook producten kopen of tickets vergelijken is mogelijk op IetsDoenOfferte.nl ×

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemming instellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid